- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Παν και πλοκ όσοι πάτε βόλτα ενώ εμείς δουλεύουμε!!!
μαλλον εννοεις οτι μας δουλευεις ουλους ..............

Παν και πλοκ όσοι πάτε βόλτα ενώ εμείς δουλεύουμε!!!
Δεν κάνει τπτ, αλλά είπαμε την επόμενη κερνάς τα παιδάκιΚώστα ευχαριστούμε για το κέρασμα!
θα σου δωσω το κλουβι του κ πηγαινετε οπου θελετεΠεράσαμε πολύ όμορφα, το χαρήκαμε γυρνοβολώντας σε δρόμους μέσα στη φύση. Χάρηκα που γνώρισα και άλλους σύντροχους.
Είμαι πάρα πολύ τυχερός που έχω βρει καλούς σύντροχους, καλή παρέα, καλούς ανθρώπους.
Να είσαι καλά Αποστόλη δώσε και άλλη ιδέα εν καιρό...
Υ.Σ.
Με τον 1.4 γίναμε κολλητοί, ήθελε όλο παιχνίδια από μένα. Πρέπει να τον πάρω και εγώ για βόλτα τώρα που είμαστε και γείτονες..
θα σου δωσω το κλουβι του κ πηγαινετε οπου θελετε
μια χαρα βολτα μεσ στο πρασινο ηταν .γεμισαν τα πνευμονια μου-μας οξυγονο ...φρεσκο,της ωρας που λενε
ναναι καλα ο πρωτεργατης αυτης της εξορμησης.
αν τον βαπτιζαμε σε οποια πολη-χωριο εχει παει θα χασουμε την μπαλα.ασε που θα μαθουμε κ ...γεωγραφια0,14 Ο Κυθαιρωνιτης.
αυτο ειναι που λενε,εσυ βολταρες κ η τυχη σου δουλευει!!!Δεν ξέχασα τι κανονίσαμε και σου έχω έτοιμο το ποθούμενο.....!!! Να βρεθούμε να το πάρεις όποτε θές, είναι φρεσκοψημένο.
Θα πληρώσεις με 1 μέρα δανεικό την "φατσούλα" ..!!!!
Πολύ ωραία η βόλτα μας σήμερα και με το σωστό ταιμινγκ στον καιρό...
Νότη και εγώ χάρηκα τα μάλα και Κώστα ευχαριστούμε πολύ για το κέρασμανα είσαι πάντα γερός
Διαφορετική αξία αυτά τα καθημερινά, τα "έκτακτα"Bike
Κωστή εμείς σε ευχαριστούμε για όλα !!!Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ για τις ευχές. Όντως προλάβαμε !!! Ξαφνικά άρχισε να ρίχνει καρέκλες και βροντές. Bike
Κωστικα ξεμυτισες;
Μπύρες πίνεις;Αμεεε...... και τώρα που ξεμύτησα έχω χρωστούμενα χιλιόμετρα, αλλά...............
Όμως προηγούνται οι φίλοι.... πότε θα ιδωθούμε?
Για ΣΚ έξοδο σε κάποια από τις εκδρομές δεν θα πάω...
Περιμένω μήνυμα σου, όποτε μπορείς...!!
![]()
Μπύρες πίνεις;
Παναγιώτη πολύ θα το ήθελα να έρθω αλλά δουλεύω το Σάββατο. Πιστεύω ο καιρός να έχει ηρεμήσει και να μην σας δημιουργήσει πρόβλημα στη βόλταΝα είσαι καλά Γιώργο!
Θα σε δούμε στα Καλάβρυτα;
αν τον βαπτιζαμε σε οποια πολη-χωριο εχει παει θα χασουμε την μπαλα.ασε που θα μαθουμε κ ...γεωγραφια
Tο κανονικό του όνομα είναι Νίνιο, αλλά επειδή τρώει και στις ταβέρνες θέλαμε να του βγάλουμε μετρικό και τον είπαμε 0,14 , δηλαδή πληρώνει το 0,14 που πληρώνουμε όλοι....Κάθε φορά έχω την απορία πως του βγήκε το όνομα!
Για πες, εκτός αν προτιμάς να μου πεις από κοντά.