Καλες και κακες συναντησεις με τον νόμο.

KostasT

old member
Δημοσιεύσεις
4.490
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i
Όνομα
Δες nickname
Εγώ βλέπω ότι το γυρίσαμε.. στα ΑΡΛΕΚΙΝ!!




Μαζευτείτεεεεεεε....

RollingRollingRollingRollingRolling

Εεεεε ντροπηηηηη...μα Αρλεκιν τώρα; abc
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Με αφορμή το πιοτί που γράφει ο Κώτσος μ' Hug από πάνου, ας γράψω ένα αντίστοιχο δικό μου.

Ανήκει στην κατηγορία "Καλές συναντήσεις με το Νόμο". :D


Είμαστε εν έτει 1993, καλοκαίρι, κάπου στην Πειραϊκή και μπεκροπίνουμε τα φοιτητάρια σε ουζερί! (μη ρωτήσει κανείς τί πίναμε, καραφάκια ούζο φυσικά).
Είχαμε και τις γυναίκες μαζί (όσοι είχαμε σκέση), αλλά γενικά ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα και βγαίναμε καθημερινά (άλλα τα χρόνια, φτηνά όλα με τις δραχμές, τί ν' τούτο θα ρωτήσουν τα νεούδια) και με τη βενζίνη γύρω στις 90-100 δραχμές το λίτρο.

Κάπου στην πολύ βαθιά νύχτα και έχοντας πιεί το Βόσπορο (εγώ επειδή πάντα οδηγούσα δεν έπινα ποτέ, αλλά εκείνο το βράδυ εξετράπην.......), :eek:ops: έρχεται η ώρα να φύγουμε. Σηκώνομαι και ανακαλύπτω ότι έχει σηκώσει κύμα στη στεριά και πάω βάρκα-γυαλό. abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk Τύφλα νά 'χει ο Ορέστης Μακρής στον "μεθύστακα".

Με βλέπουν οι σύντροφοι φοιτητές και κάνουν ένα μίνι συμβούλιο για το τί θα με κάνουν. Βλέπετε είχα παρκαρισμένο από κάτω και το ΧΤ-600, έμενα και Νέο Κόσμο.... πώς να πάω..... Ποσειδώνος και Συγγρού.
Με πείθουν να κατέβω λίγο στα βραχάκια με την κολλητή-αυτοκόλλητη φίλη και συμφοιτήτρια Έλενα να πάρω λίγο αέρα μπας και συνέλθω. Εκεί και χωρίς να την αναγνωρίζω καν απ' το μεθύσι (!!!!!!!!!!!!) cdefghigik της έριξα κι ένα χαστούκι χωρίς λόγο που θα το θυμόταν για χρόνια. :eek:
Δε με παρεξήγησε ποτέ. Ήταν ψυχάρα και της είχα σταθεί σε όλα. Ήξερε ότι εκείνη την ώρα μιλούσε και έπραττε το ούζο και όχι ο Κώστας. Εδώ κολλάει και το "αφού δεν το σηκώνεις το πιοτί ρε φίλε, γιατί πίνεις να πούμε"? abcdefghgk

Δείχνω να ψιλοσυνέρχομαι. Επανέρχεται και η μνήμη μου και ζητάω 1000 φορές συγνώμη απ' την κολλητή μου (δεν έχω ντραπεί περισσότερο μέχρι τότε στη ζωή μου).
Παρόλα αυτά, το να οδηγήσω ασφαλώς είναι μάλλον αδύνατο. Έτσι έδειχνε τουλάχιστον.
Ο άλλος κολλητός και συμφοιτητής Γιώργος (αυτός που στην περιπέτεια της 1ης σελίδας με το DT-200 ήθελα ν' αφήσω όμηρο στους Ζητάδες), :D:cool: έχοντας εμπειρία μόνο από παπί C-50 του πατέρα του, μου προτείνει να οδηγήσει εκείνος το ΧΤ μέχρι ένα ασφαλές μέρος.
Ξαφνικά η διαύγεια με επισκέπτεται και το βλέμμα μου αστράφτει. "Θά 'σαι τρελός" του λέω. "Το ΧΤ δεν το καβαλάει ούτε ο Θεός ο ίδιος!" Μα είναι δυνατόν να μου προτείνουν τέτοια πράγματα? Να σκοτωθούνε θέλουνε και να τό 'χω κρίμα στο λαιμό μου?

Πετάω τη δήλωση: "θα το πάω μόνος μου μέχρι το σπίτι της Άννυς (κοπελιά μου που έμενε Πασαλιμάνι, δίπλα στο Τζάννειο) και θα το αφήσω στο Αστυνομικό Τμήμα (που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής). Μέσα στο μεθύσι μου είχα έννοια να εξασφαλίσω το ΧΤ απ' τα κλεφτρόνια. Μόνο για κείνο είχα μυαλό......

Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν όλοι τί πάω να κάνω, καβαλώ και ρίχνω μανιβελιά. Παίρνει με την πρώτη! παρά την κατάστασή μου και ξεκινάω σιγά-σιγά. Πανικόβλητη η παρέα μπαίνει στο αμάξι του Σταμάτη (ένα Fiat 127). Οκτώ άτομα μπήκαν, δεν το ξεχνάω και ο Γιώργος από πίσω δικάβαλος με το παπί. Με πήραν στο κατόπι για να με μαζέψουν από κει που θα έπεφτα......
Η διαδρομή δύσκολη και απαιτητική. Ατέλειωτα στροφιλίκια με στενό δρόμο γύρω-γύρω την Πειραϊκή. Στην 1η στροφή δεν έπεσα. Στη 2η δεν έπεσα. Ούτε στην 3η, ούτε στην 4η...... "ρε συ, αυτός καλά οδηγάει" λέγανε. Η αλήθεια είναι ότι είχα βάλει τα δυνατά μου για να οδηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα, ώστε να μην πέσω πουθενά και........ χτυπήσει το ΧΤ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:cdef(τόσο μλκας ερωτευμένος με την πάρτη του).abcdefgh
Αυτό όμως, στην προκειμένη περίπτωση με έσωσε. Έφτασα κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά για πιο εύκολα και γρήγορα (πριν σωριαστώ κάτω σαν καρπούζι) έκανα λίγα μέτρα ανάποδα σε μονόδρομο μπροστά ακριβώς απ' το Α.Τ. και την έβαλα ανάμεσα σε άλλα.

Βγαίνει ο φρουρός, με βλέπει λιώμα (τρίκλιζα στην κυριολεξία, αλλά ήμουν ευτυχισμένος που έφτασα σώα τη μηχανή μου για τη νύχτα) και μου λέει "για έλα μέσα παλικάρι".
Εκείνη την ώρα εμφανίζεται και ο Σταμάτης με το φιατάκι, να μπαίνει κι αυτός ανάποδα για να με προλάβει. Τον βλέπει ο φρουρός, του λένε ότι ήταν παρέα μου.... "ελάτε μέσα κι εσείς" τους λέει.
Έρχεται κι ο Γιώργος με το παπί, "ελάτε κι εσείς οι δύο".

10+1 τώρα μέσα στο Τμήμα, σε κάτι καρεκλάκια σε διάδρομο αναμονής για να μας "περιποιηθεί" ο Αξιωματικός Υπηρεσίας.
Η ξαδέρφη του Γιώργου που ήταν στην παρέα, ήταν αξιωματικός και είχε χεστεί πάνω της μη βρει κανά μπελά απ' την Υπηρεσία της εξ' αιτίας μου. Η ώρα προκεχωρημένη, σχεδόν 4 τα ξημερώματα κι εμείς να μην ξέρουμε τί θα γίνουμε. Πάει ο ύπνος που ονειρευόμουν και είχα τόση ανάγκη. Ποιός ξέρει τί ώρα θα ξεμπερδεύαμε, ΑΝ ξεμπερδεύαμε κιόλας......

Έχοντας βαρεθεί το περίμενε, έχω αρχίσει να τραγουδάω δυνατά! (όποιος με έχει ακούσει, ξέρει για τί δράμα μιλάω, χειρότερος δεν υπάρχει, να θέλει το τραγούδι να φύγει να χαθεί). abcdefghgk "Σκάσε ρε μλκα, θα μας μπλέξεις χειρότερα" μου λένε αγχωμένοι. Εκεί εγώ, τραγούδι.....abcdefgh
Στο διάδρομο περνάει ένας μεσήλικας αστυνομικός, λίγο χοντρούλης και πολύ συμπαθητικός.
Μας πιάνει την κουβέντα "με τί μεθύσατε ρε παιδιά"?
Πετάγομαι εγώ σαν την τουτσού: "με ούζο, να σας κεράσω ένα καραφάκι?????????????" Smileys drinking beer Emoticon abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk
Κόκκαλο ο αστυνομικός, κόκκαλο και η παρέα. Ήθελαν να με πνίξουν. Το είδα στα μάτια τους, μου το είπαν και την επόμενη μέρα.

Πέρασε κανά 2ωρο στην αναμονή μέχρι να μπει στον Αξιωματικό Υπηρεσίας ο Γιώργος με την ξαδέρφη του την Αξιωματικό και την κοπέλα μου και να "καθαρίσουν" για πάρτη μου και για όλους. Μας άφησαν να φύγουμε χωρίς το παραμικρό, αφού άλλωστε πήραν διαβεβαίωση ότι η μηχανή θα μείνει εκεί και θα κοιμηθώ στο σπίτι της κοπέλας μου ένα στενό πιο πέρα.


Υ.Γ.
Κοιμήθηκα (Θεός να τον κάνει ύπνο) στρωματσάδα για να μην ξεράσω σε κανά κρεββάτι. Η κοπέλα μου με την αδερφή της κοιμήθηκαν μαζί, δίπλα μου σε κρεββάτι κι εγώ βλέποντας δύο κωλαράκια και μην ξέροντας ποιό είναι ποιανής (πολύ ωραίο γκομενάκι και η αδερφή της παρεπιπτόντως), :rolleyes: χούφτωσα κανονικότατα τον κώλο της αδερφής, μέχρι μέσα-μέσα μιλάμε cdefghigik:eek:ops:!!! Ευτυχώς δε με παρεξήγησαν, είχα το ακαταλόγιστο! :D:cool:
Ωραία χρόνια..........


Κάποια στιγμή θα βρω την όρεξη να γράψω και για την καταδίωξη που έλεγα..... μιλάμε για πολύ Αμέρικα καταστάσεις. :D
Εσείς οι αληται (μαζί και ο @notakos600 )με τα xt αυτά παθαίνετε...
Εμείς με τα xr ,αααααρχοντες!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Εμένα πάντως πριν γίνω ένστολος, δεν με έπιασαν ποτέ.
Εκτός απο μια φορά που με βρήκαν στο νοσοκομείο....
 
Δημοσιεύσεις
1.317
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
Suzuki V-Strom 650cc (tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Εσείς οι αληται (μαζί και ο @notakos600 )με τα xt αυτά παθαίνετε...
Εμείς με τα xr ,αααααρχοντες!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσείς με τα xr......... αρχοντοφλώροι! Joy
Όλη η ζωή σας, ένα Σαββατοκύριακο δικό μας γατάκια ξενυχιασμένα......Rolling
 
Δημοσιεύσεις
1.317
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
Suzuki V-Strom 650cc (tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Εμένα πάντως πριν γίνω ένστολος, δεν με έπιασαν ποτέ.
Εκτός απο μια φορά που με βρήκαν στο νοσοκομείο....

RollingRollingRolling
 

Le Tavernier

member
Δημοσιεύσεις
854
Ηλικία
48
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
Εγω εχω μέσον και την περνάω ζάχαρη #not. Γενικά εχω δεχθει άπειρους ελέγχους αλλα επειδή ειμαι αθώα περιστερά δεν με πειράζει κανεις! (με εξαίρεση ένα αυτόφωρο λόγω ληγμένου βιβλιαρίου υγείας).

Ανέβαινα απο τον Βόλο στο κωργιό και με σταματανε με ενα Peugeot 306 Cabriolet 1.8 με εξατμισόνι! (καγκουρας πχιότητος με σαμπγούφερ). Αφού μου ζητάει όλη την χαρτούρα μου λέει ο Αστειονομικός (έκφραση του ανηψιού μου).
Ο Αστυνομικός ενας μεσήλικας γεματούλης γλυκιά φυσιογνωμία. και γω *****ισμένο κωλόπαιδο
Α.Η εξάτμιση ειναι παράνομη και κανει θόρυβο.
Ε.Μα γράφει η άδεια 84db/4250rpm ξέρετε ποσο πολύ ειναι τα 84db?
A.Την ακούω μου λέει
Ε. Θέλω μέτρηση με ντεσιμπελόμετρο
Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ
Ε. Μπορώ να σας προσκομίσω έγκριση απο TUV Germany (μούφα καθότι η εξάτμιση παιζει να ήταν απο περίπτερο)
Α. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!(την γάμσαμαν λέω απο μέσα μου)ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ (άξιζα τις φωνές κανονικότατα)
εκεί που βλέπει τα χαρτιά ηρεμεί λιγάκι *****ώνει στο πρόσωπο και συνεχίζει
Α. Ποιος ειναι ο Αγαθοκλής?
Ε. Ο μπαμπάς μου
Α. Ξέρεις πως με λένε?
Ε. Που να ξέρω κυριε Αστυνόμε? (κυρ δασοφύλακα ήθελα να πώ καθότι σκατόπαιδο)
Α. Αγαθοκλής. και οι αγαθοκλήδες βγάζουν καλά παιδιά (ήξερε οτι έχει μπλέξει με βλαμμένο). Που δουλευεις ?
Ε. Έχω την ταβέρνα τάδε στο Κατηχώρι του λέω
Α. Θα έρθω να τον γνωρίσω να του πώ για του λόγου σου και να βρώ επιτέλους ενα συνονόματο ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ
Ε. ελαφρώς χεΖμένος και χαρούμενος συνάμα έφυγα

(άξιζα σκότωμα το ξυπνοπούλι)

Ο Αγάθος (έτσι τον φώναζαν) λοιπόν στο αυτόφωρο που είχα πριν 3 χρόνια για το βιβλιάριο ήταν στο τμήμα υπηρεσία. Μου λέει... αγόρι μου εμπλεξές με νέα εισαγγελέα... θα σε κρατήσω στο τμήμα εδώ και δεν σε στέλνω κάτω στα κρατητήρια....
Όποτε βρισκόμαστε ειμαστε αγκαλιές και φιλιά
 

User V

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.090

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.408
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Εδω ισχυει αυτο που λεν οτι μετα το μεγαλο μισος ερχεται ενας μεγαλος ερωταςRollingRollingRolling




Σημειωση;




Τον αρεσουν οι χοντρες abcdefghgk
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Εγω εχω μέσον και την περνάω ζάχαρη #not. Γενικά εχω δεχθει άπειρους ελέγχους αλλα επειδή ειμαι αθώα περιστερά δεν με πειράζει κανεις! (με εξαίρεση ένα αυτόφωρο λόγω ληγμένου βιβλιαρίου υγείας).

Ανέβαινα απο τον Βόλο στο κωργιό και με σταματανε με ενα Peugeot 306 Cabriolet 1.8 με εξατμισόνι! (καγκουρας πχιότητος με σαμπγούφερ). Αφού μου ζητάει όλη την χαρτούρα μου λέει ο Αστειονομικός (έκφραση του ανηψιού μου).
Ο Αστυνομικός ενας μεσήλικας γεματούλης γλυκιά φυσιογνωμία. και γω *****ισμένο κωλόπαιδο
Α.Η εξάτμιση ειναι παράνομη και κανει θόρυβο.
Ε.Μα γράφει η άδεια 84db/4250rpm ξέρετε ποσο πολύ ειναι τα 84db?
A.Την ακούω μου λέει
Ε. Θέλω μέτρηση με ντεσιμπελόμετρο
Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ
Ε. Μπορώ να σας προσκομίσω έγκριση απο TUV Germany (μούφα καθότι η εξάτμιση παιζει να ήταν απο περίπτερο)
Α. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!(την γάμσαμαν λέω απο μέσα μου)ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ (άξιζα τις φωνές κανονικότατα)
εκεί που βλέπει τα χαρτιά ηρεμεί λιγάκι *****ώνει στο πρόσωπο και συνεχίζει
Α. Ποιος ειναι ο Αγαθοκλής?
Ε. Ο μπαμπάς μου
Α. Ξέρεις πως με λένε?
Ε. Που να ξέρω κυριε Αστυνόμε? (κυρ δασοφύλακα ήθελα να πώ καθότι σκατόπαιδο)
Α. Αγαθοκλής. και οι αγαθοκλήδες βγάζουν καλά παιδιά (ήξερε οτι έχει μπλέξει με βλαμμένο). Που δουλευεις ?
Ε. Έχω την ταβέρνα τάδε στο Κατηχώρι του λέω
Α. Θα έρθω να τον γνωρίσω να του πώ για του λόγου σου και να βρώ επιτέλους ενα συνονόματο ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ
Ε. ελαφρώς χεΖμένος και χαρούμενος συνάμα έφυγα

(άξιζα σκότωμα το ξυπνοπούλι)

Ο Αγάθος (έτσι τον φώναζαν) λοιπόν στο αυτόφωρο που είχα πριν 3 χρόνια για το βιβλιάριο ήταν στο τμήμα υπηρεσία. Μου λέει... αγόρι μου εμπλεξές με νέα εισαγγελέα... θα σε κρατήσω στο τμήμα εδώ και δεν σε στέλνω κάτω στα κρατητήρια....
Όποτε βρισκόμαστε ειμαστε αγκαλιές και φιλιά
Τελικά οι Αγαθοκληδες βγάζουν υπέροχα παιδιά!!!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Le Tavernier

member
Δημοσιεύσεις
854
Ηλικία
48
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
Έβγαλε εμένα ρε συ. Αυτό


Ω ηταν το αγαπημένο του πατέρα μου ρεεεε

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Le Tavernier

member
Δημοσιεύσεις
854
Ηλικία
48
Περιοχή
Κατωχώρι Πορταριάς
Μοτοσυκλέτα
Aprilia ETV1000 Raid
Όνομα
Νικόλας
Περιοχή
Βόλος
Εδω ισχυει αυτο που λεν οτι μετα το μεγαλο μισος ερχεται ενας μεγαλος ερωταςRollingRollingRolling




Σημειωση;




Τον αρεσουν οι χοντρες abcdefghgk
Εμένα; Μόνο το μεγάλα airbags

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

giamar

Αφραπογιαννος
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
19.408
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Εμένα; Μόνο το μεγάλα airbags

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλάκα κάνουμε Νικόλα χαχαχαχαχα
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Λες να μην ξέρω; Απλά έχω αδυναμίες αααχχαχαχα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Και εσύ θαυμαστής της Ισπανίας ε??
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Εμένα; Μόνο το μεγάλα airbags

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδανικά "airbags" χωράνε σε ποτήρι από σαμπάνια. Έχετε χαλάσει από τα " τούμπανα" που σας πλασάρει ο τύπος...

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

thanosgp

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
11.519
Ηλικία
52
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
"Ουκ εν τω πολλώ το ευ", άξεστοι και μπρούτοι συντροχοι!!!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom