Yamaha Xjr 1300 2007-2014

kalampokas

member
Περιοχή
Κυψέλη
Μοτοσυκλέτα
"Σούζυ" GsxF 650 "Σκλάβος" Cbf 125
Όνομα
Θανάσης
Περιοχή
Κυψελάρα πάουα
Έχουμε και το παράδειγμα του Γιάνης άλλωστε έτσι? Αν με το καλό γίνει όλο αυτό, βλέπω και άλλον να ακολουθεί στο γυμνό, αργά η γρήγορα, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.........Yes
cde

User V

Μαθουσάλας member
Γιάννη μου καλό το Yamaha αλλά με μασκάκια δεν μπορεί να γίνει 100% δουλειά.Οπως και να έχει θα θελήσεις να κάνεις πορεία κι αν είναι χιλιομεεεεεετρων θες κάλυψη.
Μήπως το CB1300S(ομορφιά) είναι η λύση;;

Κυκλοφορούν και 3-4 ψηλότερες ζελατίνες..

johnnie

well know member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Γιά όλα τα γούστα
Όνομα
Γιάννης Παντίδος
Γιάννη μου καλό το Yamaha αλλά με μασκάκια δεν μπορεί να γίνει 100% δουλειά.Οπως και να έχει θα θελήσεις να κάνεις πορεία κι αν είναι χιλιομεεεεεετρων θες κάλυψη.
Μήπως το CB1300S(ομορφιά) είναι η λύση;;

Κυκλοφορούν και 3-4 ψηλότερες ζελατίνες..
Καλημέρα Δημήτρη! Ωραίο το cb ( σε άλλο χρωματάκι) ! Καταλαβαίνω και γνωρίζω το θέμα του αέρα, ξέρω πως μετά το GS ότι και να πάρω σε κάτι διαφορετικό προς το γυμνό, ο αέρας θα είναι ένα θέμα σε πιο μακρινές αποστάσεις. Το xjr μου αρέσει πιο πολύ, είμαι yamahakias γιατί πριν τα 2 Gs είχα σχεδόν μόνο Yamaha (5) μηχανάκια και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα ποτέ. Έχω κάποιες γνωριμίες στην Yamaha πού νιώθω άνετα γενικότερα ( service, ανταλλακτικά, εμπιστοσύνη κλπ)... Οπότε είναι ή Bmw αυτό που έχω ή Yamaha. Δύσκολα θα έπαιρνα κάποια άλλη μάρκα...Όπως και δύσκολη είναι η απόφαση να φύγω απο το GS. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση φίλε μου!

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom