Γιαννη πολλα ζητας. αν σου εκανε Κλικ (που σου εκανε απ οτι διαβασα) παρτο. οσο ποιο παλιο (και φτηνο) τοσα περισοτερα θα του ριξης.Αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, εύρος χρήσης, οδηγική συμπεριφορά εντός εκτός πόλης, κατανάλωση, αντοχή στον χρόνο κλπ Μιχάλη. Επίσης αν το έχει κάποιος γνωστός και να μπορούσα να το κάνω μια βόλτα γιατί είναι δύσκολο να βρώ :)
Όπως όλα τα γυμνά . Ο μόνος λόγος που δεν ξαναπήραν το speed triple και πήγα στο tiger.Φιλος εχει το 1300 στην Πρεβεζα.Αν δεν βολευτεις απο αλλου πες μου να σας φερω σε επαφη.
Το μονο θεμα που μου εχει αναφερει ειναι το πολυ ξυλο απο τον αερα πανω απο τα 120.
5 μήνες περίπου φίλεεγω απορω ...ποσο καιρο εχεις το μηχανακι που πηρες ;;;;
Αν το αποφασίσω, για πρώτο και μοναδικό. Δεν μπορώ να διατηρώ 2 μηχανάκια.το βαρέθηκες η πας και για 2 ;;;;
εγω απορω ...ποσο καιρο εχεις το μηχανακι που πηρες ;;;;
το βαρέθηκες η πας και για 2 ;;;;
Βλέπετε πως δουλεύει η Γερμανική μηχανή προπαγάνδας ε;τοση ηταν η ζωή του αλλου ;;;

Υπήρξαν και σχεδόν 10 χρόνια με το 1150. Θα δείξει φίλε μου, θα δείξει.τοση ηταν η ζωή του αλλου ;;;

Προς το παρόν πρέπει να βρώ ένα, και δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνω ενα test drive... Χωρίς να το οδηγήσω και να δω αν μου αρέσει, μου κάνει κλπ, τα πάντα είναι θεωρητικά.....με το καλο λοιπον !!!
![]()
Βλέπετε πως δουλεύει η Γερμανική μηχανή προπαγάνδας ε;
Μην πάει να ξεστρατίσει κάποιος....βαράει συναγερμός!
Η ανταπόκριση του esel πιο γρήγορη και απο το ΕΚΑΒ!
![]()

Γιάννο εγώ είχα μείνει ότι ο έρωτας σου ηταν/είναι το fjr!Προς το παρόν πρέπει να βρώ ένα, και δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνω ενα test drive... Χωρίς να το οδηγήσω και να δω αν μου αρέσει, μου κάνει κλπ, τα πάντα είναι θεωρητικά.....
Το fjr όντως είναι έρωτας αλλά είναι ΜΟΝΟ για μακρινά ταξίδια, απο την εθνική τα οποία εγώ δεν κάνω. Οπότε πιθανότατα θα το επαιρνα και θα εμενε στο γκαραζ. Έτσι σκέφτηκα το xjr. Το Bmw ειναι μια χαρά αλλά νιώθω ότι θέλω κάτι διαφορετικό, μία αλλαγή.... Aλλά ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση οριστικά φιλαράκι.....Γιάννο εγώ είχα μείνει ότι ο έρωτας σου ηταν/είναι το fjr!
Πως κι έστριψες;;
Το BMW δε σε καλύπτει /σου αρέσει;;
Η πομόνα έχει νερό...Το οποίο είναι απαραίτητο για την ζωή!Αν είχα τα λεφτά θα στο έπαιρνα το BMW δηλαδή την πομονα![]()
ΣωστόςΗ πομόνα έχει νερό...Το οποίο είναι απαραίτητο για την ζωή!
Αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, εύρος χρήσης, οδηγική συμπεριφορά εντός εκτός πόλης, κατανάλωση, αντοχή στον χρόνο κλπ Μιχάλη. Επίσης αν το έχει κάποιος γνωστός και να μπορούσα να το κάνω μια βόλτα γιατί είναι δύσκολο να βρώ :)
Ευχαριστώ πάρα πολύ Μιχάλη!! Για το sp κοιτάω αλλά Injection οχι καρμπυρατερ.Ο πως μου το εστειλε στο ΠΜ
Αξιόπιστο είναι δεν βγάζει τίποτα εκτός από το βαμμένο μοτέρ που θα χάσουν το χρώμα κάποιες ψύκτρες ασήμαντο και τίποτα άλλο. Οδηγικα είναι πανεύκολο και στην πόλη ποδηλατο αν είναι sp φοράει ohlins πίσω οπότε καλό είναι να μπουν και ελατήρια μπροστά .Θα χρειαστεί ένα τζαμί μπροστά για ταξίδι πάνω από τα 120χλμ ταχύτητα. Καταναλωση εκτός γύρω στα 6 λίτρα νορμάλ και εντός γύρω στα 9 λίτρα καρμπυρατερ. Απίθανη ροπή δουλεύει με 5η από 1000στροφές. Εγώ το ερωτεύτηκα
Γείτονα βλέπεις αργά ή γρήγορα θα κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου !!!Eίχε - έχει κάποιος φίλος την συγκεκριμένη μηχανή? Θα με ενδιέφεραν πληροφορίες! Ευχαριστώ πολύ!![]()
Γείτονα βλέπεις αργά ή γρήγορα θα κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου !!!
Με το καλό να έρθει !!!
Υ. Γ. λογιστής και XJR,σε βλέπω για πολύ ψηλά !!! :D

Έχουμε και το παράδειγμα του Γιάνης άλλωστε έτσι? Αν με το καλό γίνει όλο αυτό, βλέπω και άλλον να ακολουθεί στο γυμνό, αργά η γρήγορα, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.........Γείτονα βλέπεις αργά ή γρήγορα θα κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου !!!
Με το καλό να έρθει !!!
Υ. Γ. λογιστής και XJR,σε βλέπω για πολύ ψηλά !!! :D
Το μέλλον όλων των μοτοσυκλετιστων, νομίζω, είναι από εκεί που ξεκίνησαν οι μοτό, γυμνά και μόνο !!! Αργά ή γρήγορα εκεί θα πάμε!!Έχουμε και το παράδειγμα του Γιάνης άλλωστε έτσι? Αν με το καλό γίνει όλο αυτό, βλέπω και άλλον να ακολουθεί στο γυμνό, αργά η γρήγορα, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.........![]()