Μπαμπη καλημερα, ευτυχισμενος πρωην κατοχος Busa Gen 1.
Θα συμφωνησω με τον αποπανω συντροχο Αγγελο, θα σου κανει σχεδον τα παντα το Busa, εκτος απο τα ψωνια του super market.
Τερας αξιοπιστιας και σταθεροτητας. Λατρεμενο σχεδον σε ολο τον κοσμο GT μεγαλων αποστασεων Θα το χαρακτηριζα εγω.
Σε σκληρη χρηση τα φρενα κουραζονται γρηγορα και πολλοι κατοχοι πηγαιναν σε λυσεις after τρομπες, σωληνακια κλπ.
Αν αποφασισεις για SUZUKI να κανεις εναν ελενγχο καλο, καθως τα περισσοτερα ηρθαν σε χερια ινδιανων, και τα ταλαιπωρησαν αρκετα.
Για XX δεν εχω αποψη περα απο τα test που εχω διαβασει, αλλα θυμαμαι εναν συντροχο στην Κωνσταντινουπολη που ειχε ΧΧ αλλα φορουσε μπλουζα SUZUKI BUSA.
Κουβεντα στην κουβεντα μου αναφερε οτι ειχε Busa, αλλα στο τουριστικο κομματι Χρηστο μου λεει το ΧΧ ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ γι αυτο κατεληξα εδω.
Δηλαδη τον ξαναρωταω......η καλυψη μου λεει που εχει το ΧΧ και οι τουριστικες δυνατοτητες με αλλαγη κλιπον ειναι σε αλλο επιπεδο, ενω το ξερω οτι υστερει σε επιδοσεις και περιφερειακα κατεληξε.
Καλο βολι οτι και να παρεις, αλλα αν καταληξεις σε Busa εχω να σου στειλω λαιμουδια( μαμα) και 4 φλας (πορτοκαλι) δωρακι για τα καλοριζικα.