ολη ο πωλητης την πληρωνει?...και ψευδεσαι ....!![]()
ολη ο πωλητης την πληρωνει?...και ψευδεσαι ....!![]()
Μιλησε ο αγγελος τωρα , που καθε μηνα ανοιγει κι αλλο μοτερ....Πατάς μίζα βάζεις πρώτη και φεύγεις μαλλιά κουβάρια για τον προορισμό σου. Χωρίς προθέρμανση και λοιπές αηδίες. Σε βάθος χρόνου το κόστος βενζίνη που κάηκε στην προθέρμανση θα χρειαστεί για την επισκευή της μηχανής σας έτσι μία η άλλη. Και γλυτώνετε την ώρα προθέρμανσης για λίγο καφεδάκι ή ότι άλλο.
![]()

Όχι ρε Μπάμπη υπολογισμένα στην βενζίνη και τα έξοδα μηχανικού.Μιλησε ο αγγελος τωρα , που καθε μηνα ανοιγει κι αλλο μοτερ....
Εμεις που δεν ξερουμε, προτιμουμε να καιμε βενζινη!

Έτσι!!!! Είναι σαν τα χιλιόμετρα που πρέπει να στρώσεις ένα όχημα από καινούριο.....μέχρι να το στρώσω θα έχει βγει από την εγγύηση.....Πατάς μίζα βάζεις πρώτη και φεύγεις μαλλιά κουβάρια για τον προορισμό σου. Χωρίς προθέρμανση και λοιπές αηδίες. Σε βάθος χρόνου το κόστος βενζίνη που κάηκε στην προθέρμανση θα χρειαστεί για την επισκευή της μηχανής σας έτσι μία η άλλη. Και γλυτώνετε την ώρα προθέρμανσης για λίγο καφεδάκι ή ότι άλλο.
![]()

Τα κανακεύουμε για να τα δώσουμε με 30.000-35.000 χλμ στον επόμενο να τα χαρείΈτσι!!!! Είναι σαν τα χιλιόμετρα που πρέπει να στρώσεις ένα όχημα από καινούριο.....μέχρι να το στρώσω θα έχει βγει από την εγγύηση.....
από τη πρώτη μέρα κοφτες!!!!!
Ότι βγάλει τουλάχιστον να είναι το πρώτο καιρό εντός εγγύησης !!!!![]()
![]()
(η μούντζα για τα μούτρα μας)Κάνουμε καλή δουλειά όμως!!!Τα κανακεύουμε για να τα δώσουμε με 30.000-35.000 χλμ στον επόμενο να τα χαρεί(η μούντζα για τα μούτρα μας)

Όταν ξεκινάς τα καυσαέρια έχουν 530 βαθμούς κελσίου τα οποία φτάνουν και στους 850 βαθμούς κελσίου, ρώτα τους φωστήρες πως συνάδουν αυτές οι θερμοκρασίες σε κρύα μέταλλα, εμείς στα βαπόρια που κρατάμε την μηχανή συνεχώς ζεστή είμαστε μαλάκες ε;Εγώ το ζεσταίνω 2-3 λεπτά και μετά ξεκινάω χαλαρά μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία.
Σε κουβέντες που είχα με διάφορους μηχανικούς μου έλεγαν ότι το να περιμένεις να ζεσταθεί καλά για να ξεκινησεις δεν είναι σωστό γιατί όταν είναι σε στάση ζεσταίνονται μόνο η κεφαλή και τα κύλινδρα και το μοτέρ από κάτω είναι κρύο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας στα διαφορά μέρη του κινητήρα, ενώ αν ξεκινήσεις μετά από 2-3 λεπτά, ζεσταίνοντας ουσιαστικά τον κινητήρα εν κίνηση βοηθάς την ομαλή αύξηση της θερμοκρασίας σε όλο τον κινητήρα συνολικά.
Όταν ξεκινάς τα καυσαέρια έχουν 530 βαθμούς κελσίου τα οποία φτάνουν και στους 850 βαθμούς κελσίου, ρώτα τους φωστήρες πως συνάδουν αυτές οι θερμοκρασίες σε κρύα μέταλλα, εμείς στα βαπόρια που κρατάμε την μηχανή συνεχώς ζεστή είμαστε μαλάκες ε;

το γλανγκ του σασμαν σου το ακουγα μέσα από το κράνος από απόσταση 100 μέτρων, εν κινήσει με αναμμένο και τον δικο μου κινητήρα και την Ρουλα να μου μιλάει στην ενδοεπικοινωνία, γιατί έτσι είναι τα σασμάν της YamahaΚαποιες μοτοσυκλετες παραδειγμα FJR, οταν βαζεις μπροστα (κρυο) δουλευει ψηλα, πολυ ψηλα.
Στις 1500 με 1600 στροφες. Θελει ενα λεπτο περιπου να πεσει σε νορμαλ στροφες.
Αν βιαζεσαι και κανεις το λαθος να κουμπωσεις πρωτη, το γκλανγκ του σασμαν και του αξονα
θα ακουστει μεχρι την Ιαπωνια. Τυχαιο?![]()
Όταν λες βαπόρια εννοείς τα gs?Όταν ξεκινάς τα καυσαέρια έχουν 530 βαθμούς κελσίου τα οποία φτάνουν και στους 850 βαθμούς κελσίου, ρώτα τους φωστήρες πως συνάδουν αυτές οι θερμοκρασίες σε κρύα μέταλλα, εμείς στα βαπόρια που κρατάμε την μηχανή συνεχώς ζεστή είμαστε μαλάκες ε;
Αν ακουσεις το θορυβο που κανει κρυο πριν πεσουν οι στροφες, θα καταλαβεις τι λεω.το γλανγκ του σασμαν σου το ακουγα μέσα από το κράνος από απόσταση 100 μέτρων, εν κινήσει με αναμμένο και τον δικο μου κινητήρα και την Ρουλα να μου μιλάει στην ενδοεπικοινωνία, γιατί έτσι είναι τα σασμάν της Yamaha

Φιλαράκι, χαλασμένο σου έδωσαν. Να τους το πας πίσωΚαποιες μοτοσυκλετες παραδειγμα FJR, οταν βαζεις μπροστα (κρυο) δουλευει ψηλα, πολυ ψηλα.
Στις 1500 με 1600 στροφες. Θελει ενα λεπτο περιπου να πεσει σε νορμαλ στροφες.
Αν βιαζεσαι και κανεις το λαθος να κουμπωσεις πρωτη, το γκλανγκ του σασμαν και του αξονα
θα ακουστει μεχρι την Ιαπωνια. Τυχαιο?![]()
)

It's f u n n y because it's true!Πάντως τα θέματα:
-Προθέρμανση κινητήρα. Σωστό ή όχι;
-Από που σβήνουμε την μηχανή; Κλειδί/kill switch
-Ποια βενζίνη είναι καλύτερη; Θα δω διαφορά σε απόδοση ή οικονομία;
-Ποιο λάδι να βάλω στην μηχανή μου;
-Πως φορτίζουμε την μπαταρία τον χειμώνα; Κι αν είναι λιθιου;
-Ποια λάστιχα είναι τα καλύτερα για το μηχανάκι μου;
- Τα βελτιωτικά κάνουν δουλειά; (ΜΟΤΟΚΟΤΕ και συναφή...)
- Αυτά τα παπαράκια που βάζεις στο σωληνάκι βενζίνης και "τακτοποιεί τα άτομα της βενζίνης να καίγονται σε σειρά και ομοιόμορφα" (απο τα αγαπημένα μου αυτό)
και άλλα μου μου διαφεύγουν (συμπληρώστε ελεύθερα)
είναι must σε κάθε φόρουμ που σέβεται τον εαυτό του, εδώ και 20 χρόνια.
Επίσης οι απαντήσεις σε καθένα απο αυτά, δεν είναι για να βγάλεις άκρη, αλλά για να μην βγάλεις
Υ.Γ Τελικά αμα βάλω αυτό θα καίω λιγότερο;
![]()
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ , ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ Fuel Saver SP-2 2 ζεύγη (ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 25%.ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ - Car.gr
Έιναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου στο αυτοκίνητο σας, στη μη...www.car.gr
έχω κατι μαγνητάκια ψυγείου...να τα περάσω με tie wrap στο σύστημα; Θα δω κατανάλωση παπιού; Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά; Απαντήστε ρε!![]()
-Προθέρμανση κινητήρα. Σωστό ή όχι; στους 170 βαθμούς και ψήσιμο μετά για 10 λέπτα στου 250 μέχρι να πάρει χρώμαΠάντως τα θέματα:
και άλλα μου μου διαφεύγουν (συμπληρώστε ελεύθερα)
είναι must σε κάθε φόρουμ που σέβεται τον εαυτό του, εδώ και 20 χρόνια.
Επίσης οι απαντήσεις σε καθένα απο αυτά, δεν είναι για να βγάλεις άκρη, αλλά για να μην βγάλεις
Υ.Γ Τελικά αμα βάλω αυτό θα καίω λιγότερο;
![]()
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ , ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ Fuel Saver SP-2 2 ζεύγη (ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 25%.ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ - Car.gr
Έιναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου στο αυτοκίνητο σας, στη μη...www.car.gr
έχω κατι μαγνητάκια ψυγείου...να τα περάσω με tie wrap στο σύστημα; Θα δω κατανάλωση παπιού; Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά; Απαντήστε ρε!![]()
...και όχι μόνο. Ταυτόχρονα την χαϊδεύω και της λέω γλυκόλογα μέχρι να την πάρει ο ύπνοςΕνα ερωτημα ακομη...
Μετα απο πολυωρη χρηση της μηχανης τη σβηνεται αμεσως οταν ξεκαβαλατε ή την αφηνετε για λιγη ωρα να δουλεψει στο ρελαντι??
Φαίνεται ο παλιός! Και απο λάδι ξέρει, και απο Κ-Υ-Προθέρμανση κινητήρα. Σωστό ή όχι; στους 170 βαθμούς και ψήσιμο μετά για 10 λέπτα στου 250 μέχρι να πάρει χρώμα
-Από που σβήνουμε την μηχανή; Κλειδί/kill switch: την πετάμε στο χαντάκι
-Ποια βενζίνη είναι καλύτερη; Θα δω διαφορά σε απόδοση ή οικονομία; Καλύτερη βενζίνη είναι η τσάμπα βενζίνη
-Ποιο λάδι να βάλω στην μηχανή μου; Αλτις γιατί είναι από την Μυτιλήνη και ξέρουν από καλό λάδι
-Πως φορτίζουμε την μπαταρία τον χειμώνα; Κι αν είναι λιθιου; Με τον φορτιστή ακόμη και αν είναι Ηλιθίου
-Ποια λάστιχα είναι τα καλύτερα για το μηχανάκι μου; Vee Rubber VRM-147 για όλες τις χρήσεις και όλα τα μηχανάκια από πιστάδικα μέχρι ότι να'ναι
- Τα βελτιωτικά κάνουν δουλειά; (ΜΟΤΟΚΟΤΕ και συναφή...) Ολα με καλύτερο το Κ-Υ Gel
- Αυτά τα παπαράκια που βάζεις στο σωληνάκι βενζίνης και "τακτοποιεί τα άτομα της βενζίνης να καίγονται σε σειρά και ομοιόμορφα" (απο τα αγαπημένα μου αυτό)Στο δικό μου δεν χωράει στο δικο σου κολυμπάει![]()
Μόνιμες απαντήσεις μου