BULMONT
Μαθουσάλας member
....Αγορά μοτοσυκλέτας τον Αύγουστο;.....
Ε, ναι.............από τυπάκια που δούλεψαν όλο το καλοκαίρι μέχρι τώρα, συγκέντρωσαν τα
2-3-4 χιλιαρικάκια και δεν τους κρατάς με τίποτα................
....Αγορά μοτοσυκλέτας τον Αύγουστο;.....
Ε, ναι.............από τυπάκια που δούλεψαν όλο το καλοκαίρι μέχρι τώρα, συγκέντρωσαν τα
2-3-4 χιλιαρικάκια και δεν τους κρατάς με τίποτα................
Εχω βαρεθει να γραφω πως δεν έχω φέισμπουκ........................................
Εχω βαρεθει να γραφω πως δεν έχω φέισμπουκ........................................

Ελα όμως που γουστάρω τα χειρότερα....................Χανεις τα καλυτερα.![]()
Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου κάνω υπομονή,παραπέρα δεν πάει. Οπότε αρχές Σεπτεμβρίου θα ξαναγράψω εδώ αν βρω κάτι και βολεύει κάποιον να τον ελέγξει, ώστε να ανέβω για αγορά.
Εγω θα σου προτεινα να ερθεις σε επαφη με τον Lepanto γιατι απο οτι ειδα εχει κατι που αξιζει τον κοπο.
Βαλτου ενα μηναμηπως θες ενα διημερον παν και πλοκ ;;;
Και γω έτσι νόμιζα για το nc 700 ( παγκόσμια από τα πιο αξιόπιστα ) μέχρι που παρέδωσε η αντλία καυσίμου ,η μπροστινή ζάντα σε στρητ χρήση και δύο καινούργιες μπαταρίες χωρίς εμφανή αιτία.Δεν σπάει δεν χαλάει...κάτι σαν το ΧΤ 600 του τότε.
Κάποια μηχανάκια λες κι είναι φτιαγμένα για την Ελλάδα και κρατάνε την αξία τους και καλά κάνουν.
Και γω έτσι νόμιζα για το nc 700 ( παγκόσμια από τα πιο αξιόπιστα ) μέχρι που παρέδωσε η αντλία καυσίμου ,η μπροστινή ζάντα σε στρητ χρήση και δύο καινούργιες μπαταρίες χωρίς εμφανή αιτία.
Όλα αυτά πλέον θεωρούνται αναλώσιμα και στα γιαπωνέζικα.
Προσοχή και στο abs στα stromata.
Αρκετά ποσοστά βλαβών ,ίσως σε πλημμελή αλλαγή υγρών φρένων. Αυτό αφορά βέβαια πολλές εταιρείες ανεξάρτητα μοντέλου,αν κάτοχος δεν βεβαιωθεί ότι αλλάξει(ουν) τα υγρά ΚΑΙ της μονάδας abs εκτός του υπόλοιπου κυκλώματος!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
101% σωστοςΟι μονάδες ABS δεν χαλάνε από τα πολυκαιρισμένα υγρά φρένων, από όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει.
Συνήθως βγάζουν αστοχίες ανεξάρτητα από τις ενέργειες του εκάστοτε κατόχου.
Ακριβώς.Απλά υπάρχει πιθανότητα αν για πολύ καιρό φρενάρουμε συντηρητικά (και δεν ενεργοποιείται το ΑΒΣ) να πιάσουν μάκα τα εμβολάκια του και να έχει διακοπές η λειτουργία του.Οι μονάδες ABS δεν χαλάνε από τα πολυκαιρισμένα υγρά φρένων, από όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει.
Γουστάρω να τα τσαρουχώνω σε γαρμπίλι...απίστευτη αίσθηση...

Στα bmw fora ανά τον κόσμο ορκίζονται ότι αυτό φταίει συνήθως ,σε συνδυασμό με την ευπάθεια ενός συστήματος.Οι μονάδες ABS δεν χαλάνε από τα πολυκαιρισμένα υγρά φρένων, από όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει.
Όχι του abs καθεαυτού αλλά του σερβό που είχαν τα παλιότερα μοντέλα.Στα bmw fora ανά τον κόσμο ορκίζονται ότι αυτό φταίει συνήθως ,σε συνδυασμό με την ευπάθεια ενός συστήματος.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk