Δεν θα το έλεγα .Τούμπανο....
Μόνο η προφόρτιση όπως σε πολλά μηχανάκια..Δεν θα το έλεγα .
Στο gt οι ημιενεργητικες ρυθμίζονται με το χέρι .
Τι μαγκιά είναι αυτή πάλι;
Σορυ ρε φίλε ,αλλά μόνο ηλεκτρονικές δεν τις λες .Μόνο η προφόρτιση όπως σε πολλά μηχανάκια..
Το θέμα δεν είναι η προφόρτιση είναι η απόσβεση, επαναφορά...Σορυ ρε φίλε ,αλλά μόνο ηλεκτρονικές δεν τις λες .
Άμα είναι να σφυγκω με το χέρι τι κατάλαβα;
Γιαννη για να εχει μικροτερο κοστος θα ειναι απο το κατω ραφι η ενεργητικεςΣορυ ρε φίλε ,αλλά μόνο ηλεκτρονικές δεν τις λες .
Άμα είναι να σφυγκω με το χέρι τι κατάλαβα;
Γιατί ρε Μήτσο; Εσένα σου ρυθμίζει την προφόρτιση;Γιαννη για να εχει μικροτερο κοστος θα ειναι απο το κατω ραφι η ενεργητικες
Ολες οι εταιριες της χρεωνουν γυρω στα 3000 ευρω παραπανω ενω στο τρεισερ ειναι μικρη η διαφορα
Το τρεισερ καλο χρυσο με διαμαντι κινητηρα αλλα ειναι μηχανακι με ρηγμενα κοστη με οτι αυτο συνεπαγεται
Παντα ισχυει το οτι πληρωσης παιρνεις
Ναι στο εχω ξαναγραψει με τα χειριστηρια που εχει στο τιμονιΓιατί ρε Μήτσο; Εσένα σου ρυθμίζει την προφόρτιση;
Οπως σιγουρα θα ρυθμιζεται και στο πενφε που εχειςΓιατί ρε Μήτσο; Εσένα σου ρυθμίζει την προφόρτιση;
Μπορείς να ρυθμίσεις προφόρτιση εν πλω; Όχι, αντί να το ρυθμίζεις με κουμπί το ρυθμίζεις υδραυλικά που είναι μακράν καλύτερο....Ναι στο εχω ξαναγραψει με τα χειριστηρια που εχει στο τιμονι
Οι ηλεκτρονικές αναρτήσεις ρυθμίζονται σε real time μόνο ότι έχει να κάνει με απόσβεση επαναφορά..Οπως σιγουρα θα ρυθμιζεται και στο πενφε που εχεις
Ναι αλλα μετα την ζημια που επαθε ο ξαδερφος σου στο κτμ δεν το επιχειρωΜπορείς να ρυθμίσεις προφόρτιση εν πλω; Όχι, αντί να το ρυθμίζεις με κουμπί το ρυθμίζεις υδραυλικά που είναι μακράν καλύτερο....
Το πουλησες το τρεισο!! εισαι πενφες πΧια!!! ξεκολα!!!!Γιατί ρε Μήτσο; Εσένα σου ρυθμίζει την προφόρτιση;
Άντε πάλι αφού σου έχω εξηγήσει τι ρυθμίζεται ηλεκτρονικά στις αναρτήσεις, πάντα real timeΝαι αλλα μετα την ζημια που επαθε ο ξαδερφος σου στο κτμ δεν το επιχειρω
Αλλα δεν υπαρχεο λογος να ψαχνωμε με της αναρτησης την ωρα που οδηγω και να μου αποσπουν την προσοχη
Μανο οταν βρεθουμε απο κοντα θα σου δειξω τη ρυθμισης κανει και τη εννοω απο το πληκτρολογιο δεν θα βρουμε ακρηΆντε πάλι αφού σου έχω εξηγήσει τι ρυθμίζεται ηλεκτρονικά στις αναρτήσεις, πάντα real time

Bike 

Το πήρες μαρή σουπιά?
Bike
![]()
![]()

Το πήρες οπότε...Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο, αγρατζούνιστο, με άπειρα απροβλημάτιστα ταξιδιάρικα χιλιόμετρα ! 

BikeΓιώργη καλορίζικο καλοτάξιδο να το χαρείς όσο δεν παίρνει και πάντα όρθιος
Bike
![]()
![]()
Το πήρες μαρή σουπιά?
Τι ρωτάω?
BikeΤο πήρες οπότε...Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο, αγρατζούνιστο, με άπειρα απροβλημάτιστα ταξιδιάρικα χιλιόμετρα !
Bike

Γιώργη καλορίζικο καλοτάξιδο να το χαρείς όσο δεν παίρνει και πάντα όρθιος
Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι πήρες tracer το απλό πήρες η το gt

, GTtourbointercoolerglobetroterscaniaroadkingΚαλοριζικο και καλοβολτο Γιωργο.
Να σου χαρισει ατελειωτες ομορφες βολτες και στιγμες! Bike