- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Βέβαια σεβαστό μιας και δική σου ιδέα και τρέξιμο η φετινή ,οπότε δεν μου πέφτει λόγος .
Εγω χωρίς εσάς δεν πάω Στέλιο μου.... Θέλω να δω Διμήτσο με μαγιώ και Μιχάλη Τρέισο , αυτός με το φουιτ ντε, με στριγκάκι....Παιδιά να πάρω και γω θέση αν μου επιτρέπεται....
14 μοτοσυκλέτες 22ατομα....
Αν νομίζεται ότι έστω και οι μισοί να έρθουν δεν είναι σωστό τότε μαζί σας και γω.....
Απ την άλλη νομίζεται ότι στο πρώτο 10ημερο του Οκτώβρη ο καιρός θα είναι τόσο χάλια που δεν θα στήνονται σκηνάκια;;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τον καιρό ,ναι θα είναι πολύ χειρότερος όπως και η διάρκεια ημέρας .Παιδιά να πάρω και γω θέση αν μου επιτρέπεται....
14 μοτοσυκλέτες 22ατομα....
Αν νομίζεται ότι έστω και οι μισοί να έρθουν δεν είναι σωστό τότε μαζί σας και γω.....
Απ την άλλη νομίζεται ότι στο πρώτο 10ημερο του Οκτώβρη ο καιρός θα είναι τόσο χάλια που δεν θα στήνονται σκηνάκια;;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κότες....Για τον καιρό ,ναι θα είναι πολύ χειρότερος όπως και η διάρκεια ημέρας .
Μιλάμε για Πήλιο ,βουνό πάντα .

Ρε ελεύθερο και μπάνιο στον Ασπροπόταμο, ο Νάκος να ψένει την προβατίνα στα δεξιά και στα αριστερά πιοτά και μπύρες.... Κόλασις...Επίσης χάνουμε τη δυνατότητα του μπάνιου ,όπως και αυτή του κάμπινγκ ,μπάι μπάι σκηνακι κιετσσσ
Το κουβεντιάζουμε ρε τρελλέ μην τα παίρνεις...Εγω εκανα λαθος εκτιμηση και εκρινα οτι πρεπει να κανω πισω.Νομιζω οτι καλο θα ηταν να κλειδωθει το συγκεκριμενο θεμα.