User M
member
οπου γαμος κ χαρα η ....πρωτηΜια Ρουμανία την ξαναπηγενα ειδικά στην επιστροφή που δεν έχω πάει μια χαρά είναι
γεια σου ρε Κωστα
οπου γαμος κ χαρα η ....πρωτηΜια Ρουμανία την ξαναπηγενα ειδικά στην επιστροφή που δεν έχω πάει μια χαρά είναι
Χαχαχαχ λες εεεεεε;;;; Αν και σκεφτομαι κάτι προς νότια Ιταλία θα δειξει ο καιρός αν έχω Ιταλό θα πάω Ιταλία αν έχω τον Γερμανό θα πάω Ρουμανία χαχζχοπου γαμος κ χαρα η ....πρωτη
γεια σου ρε Κωστα
κοιτα,πρεπει να υπολογισουμε οτι ταχυτητα ταξιδιου εντος Ελλαδος θα ειναι τα 120.
επειτα τα περιπου 400χιλ καθημερινα,ειδικα σε Βουλγ κ Ρουμ ισως να ειναι οριακα λογω δρομων,συνθηκων,στασεων,χαζι κτλ...
συνεπως φευγοντας πρωι απο Αθηνα η πρωτη νυχτα θα ειναι σε Βουλγαρικο εδαφος πχ Σαντανσκι
επομενη νυχτα Ρουμανια Κραιοβα
3η κ 4η Σιγκισοαρα ως κυριως βαση
στις 2 πανω γραμμες μπορουμε να χωρεσουμε οτι διαδρομη θελουμε Τρανσφαγκ-Τρανσαλπινες κτλ
να δουμε Σιμπιου,Μπρασοβ..
5η Γκαλατι
6η Σωζοπολη
7η Καβαλα
και την επομενη βραδακι σπιτια μας.
ιδεες ριχνουμε...για πειτε...
Κρισιμότατη πληροφορία αυτή και νάσαι πάντα καλά συντρόχισα !
Οπότε τέλη Ιουνίου και αν ...είναι ανοιχτά και τα δύο γιατί να πάμε και να μην είναι ανοιχτό το Transfagarasan δεν λέει.
Προσωπικά θέλω να περάσω και τα δύο οπωσδήποτε.
Παιδιά έχει πάει κανένας πρόσφατα να μας δώσει εικόνα από το τι επικρατεί στη περιοχή κυρίως από πλευρά δρόμων; Προσωπικά έχω εικόνα από το 2013 που πέρασα Transalpina & Tranfagarasan και για το κομμάτι δρόμων η εικόνα τότε δεν ήταν καλή. Υπέροχη φύση αλλά δρόμοι σπαστήρια (ειδικά η Ρουμανία και κυρίως το Transfagarasan), οπότε αν έχει αλλάξει η κατάσταση θα με ενδιέφερε κι εμένα η προοπτική μιας τέτοιας βόλτας..
Στάλθηκε από το Honor 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα χιλιόμετρα άνετα βγενουν μέχρι Σοφία απλά θέλει όχι πολλές καθυστερήσεις μόνο για βενζινα και νερόΤα 120 χλμ εντός Ελλάδας απλά δεν παίζουν,η πρώτη μέρα που θα είναι και η πιό σιδηρόκωλη θα πρέπει τα χιλιόμετρα απλά γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όπως είπα και πιό πάνω την Ελλάδα και Βουλγαρία πρέπει να τις περάσουμε σφαίρα.
@Σάββας Γιαυτό ανέβασα το Thread από τώρα για να διαμορφώσουμε την διαδρομή και εάν χρειαστεί να την ελαφρύνουμε και εάν χρειαστεί να κάνουμε μία 2ήμερη ανάπαυλα σε κάποια πόλη εξαιρετικού κάλους όπως είναι πχ η Κραϊόβα, ο σκοπός του ταξιδίου είναι πρωτίστως είναι να περάσουμε καλά..
Μάνο αν λογαριάσουμε τα παραπάνω, προτείνω από τώρα να κλειδώσει η εξής ημερομηνία..Δεδομένου ότι έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ένα ταξιδιωτικό για Ρουμανία διάρκειας πέντε εργάσιμων ημερών συν δύο σαββατοκύριακα, βάζουμε εδώ τον σχεδιασμό και τα σχόλια μας....
Η ημερομηνία Γιώργη θα κλειδωθεί όταν κλείσουμε τα καταλύματα...Μάνο αν λογαριάσουμε τα παραπάνω, προτείνω από τώρα να κλειδώσει η εξής ημερομηνία..
-Από Σάββατο 27 του Ιούνη εως 5 Ιούλη Κυριακή - έτσι λογικά θα σιγουρέψουμε το πέρασμα και από τα 2 πάσα!!
-Συζήτησε το και με τον Στέλιο!..
..άντε για να δούμε διαδρομή / χρόνους / διανυκτερεύσεις... και να δούμε Άδειες!!!!
BikeBike
Bike
![]()
Να ξέρεις πως Κόσμος κρέμεται από τα χείλη σου Γερόλυκε! - και περιμένει ανακοινώσεις!!Η ημερομηνία Γιώργη θα κλειδωθεί όταν κλείσουμε τα καταλύματα...
Ακριβώς αυτό είχαμε κάνει κι εμείς, 1η διανυκτέρευση Κραϊοβα (βέβαια ξεκινήσαμε από Κοζάνη, ωστόσο τότε όλο το κομμάτι μετά την έξοδο από Εγνατία ήταν σε δρόμο με 1 ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση). Απλά αν είναι οι Αθηναίοι να το κάνουν αυθημερόν, μόνο ανέβασμα από Έθνικη και διάσχιση Δούναβη από γέφυρα, διαφορετικά δύσκολο το βλέπω.Μανο, χωρις ιδιαιτερες υπερβολες σε ταχυτητες και αν ξεκιησεις αρκετα πρωι, εισαι ευκολα για διανυκτερευση Κραιόβα!