Tiger 1050 sport 2018 ή Tracer 900/GT

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πάνο, μειονέκτημα που τράβηξε όλους τους καγκουρες όπου περίμεναν τόσα χρόνια να βγάλει η yamaha ένα 1000αρι tdm και δυστυχώς τα πρώτα μοντέλα τράβηξαν αρκετούς από αυτούς και τους έβγαλαν τα μάτια !!
Το υποπλαισιο αφαιρείται!
Μήπως λες για το 800 όπου και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη είναι κολλημένα στο υποπλαισιο και όχι αφαιρούμενα?

Νομιζα οτι και τα πρωτα 1050 ειχαν το ιδιο πλαισιο.Λαθος εκανα;

Aldebaran

new member
Περιοχή
Σαλαμίνα
Μοτοσυκλέτα
KTM 990 Adventure '07
KTM 640 Adventure '05
Όνομα
Γιάννης
Περιοχή
Στον αστερισμό του Ταύρου.
- Τα έχω οδηγήσει αρκετά και τα 2.
- Μην ακούς κανένανα, καβάλησέ τα και πάρε αυτό που σου δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
- Έχω Tracer.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ισχύει. Ειδικά σε Γερμανικά - Αυστριακά - Ιταλικά που αν κάνεις το "λάθος" και πάρεις, δεν ξεκολλάς. Σε Αγγλικά λιγότερο. Δεν έχουν κάνει "σχολή" ακόμη.
Το Thread είναι Tracer η Σουτιέν, ας μην το γαμήσουμε, τα άλλα περί σχολών στον δρόμο..

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Νομιζα οτι και τα πρωτα 1050 ειχαν το ιδιο πλαισιο.Λαθος εκανα;
Σε εμένα που είναι της πρώτης γενιάς αφαιρείται ! Και έχω την εντύπωση και στα επόμενα 1050!:D

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Σε εμένα που είναι της πρώτης γενιάς αφαιρείται ! Και έχω την εντύπωση και στα επόμενα 1050!:D
Δεν αφαιρείται ρε Αποστόλη, ανέβασε φωτό, μακάρι δηλαδή..

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Το Thread είναι Tracer η Σουτιέν, ας μην το γαμήσουμε, τα άλλα περί σχολών στον δρόμο..
Δίκιο εχεις... Απλά ήθελα να επισημάνω στον φίλο πως κοντά στην αγορά της Αγγλίδας πολύ πιθανό να μπει σε ένα άλλο "λούκι" ... Καλώς ή κακώς είναι κι αυτό ένα στοιχείο που πολλοί δε του δώσαμε σημασία όταν "περνούσαμε από τη μια ήπειρο στην άλλη" και συνεχίζουμε να το "πληρώνουμε" αδρα το πέρασμα αυτό.

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Δεν αφαιρείται ρε Αποστόλη, ανέβασε φωτό, μακάρι δηλαδή..
Θα το έβγαζα επιτόπου φώτο αλλά είμαι επάνω στη δουλειά, οπότε θα βγάλουμε άκρη από το μανουαλ που κουβαλάω στο κινητό!! Εε ευρωπαϊκό είναι δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!!! RollingRolling
Screenshot_20191230_000703.jpg

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Θα το έβγαζα επιτόπου φώτο αλλά είμαι επάνω στη δουλειά, οπότε θα βγάλουμε άκρη από το μανουαλ που κουβαλάω στο κινητό!! Εε ευρωπαϊκό είναι δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!!! RollingRolling
View attachment 14303
Αν στραβώσεις υποπλαίσιο από απλή τούμπα πάς στα 2700 € ,όλος ο σκελετός εννοείται..
Στο Tracer έχει 800€.

User V

Μαθουσάλας member
Ελπίζω σύντομα να σας δείξω και εσάς την απάντηση στο δίλλημα Thank
Στο ενδιάμεσο(και μετά εννοείται) σε περιμένουμε σε κάποια από τις συναντήσεις και... στα θέματα που συζητάμε.

Smileys drinking beer Emoticon Σπύρο με το καλό..

ksenarios.costas

new member
Όνομα
kostas
Θα πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το tiger σαν κάτοχος my 2008.
Ποιότητα κατασκευής και ειδικά των πλαστικών σε άλλο επίπεδο. Πολύ καλή εφαρμογή και τα τριξιματα και οι θορυβοι λείπουν δια της απουσίας τους. Σε ανοιχτό δρόμο και με αρκετά χλμ πολύ σταθερό και σού εμπνέει εμπιστοσύνη. Σ αυτό συμβάλει και το βάρος του. Σε ταξίδι δικαβαλος ο πίσω είναι πιο εκτεθειμενος ενώ ο οδηγός καλύπτετε από την στάνταρ ζελατίνα. Σε ταξίδι ή ακόμα και σε μεγάλη βόλτα θα νιώσεις ένα μούδιασμα στα χέρια και συγκεκριμένα στις παλάμες λόγω του vibration που προκαλεί ο τρικυλινδρος. Γενικά σε ταξίδι μπορείς να κινηθείς με 160 χωρίς να πιέσεις κινητήρα και ιδιαίτερα υψηλές στροφές. Τώρα σε στρίψιμο θα το χαρείς και δεν θα σε φοβησει.
Τώρα σε κίνηση μέσα στην πόλη θα σε κουράσει ο συμπλεκτης που είναι ντιζατος. Το κόψιμο του τιμονιού είναι ικανοποιητικό για τέτοια κατηγορία και το ύψος του τιμονιού θα σε βολέψει για ελιγμούς. Τώρα από θερμοκρασίες δεν ανάβει εύκολα το καλοκαίρι αλλά αν πάρει μπροστά το βεντιλατερ ψήνεσαι.
Σοβαρά θέματα ακόμα και τα 2ης γενιάς αντιμετωπίζουν με τα ηλεκτρικά και ειδικότερα με την μίζα που αρνείται να ανάψει την μηχανή όταν είναι ζεστή. Το πρόβλημα λύνεται εύκολα σε ηλεκτρολόγο. Ένα άλλο θέμα που έχουν παρουσιάσει και έχουν γράψει κακό όνομα είναι ότι στα μοντέλα μέχρι το 2009 υπήρχε προβληματική παρτίδα εμβολων με αποτέλεσμα να σκαμπιλιζουν σε παρατεταμένο σκίσιμο. Πολλά μοτέρ σπασμένα και η αντιπροσωπεία κάλυπτε όσα σεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αργότερα έβγαλε χαρτογράφηση για τα ευρωπαϊκά που σε ανάκληση στην άλλαζαν και το μηχανάκι σερνόταν σε σχέση με πριν. Η λύση στο θέμα ήταν custom πρόγραμμα για πιο safe κατάσταση και δύναμη. Ένα άλλο θέμα που παρουσίαζε ζεστό ήταν ότι αν έκανες το λάθος και σταματαγες σε φανάρι με 1η μ αυτήν εμένες. Ο λέβιες λες και έμενε κολλημένος και με παραπάνω δύναμη κουμπώνες Δευτέρα.
Από αναρτήσεις για το μπροστινό θα έλεγα ότι μπορείς να το φέρεις στα μέτρα και γενικά είναι μια μέση λύση το μπροστινό της showa. Όσο για το πίσω είναι απαράδεκτο μιας και τερματίζει χωρίς πολλά πολλά. Η πιο must αναβάθμιση στο μηχανάκι είναι αλλαγή με aftermarkeyt. Τα φρενα ικανοποιητικα μπροστά πισω με προοδευτική αίσθηση και το abs δουλεύει υποδείγματικα.
Από την μηχανή λείπει IMOBILIZER και ξεκλειδώνει με ένα αντικλείδι αστείο.
Κάτι άλλο που είναι στα κατά είναι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Έπειτα από παραβίαση κλειδαριάς απευθύνθηκα σε αντιπροσωπεία και ο αφαλος ήρθε μετά από 15 ημέρες. Δεν υπάρχει τίποτα σε στοκ αν δεν το βρείτε μεταχειρισμένο. Και για άλλο ανταλλακτικό ίδιο χρόνο έκανε. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με σέρβις ότι προβλέπεται και για τις άλλες μηχανές χωρίς απαραίτητα να απευθυνθείς σε αντιπροσωπεία. Πλέον έχει συνεργεία που τις έχουν δουλέψει αρκετά χωρίς να χρειάζονται και κάτι ιδιαίτερο. Έχε στο νου σου επίσης ότι σε 1 χρόνο το βρήκα παραβιασμενο 2 φορές. Δδν τα αφήνουν σε ησυχία.
Σίγουρα το tracer είναι πιο ελαφρύ, πιο σβέλτο, πιο μανιτζεβελο αλλά το tiger είναι πιο μηχανή. Θα το βολευτείς αν κάνεις χιλιόμετρα. Κάτω από 6 δεν θα δεις πουθενά ενώ αν το πίνεις το 8,5 είναι εύκολο. Καφριλικια καθε είδους έρχονται αβίαστα.

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Να είσαστε ευγνώμων άπαντες ταιγκεραδες και τρεισεραδες που έκανε την αρχή τότε η ντουκατι με μουλτι 1000 και έφτιαξε την κατηγορία

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Όχι ότι υπηρχε το speed triple( που εδραίωσε πρώτη τα streetfighter) από τα 90s,helloooooo! Δεν είμαστε ευγνωμΟΝΕΣ.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

N

notakos600

Guest
Όχι ότι υπηρχε το speed triple( που εδραίωσε πρώτη τα streetfighter) από τα 90s,helloooooo! Δεν είμαστε ευγνωμΟΝΕΣ.

Θυμήθηκα το speed four... Ότι φτιάχνουμε εμείς στα υποστεγα, τόλμησε και το έβγαλε στη παραγωγή :p

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
....."first nicknamed ‘Streetfighter’ was the answer to an empty bank account and a crashed sportbike".....

..... πω!πω! παραπληροφορηση εδω μεσα και μας διαβαζουν νεα παιδια ......ανω των ηντα και κατι ψιλα .....!

....το πρωτο εκτρωμα on-of ..... καταραμενη Ηοnda ...... XL 250 το 1973 μ.χ.

xl 250.jpg

..... τα δευτερα , τα streetfighters ητανε πραγματι οι σακατεμενες μηχανες με σπασμενα φερινγκ και φωτα ..... ανεπισημα ολα τα γιαπωνεζικα 4κυλινδρα με πρωτο το GSX Suzuki .
Mετα ειδαν ψωμι τα ..... κορακια και μεν πρωτη η Ducati το 1993 φτιαχνει το Μonster 900 (το δευτερο βδελυγμα για μενα μετα το Ιndiana) αλλα δε η Τriumph κατηγοριοποιησε τα γυμνα με το ονομα streetfighter απο το 1994 με το Speed Triple 750.

https://www.rideapart.com/articles/248134/a-short-history-of-the-naked-bike/

Attachments

• ducati Monster 900.jpg
    ducati Monster 900.jpg
    42,3 KB · Προβολές: 13
N

notakos600

Guest
....."first nicknamed ‘Streetfighter’ was the answer to an empty bank account and a crashed sportbike".....

..... πω!πω! παραπληροφορηση εδω μεσα και μας διαβαζουν νεα παιδια ......ανω των ηντα και κατι ψιλα .....!

....το πρωτο εκτρωμα on-of ..... καταραμενη Ηοnda ...... XL 250 το 1973 μ.χ.

View attachment 14409

..... τα δευτερα , τα streetfighters ητανε πραγματι οι σακατεμενες μηχανες με σπασμενα φερινγκ και φωτα ..... ανεπισημα ολα τα γιαπωνεζικα 4κυλινδρα με πρωτο το GSX Suzuki .
Mετα ειδαν ψωμι τα ..... κορακια και μεν πρωτη η Ducati το 1993 φτιαχνει το Μonster 900 (το δευτερο βδελυγμα για μενα μετα το Ιndiana) αλλα δε η Τriumph κατηγοριοποιησε τα γυμνα με το ονομα streetfighter απο το 1994 με το Speed Triple 750.

https://www.rideapart.com/articles/248134/a-short-history-of-the-naked-bike/
Τώρα μιλάς συντηρητικά Στέλιο.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
ΨΦΨ
Θυμήθηκα το speed four... Ότι φτιάχνουμε εμείς στα υποστεγα, τόλμησε και το έβγαλε στη παραγωγή :p
Αχ έζζζεις οι μάστορες με τα γρασομενα μπράτσα...

Top Bottom