motoparea.gr The 2024 project goes to...

Questa piccolissima serenata, (κουέστα πικολίσιμα σερενάτα,)

con un fìl di voce si può cantar, (κον ούν φίλ ντι βότσε σι πουό καντάρ,)

ogni innamorato all'innamorata, (όνι ινναμοράτο αλ’ ιναμοράτα,)

la sussurrelà, la sussurrelà! (λασουσουρελά, λασουσουρελά
!)

1702576189555.png

Και με μια τέτοια εισαγωγή νομίζω ότι όλοι καταλάβατε ότι ο προορισμός του επόμενου project τον Σεπτέμβριο του 2024 θα είναι στην αγαπημένη Ιταλία και μιας και δώσαμε γεωγραφικό προσδιορισμό ας το κάνουμε τώρα και λιιιιίγο πιο συγκεκριμένο…

1702576279299.png

1702576308907.png

1702576928065.png

Καλά καταλάβατε!
Αυτή την φορά πάμε…

Sicily.jpg

Οπότε…

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε… εκδηλώνεται το ενδιαφέρον σας και όταν θα έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα και οι λοιπές λεπτομέρειες θα βγουν και οι συμμετοχές.

D_N_S

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Εγώ από ότι κατάλαβα η πρόσκληση ήταν ανοιχτή σε όλους, τώρα από εκεί και πέρα αν κάποιος ενδιαφερόμενος δεν πήγε ούτε στην πρώτη τους συνάντηση για καφέ και γνωριμία ούτε ενημέρωσε τηλεφωνικά κτλ τότε τι να συζητάμε δλδ;; εσείς θα παίρνατε κάποιον στην εκδρομή σας να οδηγήσει μαζί σας, να συναναστραφεί μαζί σας και πόσο μάλλον σε ταξίδι που θα έχετε και τις γυναίκες μαζί, με γνώμονα μόνο μια ιντερνετικη γνωριμία ή επειδή είναι φίλος του φίλου τον φίλο, ω φίλε;;; εγώ πάντως όχι!
Μιλάμε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και όχι για μια εκδρομή στο Αγρίνιο για τσίπουρα και αν στραβώσει κάτι αν γειά και ο καθείς στο σπίτι του σε ένα δίωρακι
ΥΓ:ήρεμα εσείς οι Αγρινιώτες, σχήμα λόγου ήταν μιας και μας αρέσουν τα τσίπουρα και η παρέα σας Smileys drinking beer Emoticon

Τελευταία επεξεργασία:

D_N_S

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Άσε ρε esel. Όταν έγραψα μήπως είστε κλειστό κύκλωμα κοντεψες να με φας. Να δούμε αν ταιριάζουμε κλπ. Μην μας πάρετε για νύφες η γαμπρούς, πάρτε δοκιμασμένες υπακουες συνταγές. Καλό σας ταξίδι και να το χαίρεστε το φόρουμ.
Αυτό συντροχε το ((δοκιμασμένες υπακουες συνταγές)) μήπως θέλεις να το ξανά σκεφτείς ή να το ανακαλέσεις; διότι δεν απευθύνεται στο @esel αλλά σε αυτούς που έχει τύχει να ταξιδέψουν - ταξιδεύουν μαζί του και το χοντραίνει λίγο πιστεύω αυτή η τοποθέτηση σου το όλο θέμα, εσύ τι πιστεύεις;

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
...
Όσο αφορά δε την καταπληκτική σας ομάδα, θυμάμαι ακόμα την εγκατάλειψή μου στο Τρανσφαγκαράσαν μαζί με τον Γιώργο τον Ρανταπλάν γιατί θελήσαμε οι ανεκδιήγητοι να βγάλουμε φωτογραφίες στο πάσο και τους παλμούς που είχα όταν το κατέβηκα όλο και το ανέβηκα ξανά για να σας βρω στη Μπαλέα Λακ μετά από τηλεφώνημα του Κώστα.
...

Σαββα δεν ξερω τα τι και τα πως αλλα ολοι γνωριζουμε οτι οποιος θελει να μεινει πισω για εξτρα φωτογραφιες η τσιγαρο μενει με ευθυνη του.Φυσικα δεν ξερω τις συνθηκες οποτε πες οτι δεν το ειπα.Αυτο που μου κανει πραγματικα εντυπωση ειναι το οτι εκφραζεις μεγαλο παραπονο για την ομαδα αλλα παραλληλα σκοτωνεσαι να δηλωσεις συμμετοχη.Εγω στην θεση σου θα εκανα ακριβως το αντιθετο.

...
Μιλάμε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και όχι για μια εκδρομή στο Αγρίνιο για τσίπουρα και αν στραβώσει κάτι αν γειά και ο καθείς στο σπίτι του σε ένα δωράκι!!
ΥΓ:ήρεμα εσείς οι Αγρινιώτες, σχήμα λόγου ήταν μιας και μας αρέσουν τα τσίπουρα και η παρέα σας Smileys drinking beer Emoticon

Τωρα αυτο γιατι το ειπες??Τσιπουρα στ Αγρινιο?Ημαρτον.

Άσε ρε esel. Όταν έγραψα μήπως είστε κλειστό κύκλωμα κοντεψες να με φας. Να δούμε αν ταιριάζουμε κλπ. Μην μας πάρετε για νύφες η γαμπρούς, πάρτε δοκιμασμένες υπακουες συνταγές. Καλό σας ταξίδι και να το χαίρεστε το φόρουμ.

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...ποιος εισαι εσυ?
Μπαινεις σε ενα φορουμ που δεν ξερεις κανεναν και θες να σε παρουν μαζι τους σε ταξιδι στο εξωτερικο?Δεν ξερουν πως οδηγας,πως συμπεριφερεσαι και εχει τετοια απαιτηση?Πηγες σε εναν καφε η σε μια βολτα για να γνωρισεις αυτους που σκοπευες να παςμαζι τους ταξιδι?Τι το περασες εδω,ταξιδιωτικο γραφειο?

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
θα μπορούσαν να είναι σήματα καπνού ☁️Ινδιάνων αλλά είναι από έναν νέο κρατήρα της Ετνα!

ρε λέτε να εχουνε εκπλήξεις τον Σεπτέμβρη;;;

IMG_8788.jpeg

IMG_8789.jpeg

IMG_8791.jpeg

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πάντα (σχεδόν) καπνίζει και είναι πανέμορφη.

Εύχομαι να μην σαν φυλάξει καμία έκπληξη και θα περάσετε σούπερ είναι βέβαιο

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
θα μπορούσαν να είναι σήματα καπνού Ινδιάνων αλλά είναι από έναν νέο κρατήρα της Ετνα!

ρε λέτε να εχουνε εκπλήξεις τον Σεπτέμβρη;;;

View attachment 56963

View attachment 56966

View attachment 56965
Είναι ενεργό Γιάννη
Θα δείτε και θα πάθετε πλάκα με το μέγεθος των μηχανημάτων που σπρώχνουν κατευθύνουν την λάβα.......

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Με το καλό να πάτε και να περάσετε τέλεια. Καλούς δρόμους και όμορφες διαδρομές να εχετε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TAKIS04

member
Περιοχή
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
FMX 650 CUSTOM
SYM 125
Όνομα
ΤΑΚΗΣ
Περιοχή
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
να περασετε τελεια και να προσεχετε
το αγορι μου θα ειναι μονο του (Lucky luke)
Επιτελους θα πιει και τον αγαπημενο του καφε εκει που παει tongue

Top Bottom