apache
Μαθουσάλας member
Το δικό σου είναι πιό χωμάτινο....Χωρίς να το έχω οδήγηση και μόνο που ανέβηκα επάνω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ακριβώς αυτό ! Ότι είναι πιο ολοκληρομενο μηχανάκι , αυτό που ακριβώς πρέπει
Το δικό σου είναι πιό χωμάτινο....Χωρίς να το έχω οδήγηση και μόνο που ανέβηκα επάνω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ακριβώς αυτό ! Ότι είναι πιο ολοκληρομενο μηχανάκι , αυτό που ακριβώς πρέπει
Μαλλων ναι , η θέση οδήγησης του 1100 σε έβαζε μέσα στην μηχανή και σχετικά χαμηλά με το τιμόνι να έρχεται μπροστά σου και ψηλά , λέω ουαου εδώ οδηγας ωρεσ Ασταμάτητες . στο δικό μου είσαι λίγο πιο ψηλά και τείνεις προς τα μπροστά , κάπως πιο πολεμική θέση !Το δικό σου είναι πιό χωμάτινο....
Ένα παιδί που γνώρισα το αγόρασε εδώ απτην Κόρινθο δεν έκανε τόσο να το παραλάβει ! Νομίζω καμία βδομάδα να έρθει ; Μπορεί και παραπάνω !Περί τελωνείου το ανάγνωσμα έχει παιχτεί με την πολυπόθητη αφρικανα μου, από βδομάδα σε βδομάδα μας πάει ο μίστερ σαρακακης, ξέρει κανείς επί του θέματος τη παίζει; γιατί τόση καθυστέρηση;
Με το δικό σου τρακτέρ δεν θα γίνεται όμως σούζα!!Λίγοι οι ανεξάρτητοι.
Γνωστά γατώνια που πληρώνουν οι εταιρίες και κάνουν παπάδες με ότι καβαλήσουν.
Τα βλέπουμε εμείς και λέμε για τις δυνατότητες της μηχανής.
Έτσι και τους δώσεις τη δικιά μας θα κάνουν τα ίδια αλλά μετά.... Γιατί να πάρεις άλλη;
Απίστευτο,εδώ όταν μπαίνεις στον τοπικό πρέπει να έχεις "διερμηνέα" ...Η Honda που έχουμε εδώ όσες φορές έχω πάει είναι πολύ εξυπηρετικοί σε ότι διποτε τους ρωτάω ακόμα και να μου δώσουν λύσεις που δεν θα την αγοράσω από εκεί !
Το εχουμε ξαναπει γιατρε, πολλα λαθος ατομα εχουν τις γνωστες ετικετες,Απίστευτο,εδώ όταν μπαίνεις στον τοπικό πρέπει να έχεις "διερμηνέα" ...
Ισχύει για όλους βέβαια....
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου στο κατάστημα εδώ στην Κόρινθο είναι θετική , επίσης είναι Οικογενειακή επιχείρηση οι μάστορες μαζί με των αντιπρόσωπο που μιλάς είναι αδέρφια παίζει και αυτό το ρόλο του !Απίστευτο,εδώ όταν μπαίνεις στον τοπικό πρέπει να έχεις "διερμηνέα" ...
Ισχύει για όλους βέβαια....
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ,μεγάλη υπόθεση η "κουλτούρα" σε μια επιχείρηση!Η μέχρι τώρα εμπειρία μου στο κατάστημα εδώ στην Κόρινθο είναι θετική , επίσης είναι Οικογενειακή επιχείρηση οι μάστορες μαζί με των αντιπρόσωπο που μιλάς είναι αδέρφια παίζει και αυτό το ρόλο του !
με έχει εξυπηρετήσει με την σέλα που στο δικό μου μηχΑνακη είναι φτιαχτή , όταν πήγε ένα άλλο αφρικα για service με πήρε τηλ να πάω να την δοκιμάσω και αν θέλω να πάρουμε τις διαστάσεις να στείλω την δίκη μου να την ξανά φτιάξω σαν φτηνή λύση να μην αγοράσω την μαμά γιατί πάει ακριβά
Ο υπαλληλος που αναφερεις το καλο παιδι δεν διαφωνω,"βλεπει" τα παντα στον υπολογιστη του, οσο αφορα την κατασταση της μοτοσυκλετας σου.Δεν ξέρω αν φταίει ο σαρακακης και το παιδί που με εξυπηρετεί φαίνεται πολύ εντάξει απλά μου φαίνεται περίεργο που είναι ο κεντρικός αντιπρόσωπος και δεν μπορεί να πιέσει λίγο το θέμα στο τελωνείο, η αλήθεια είναι ότι όταν την έκλεισα την μότο, μου το είχε πει ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτη με απλό συμπλέκτη αλλά έβλεπε μέσω του υπολογιστή του κάποια κομμάτια στο τελωνείο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα μου είχε πει, προχωράμε κανονικά
Ειδικα εδω στο χωριο εμεις, βλεπαμε ακομη στον υπολογιστη, ποτε πηγαινε Μαγουλα για προετοιμασια,..... και το δικο μου το πρι-πρι αργησε απο τον εισαγωγεα , λιγη υπομονη χρειαζεται πιστευω .Εξ αλλου αλοιμονο αν δεν θελει ενας εμπορας και μαλιστα ο γενικος εισαγωγεας να πουλησει οσο το δυνατον πιο γρηγορα το εμπορευμα του.![]()

Ειδικα εδω στο χωριο εμεις, βλεπαμε ακομη στον υπολογιστη, ποτε πηγαινε Μαγουλα για προετοιμασια,
και ποτε θα φορτωθει στην νταλικα το αμαξακι!(1995 και μετα)

Πολλες φορες και αυτο! Σε επιπεδο εμπορου, ειναι ποτε το πληρωσε!(πολλες φορες ερχονταν το αυτοκινητο και περιμεναμε τα χαρτια μια βδομαδα).... για τα αυτοκινητα που ξερω , την αλλη φορα μια βδομαδα τα χαρτια στο τελωνειο να διεκπεραιωθουν .... που συνηθως πατ-κιουτ και μπαμ ...!
Τους εχει κανει ανω κατω αυτος ο .... κοκοβικος , πως τον λενε τελος παντων ....!![]()
Πόσο το πήρε Θάνο?Ένα παιδί που γνώρισα το αγόρασε εδώ απτην Κόρινθο δεν έκανε τόσο να το παραλάβει ! Νομίζω καμία βδομάδα να έρθει ; Μπορεί και παραπάνω !
Αλλά αυτός πήρε το adventure sport dct μήπως αυτή η έκδοση ήταν ήδη εδώ και απλά του την φέρνανε ;;
Πριν το πάρεις εσύ από τα κεντρικά υπήρχε ετοιμοπαράδοτο σίγουρα στον Γκινοσάτη...... και το δικο μου το πρι-πρι αργησε απο τον εισαγωγεα , λιγη υπομονη χρειαζεται πιστευω .Εξ αλλου αλοιμονο αν δεν θελει ενας εμπορας και μαλιστα ο γενικος εισαγωγεας να πουλησει οσο το δυνατον πιο γρηγορα το εμπορευμα του.![]()
Καλημέρα σαββα ! Δεν των ρώτησα από διακριτικότητα ! Λόγικα όσο γράφει στα σάιτ , να του έκανε και καμία μικρή έκπτωση ; + 1.500 κάνει το dct νομίζω απτην αρχική του απλού και +1000 νομίζω περίπου το adventure sports .. κάπως έτσιΠόσο το πήρε Θάνο?
Καλημέρα Θάνο, που ξέχασα να πω.Καλημέρα σαββα ! Δεν των ρώτησα από διακριτικότητα ! Λόγικα όσο γράφει στα σάιτ , να του έκανε και καμία μικρή έκπτωση ; + 1.500 κάνει το dct νομίζω απτην αρχική του απλού και +1000 νομίζω περίπου το adventure sports .. κάπως έτσι

Όταν κοιταγα να αγοράσω το δικό μου και είχα πάει στήν εδώ Honda για καινούργιο μου είχε πει ότι στην τιμή θα κάνει μια μικρή ίσως έκπτωση ότι μπορεί , από μόνος του μου το είπε .Καλημέρα Θάνο, που ξέχασα να πω.
Ευχαριστώ φίλε. Ξέρω από τα του καταλόγου αλλά από την μέχρι σήμερα εμπειρία μου οι διαφορές είναι μεγάλες όταν έρθει η ώρα για το οτιδήποτε γι' αυτό ρώτησα.![]()
Θάνο από την μέχρι σήμερα προσωπική εμπειρία στα πάντα φίλε μου παίζει διαφορά μεγάλη με την προϋπόθεση ότι :Όταν κοιταγα να αγοράσω το δικό μου και είχα πάει στήν εδώ Honda για καινούργιο μου είχε πει ότι στην τιμή θα κάνει μια μικρή ίσως έκπτωση ότι μπορεί , από μόνος του μου το είπε .
Όμως μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι μεγάλο λόγο επαρχίας και μικρής αγοράς μαζί με την συντήρηση της επιχείρησης του κτλ κτλ κτλ ...
Σίγουρα στην Αθήνα θα μπορούσε να έχει κάτι καλύτερο λόγο τις ανταγωνιστικής αγοράς όπως μου είπε αυτός , όποτε σαν εκτύπωση και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω κάτι ουαου

Σωστά σαββα κάτι κατάλαβα τώρα που μπήκα στην διαδικασία να πάρω την μηχανή !Θάνο από την μέχρι σήμερα προσωπική εμπειρία στα πάντα φίλε μου παίζει διαφορά μεγάλη με την προϋπόθεση ότι :
-Δεν καίγεσαι να πάρεις οτιδήποτε άμεσα γιατί δεν τόχεις ανάγκη
-Διαθέτεις το μαρούλι φρέσκο και άμεσο.
-Έχεις κέφι - χρόνο για ψάξιμο και υπομονή για αναμονή.
ΕΝΤΙΤ : Και όχι νεύρα με τις μ@λακίες που τυχόν θα ακούσεις, μόνο γέλιο και αλέ...![]()
![]()
![]()
Ντίνο, τη γλάστρα τη θέλω αν δε τη χρειάζεσαι!!Μεγάλη προσοχή θέλει επίσης στους παπατζιδες τύπου μαζί με την μοτοσυκλέτα σας παίρνετε δώρο μπουφάν κράνος νυχοκοπτι σκούφο κρουασάν μια τσίχλα μια γλάστρα για το μπαλκόνι κτλ κτλ κτλ κτλ τα οποία τα πληρώνεις τριπλάσια σε βάθος χρόνου διότι σε βάζουν σε χρηματοδότηση και τα επιτόκια τους είναι τρελά 12%-14%