apache
Μαθουσάλας member
Και το Citycom τα ίδια έκανεΔεν θα κάνω τίποτα Μανώλη δεν αξίζει για την δουλειά που το έχω μια χαρά είναι . Εργάτης θα είναι σπίτι δουλειά πρέπει να πάρω μια μεγάλη για τσάρκες αλλά ακόμα όχι έχω άλλες ανάγκες ξέρεις
Και το Citycom τα ίδια έκανεΔεν θα κάνω τίποτα Μανώλη δεν αξίζει για την δουλειά που το έχω μια χαρά είναι . Εργάτης θα είναι σπίτι δουλειά πρέπει να πάρω μια μεγάλη για τσάρκες αλλά ακόμα όχι έχω άλλες ανάγκες ξέρεις
Ότι είναι το φτυάρι είναι και ο κατιμας χαχαχα μόνο Χόντα Μανώλη μου. Με βλέπω κάνα φορζα 750 και θα ταξιδεύω ξεκούραστα χαχαχα γιατί ψέματα λέωΚαι το Citycom τα ίδια έκανε
Forza= Αρχοντιά...Ότι είναι το φτυάρι είναι και ο κατιμας χαχαχα μόνο Χόντα Μανώλη μου. Με βλέπω κάνα φορζα 750 και θα ταξιδεύω ξεκούραστα χαχαχα γιατί ψέματα λέω

Βλέπω ΕΔΩ ότι το νέο στις 12.500 χλμ θέλει ιμάντα - μπίλιες - τακάκια γύρω στα 78 ευρώ.Ναι αυτό εννοώ, όντως έχουν πιο φθηνά αναλώσιμα από τα υπόλοιπα της αγοράς, όμως έχουν τσιμπήσει και αυτά ένα 15-20%.
Το μεγάλο έπρεπε να το κάνω σε εξουσιοδοτημένο γιατί ο Γκοργκόλης έχει μια στρεβλή αντίληψη περί νόμων και κανονισμών και
δεν καλύπτει εγγυήσεις αν πας κάπου εκτός δικτύου.
Για το δικό μου πορτοφόλι ήταν υπερβολικά και κοροϊδία τα 220 ευρώ που μου ζήτησαν για ένα φθηνό και δημοφιλές σκούτερ, οπότε χωρίσαμε βελούδινα.

60+78=138.Στα 20000 έκανα το μεγάλο, 60 ευρώ ήταν η εργασία μόνο![]()
Επαμεινώνδα δεν έχω ΣΥΜ ούτε υπάρχει κάποια άλλη πρόθεση πλην της γνώσεως, γι' αυτό ρωτάω.Πάρτε το ρε παιδιά, σάμπως εγώ θα πληρώνω;

Γιατί δε το έκανες μόνος σου όπως τα πρώτα?Πάρτε το ρε παιδιά, σάμπως εγώ θα πληρώνω;
Ναι είχα αγοράσει επέκταση και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ εκείνη τη στιγμή.Γιατί δε το έκανες μόνος σου όπως τα πρώτα?
Είχες ακόμα εγγύηση μετά από 4 χρόνια και ήθελες κάλυψη?
Πήραμε, πήραμε !Πάρτε σκούτερ, πάρτε....
Sent from my A80Pro using Tapatalk