Τα ίδια κόστη έχουν ,οπότε γιατί όχι κάτι πιο δυνατό;Σκούτερ πάνω από 400 κυβικά δεν έχει νόημα να πάρει κανείς. Και τα 300αρια πλέον έχουν δύναμη για όλα (βλέπε sym, kymco, Daytona, κλπ), πόσο μάλλον τα 400αρια
Sent from my A80Pro using Tapatalk
Βλέπεις το μέλλον πολλών τώραForza 750...
![]()
Next time.Με γειες
Βραδυνο το ένδυμα;;;Next t;ime.
Για την ώρα ράφτηκα.
Ευτυχώς!Next t;ime.
Για την ώρα ράφτηκα.
Τι λέ ρε; Γκαμάει...Ευτυχώς!
Δεν βλέπεται με τίποτα αδερφέ μου
Ναι !Τι λέ ρε; Γκαμάει...

Δεν έχει μόνο με την kymco συνεργασία η BMW, αλλά κ με την Loncin, η οποία κατασκευάζει τους κινητήρες για όλες τις GS κ τις F ,κάτω των 1000 κυβικώνKYMCO is the official engine supplier of BMW Motorrad C600 Sport and C650 GT scooters as well as BMW's i3 plug-in hybrid vehicle. KYMCO produces several models for other world-renowned powersport brands including Arctic Cat, Kawasaki as well as BMW.
Όχι απαραίτητα , αλλά οκ, σαν σκέψη στέκει.Άρα όλοι με κάποιο τρόπο Κινέζο θα πάρουμε.Και μένα ο σκαραβαίος ο διακοσαρης από την jingcheng είναι κατασκευασμένος.
Η εξαίρεση επιβεβαίωνει τον κανόνα,λέγαμε εμείς οι γέροντες νέε μου.Όχι απαραίτητα , αλλά οκ, σαν σκέψη στέκει.
Δεν ισχύει πάντα...Η εξαίρεση επιβεβαίωνει τον κανόνα,λέγαμε εμείς οι γέροντες νέε μου.
Πάντα όμως.Δεν ισχύει πάντα...
Γνωστόν, το είπαμε.Δεν έχει μόνο με την kymco συνεργασία η BMW, αλλά κ με την Loncin, η οποία κατασκευάζει τους κινητήρες για όλες τις GS κ τις F ,κάτω των 1000 κυβικών
Άρα όλοι με κάποιο τρόπο Κινέζο θα πάρουμε.Και μένα ο σκαραβαίος ο διακοσαρης από την jingcheng είναι κατασκευασμένος.
Πάει κι αυτός,κατόπιν ώριμου σκέψεως η επόμενη αγορά θα είναι σύγχρονο μηχανάκι μέχρι 500 κυβικά με ABS καί ψεκασμό ή το πολύ μέχρι 750 κυβικά (μόνο για το NC της Χόντα.)Που να μπλέκεις τώρα με χρεπια 15ετιας και με εμπόρους 45ετιας.Ασε που τα parts lists,σιγά σιγά εξανεμίζονται και τα διαθέσιμα ανταλλακτικά μειώνονται.Που να ψάχνεις στα sites για τίποτα μεταχειρισμενα.Μεγαλωσαμε πια για αυτά.Καλη η νοσταλγία της νιότης μας αλλά δυστυχώς το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.στον τσιβαρακη γρηγορα