Scooter πάνω από 400cc

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Θα αγοράζατε ένα mega scooter για ταξίδια?
Όταν είχα το burgman κι έβγαινα βόλτα μακρινή με τα ρεμάλια από δω μέσα, μετά από καμιά ώρα πάνω στη σέλα παρατηρούσα τους άλλους που τεντωνανε πόδια, ανασηκωναν τα κωλαρακια απ τη σέλα, και αναρωτιόμουν, επειδή στο σκούτερ πάνω έφτανες στο προορισμό και κατεβαίνες ατσαλακωτος και ξεκούραστος!!!

Αν δεν φοβόμουν μη βγάλει το πρόβλημα με το CVT, δε θα το έδινα ποτέ!!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Όταν είχα το burgman κι έβγαινα βόλτα μακρινή με τα ρεμάλια από δω μέσα, μετά από καμιά ώρα πάνω στη σέλα παρατηρούσα τους άλλους που τεντωνανε πόδια, ανασηκωναν τα κωλαρακια απ τη σέλα, και αναρωτιόμουν, επειδή στο σκούτερ πάνω έφτανες στο προορισμό και κατεβαίνες ατσαλακωτος και ξεκούραστος!!!

Αν δεν φοβόμουν μη βγάλει το πρόβλημα με το CVT, δε θα το έδινα ποτέ!!
Παρε μια goldwing δεν βγαζει προβληματα
Πιο ευκολη απ το burgman θαναι

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Φίλε, μόνο καινούριο για μένα, έχω ανακατασκευάσει αρκετά μεταχείρω και thanks but no thanks.
Να είσαι καλά και μόνο για την σκέψη.
Υπάρχει και το RT του αδελφού μου του Μπάμπη, που θα μου το φτιάχνει κιόλας, αν πάω σε boxer μεταχείρω.
Ε Μπάμπη?
Aν δε θες να ασχολεισαι καλυτερα μην πας σε boxer
Βρες ανεβα σε ενα st1300 και αμα κουμπωνεις...χτυπα το

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη

User V

Μαθουσάλας member
Τί λιγότερο θα προσφέρει ένα X-Adventure,ένα Integra,ένα Forza από ένα "Adventure" - GT Sport Touring +1000cc;

Έχω δει ζηλευτά Mega Scooter έτοιμα για ταξίδια.Όλα στο μυαλό είναι.
Κάθε φορά που διαβάζω το που και με τί άνεση ταξιδεύει ο @Panos76 με το Integra τον χαίρομαι!!!
Tου @stelios62 το 350 μου φαίνεται μικρό πχ. Ο Στέλιος όμως έχει βρει τέμπο και του πίνει το αίμα στα χιλιόμετρα!!!

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο κατασταλάζουμε πιστεύω στην ουσία της μοτοκίνησης.Γίνεται πιο ξεκάθαρο το τι αξίζει πραγματικά από το τι θρέφει το "εγώ" μας.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Τί λιγότερο θα προσφέρει ένα X-Adventure,ένα Integra,ένα Forza από ένα "Adventure" - GT Sport Touring +1000cc;

Κάθε φορά που διαβάζω το που και με τί άνεση ταξιδεύει ο @Panos76 με το Integra τον χαίρομαι!!!
Tου @stelios62 το 350 μου φαίνεται μικρό πχ. Ο Στέλιος όμως έχει βρει τέμπο και του πίνει το αίμα στα χιλιόμετρα!!!

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο κατασταλάζουμε πιστεύω στην ουσία της μοτοκίνησης.Γίνεται πιο ξεκάθαρο το τι αξίζει πραγματικά από το τι θρέφει το "εγώ" μας.
Πτωχάτζες, με πορδές δεν βάφουμε αυγά.... Στα διάλα... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

User V

Μαθουσάλας member
Πτωχάτζες, με πορδές δεν βάφουμε αυγά.... Στα διάλα... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Θα σε δω σε λίγα χρονάκια δημογέροντα Απάτσιε που τα 250kg τόσο ψηλά θα θέλουν προσπάθεια... Μη μου αρχίσεις τα:
Γιατί δεν έχει όπισθεν το μηχανάκι;

Ήδη διάβασες ότι σκέφτονται στα μεγάλα της BMW να βάλουν.Γιατί;;;
Για να μη χάσουν τα Μπαρμπάδια που μετά από κάποια ηλικία κουράζονται/τραβούν ζόρι.

Άκου τον μικρό πτωχό Ωmega που ήδη του βαράνε καμπανάκια...

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Εμενα παντος η
Εγω ποτε Τα σκουτερ φτιαχτικαν για να ειναι πρακτικα στην πολη και να εχουν αποθηκευτικο χωρο αλλα στην πορεια εγιναν μοδα και ανεβηκαν και τα κυβικα
Για εμενα ο μοτοσυκλετισμος σημαινει μοτοσυκλετα και οχι σκουτερ Αυτο το συναισθημα που μου δινει η μηχανη δεν μου το δινει το σκουτερ

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Θα σε δω σε λίγα χρονάκια δημογέροντα Απάτσιε που τα 250kg τόσο ψηλά θα θέλουν προσπάθεια... Μη μου αρχίσεις τα:

Για να μη χάσουν τα Μπαρμπάδια που μετά από κάποια ηλικία κουράζονται/τραβούν ζόρι.

Οταν φτασεις εκει εχει ερθει η στιγμη να εγκαταλειψης το διτροχο αντε με τα βιας να εχεις ενα παπι γιατι και τα σκουτερ με τοσο ογκο 200 κιλα και βαλε ειναι

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Ο απάτσις δεν μασά, και δεύτερο ποιός είναι μπαρμπάδι; abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος

Δεν ειναι ποσοτικο το θεμα ..ουτε τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο
Ειναι ανομοια πραγματα που δεν συγκρινονται
Τα touring μοντελα και τα grandtourer ειναι μοτοσυκλετες
Τα σκουτερ ειναι σκουτερ

Το λαθος που κανεις εσυ , το κανουν κι αλλοι..
Επειδη μοιαζουν (λεμε τωρα) σε εμφανιση, λογω ευρυχωρης σελας και προστασιας αερα, τα θεωρεις συγγενικα..

Δεν εχουν καμια σχεση ομως
Με αλλα λογια....τα ρασα δεν κανουν τον παπα

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εγω ποτε Τα σκουτερ φτιαχτικαν για να ειναι πρακτικα στην πολη και να εχουν αποθηκευτικο χωρο αλλα στην πορεια εγιναν μοδα και ανεβηκαν και τα κυβικα
Για εμενα ο μοτοσυκλετισμος σημαινει μοτοσυκλετα και οχι σκουτερ Αυτο το συναισθημα που μου δινει η μηχανη δεν μου το δινει το σκουτερ
Για μενα παλι οχι....
Και το σκουτερ εχει μοτερ εξατμιση, και αερα να σε χτυπα στο προσωπο..

Διαφερει ομως ΠΟΛΥ απο μια μοτοσυκλετα...κατασκευαστικα

Τωρα θα μου πεις, και ενα r1200gs με τελελεβερ-παραλεβερ, cornering abs, επιλογη χαρτων , ηλ.αναρτησεις κλπ που δε γνωριζω,
Εχει καμια σχεση με ενα r80gs των 70ς?

Ειναι 40 χρονια διαφορα...αλλα και παλι ειναι πιο κοντα απ οτι ενα σκουτερ και μοτο ιδιας era

Τελευταία επεξεργασία:

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Δεν ειναι ποσοτικο το θεμα ..ουτε τι ειναι καλυτερο και τι χειροτερο
Ειναι ανομοια πραγματα που δεν συγκρινονται
Τα touring μοντελα και τα grandtourer ειναι μοτοσυκλετες
Τα σκουτερ ειναι σκουτερ

Το λαθος που κανεις εσυ , το κανουν κι αλλοι..
Επειδη μοιαζουν (λεμε τωρα) σε εμφανιση, λογω ευρυχωρης σελας και προστασιας αερα, τα θεωρεις συγγενικα..

Δεν εχουν καμια σχεση ομως
Με αλλα λογια....τα ρασα δεν κανουν τον παπα

... επιτέλους κάποιος να πει τα πράγματα με το όνομα τους εδώ μέσα ενα και ενα μας κάνει ... δυό ....!
Yes

Σκορπονερια πήγαμε @Babis flou ? ..... άντε γιατί περιμένει και η Αρεντα να απολαύσεις την φύση με .... ταξιδιωτικη άνεση ....! Rolling

1649772925023_compress58.jpg

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Όχι, γι αυτό δεν έχω άποψη!!!
Ενώ εσύ.....
Ναι άκου τον Μπάμπη εσύ που ονειρεύεται μπετονιερες, όταν δοκιμάσαμε Goldwind εμείς, ο Μπάμπης έβλεπε το πουλάκι του και νόμιζε ότι ήταν κεραία wi-fi.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
... επιτέλους κάποιος να πει τα πράγματα με το όνομα τους εδώ μέσα ενα και ενα μας κάνει ... δυό ....!
Yes

Σκορπονερια πήγαμε @Babis flou ? ..... άντε γιατί περιμένει και η Αρεντα να απολαύσεις την φύση με .... ταξιδιωτικη άνεση ....! Rolling

View attachment 43083
Βρε και στο διαστημα να το πας, και στη θαλασσα μεσα να το βαλεις με προπελα..

Σκουτερ θα ειναι δεν αλλαζει

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ναι άκου τον Μπάμπη εσύ που ονειρεύεται μπετονιερες, όταν δοκιμάσαμε Goldwind εμείς, ο Μπάμπης έβλεπε το πουλάκι του και νόμιζε ότι ήταν κεραία wi-fi.
Οχι μανο μου εσυ εχεις μπετονιερα..
Εχω θελω..επικαθημενο

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Οχι μανο μου εσυ εχεις μπετονιερα..
Εχω θελω..επικαθημενο
Εγώ, βλέπω ότι ξερογλύφεσαι.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos

Τα είπες όλα με αυτό το post.
Το παν είναι η διάθεση να ταξιδέψεις κ όχι το μέσο να γίνεται αυτοσκοπός.
Ξέρω ανθρώπους με GS1200 που την πηγαίνουν από τη δουλειά σπίτι κ αντίστροφα κ ταξιδεύουν 2-3 φορές τον χρόνο, άντε μέχρι το Γαλαξίδι κ τα πέριξ κ για αυτό το "ταξίδι" θέλουν τριβαλιτσο.
Κάποιοι άλλοι παίρνουν την σούπερ on-off με με τρακτέρ τα λάστιχα, αλλά πάνε μόνο σε πατημένο χωματόδρομο που περνάει μέχρι κ Harley, γιατί "είναι βαρύ το άτιμο το μηχανάκι" κ οι πτώσεις κοστίζουν σε χρήμα, ταλαιπωρία κ κατάγματα.
Κοίταξε εδώ φίλε @Ωmega ,που πήγα το Integra από πείσμα να ακολουθήσω δύο τρελούς φίλους μου.
Έντονη ανηφόρα, όσο κ αν δεν φαίνεται, σαθρό οδόστρωμα, χαλίκι, ασφάλτινα λάστιχα, μηχανάκι 238 κιλών κ φουλ γλίστρημα.
Έπαθα τίποτα;;;

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom