- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Ανεβαίνει στα μεσαία δλδ.55 ευρω νομίζω Γιαννακομ
Και πάλι ρε φίλε κλάην.
Ένα 20αρι είναι δεν χάθηκε κι ο κοσμος
Ανεβαίνει στα μεσαία δλδ.55 ευρω νομίζω Γιαννακομ
Άστον ρε Στολη...δε ξέρει το παλικάρι!!!Θα συνταχτώ και εγω με τον Κούλη μας!
Το Burgman 400 είναι το ιδανικότερο (όσο το δυνατόν μικρότερο σκούτερ σε κυβικά) που έχει και αξιόπιστο κινητήρα, και ΚΥΡΙΩΣ monoshock ανάρτηση με ότι αυτό συνεπάγεται σε κρατήματα, αλλά και άνεση.
Επειδή είναι κοντά στα κυβικά, αλλά και στα χρήματα, αξίζει να το δεις.

Δεν έχω κανένα σκούτερ ακομα......
Πέραν του ότι είναι ανώτερο παντού.
......Στο φινάλε ξεχωρίζεις από το σωρό.

Μια χαρά είναι.Με τροχο 15 ιντσες μπρος και 13 πίσω ?
Να 'μαστε και λογικοι με τους ελληνικούς καροδρομους ανά την .... επικράτειαν βεβαίως...!
Toν 13αρι τροχο τον αντισταθμιζει η μονη αναρτηση πισω που πιστεψε με,δεν εχει καμια σχεση με κανενα σκουτερ με δυο αμορτισερ πισω...Stelios!!!Με τροχο 15 ιντσες μπρος και 13 πίσω ?
Να 'μαστε και λογικοι με τους ελληνικούς καροδρομους ανά την .... επικράτειαν βεβαίωs!!
Νομίζω θα "πέσεις"...Νομίζω πως γέρνω προς sh350.

Νομίζω να το προσέξεις...Νομίζω πως γερνώ προς sh350.

Νομίζω είσαι σε καλό δρόμο..Νομίζω πως προσπερνώ το sh350.

Toν 13αρι τροχο τον αντισταθμιζει η μονη αναρτηση πισω που πιστεψε με,δεν εχει καμια σχεση με κανενα σκουτερ με δυο αμορτισερ πισω...Stelios!!!

Και εγώ το σκεφτόμουν να πάρω σκούτερ αλλά ήπια 5 τσίπουρα και έπεσα για ύπνο 5 ώρες συνήλθα και μου πέρασεΣκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά scooter έως 350cc.
Κοιτάζω το SH 350 και σε πιο touring το forza 350.
Μιλάμε πάντα για καινούριο και χρήση αστική έως λίγο τουρισταδικη έως 200km.
Εσείς ποιο έχετε, είστε ευχαριστημένοι και που πάσχει το δικό σας;
Θα παρακαλούσα να απαντήσουν κάτοχοι κυρίως.

Και εγώ το σκεφτόμουν να πάρω σκούτερ αλλά ήπια 5 τσίπουρα και έπεσα για ύπνο 5 ώρες συνήλθα και μου πέρασε![]()

για τις μικρες μετακινησεις, που πιθανον χρειαζεσαι!Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλά χιλιόμετρα. Το χεις ήδη!Το SH 350 του 21 θέλω...
Σε λευκό...
Άντε καλορίζικο, καλοτάξιδο Νότη, ο κύβος ερρίφθη ! BikeΤο SH 350 του 21 θέλω...
Σε λευκό...

Είπα ....να γελάσουμε...Με θυμηζείς κουβέντα με τον πιτσιρικά μου.
"Το 110 πατάει το 125."
_"ε και; Είναι όμως καλύτερο μηχανάκι;"
_"όχι"
_"Τοτε;"
Έλα μου ντε!Βέβαια, τώρα αναρωτιέμαι, τι παραπάνω θα μου δώσει το σκούτερ των εξημισυ χιλιάδων όταν για αστικές μετακινήσεις έχω το ΧΤ και το παπάκι.
Τεσπα...
Όλα πούλημα! Μονο σφουχτερ απο δω και πέρα!Βέβαια, τώρα αναρωτιέμαι, τι παραπάνω θα μου δώσει το σκούτερ των εξημισυ χιλιάδων όταν για αστικές μετακινήσεις έχω το ΧΤ και το παπάκι.
Τεσπα...