Καλημερα στην μοτοπαρεα ! Σας παρουσιαζω το καινουργιο μου μωρο, την χιμη μου (αν και παλιωσε λιγο, εχει ηδη 20.000χλμ

)
Οκτωβριο εγινε η αγορα και αφου στρωθηκε σε 3 μερες, εφυγα κατευθειαν για Δυτικη Αφρικη στο θρυλικο Dakar!
2 μηνες, 18.000km from Greece to Dakar, West Africa (Marocco, Western Sahara, Mauritania, Senegal).
Μια εμπειρια και τοσα συναισθηματα που θα με συντροφευουν χρονια! Με διαδρομες εκτος τουριστικης οδου, αμμος, χωμα,χαλικι, κροκαλες, τα παντα ολα!
Ενθουσιασμενος για τις δυνατοτητες της και φυσικα με την τιμη της!
Ειναι ενας πραγματικα Ελβετικος σουγιας, που της ταιριαζουν απολυτα τετοια απαιτητικα ταξιδια! Δεν πιστευα ακομα κι εγω πως με ενα 450 μονοκυλινδρο θα γραψω 850 χλμ σε μια μερα! Οι αναρτησεις της αψογες σε ολα τα τερεν, ακομα και για το φορτωμα της και τα 100kg μου
Το μονο που χρειαστηκε κατα την επιστροφη μου ηταν ενα ζευγαρι αλυσιδογραναζα τα οποια ειχαν γινει σ@βρακο (λογικο μετα απο τοσα απαιτητικα χλμ αφου ηταν και πρωτης τοποθετησης). Οταν γυρισα εβαλα φαρδυτερα γραναζια (ιδια δοντια) και αλυσιδα DID χρυση VX 525 (μαμα φοραει 520)
Το Μαροκο εχει εξουσιοδοτημενο Dealer και service , οποτε εκει εκανα και το service των 10.000χλμ. Η Royal Enfield ειναι η μοναδικη εταιρια που δινει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εγγυηση (3 χρονια)
Για οτι πληροφοριες θελετε σχετικα με την μηχανη η το ταξιδι ειμαι εδω!
Μερικες φωτο απο το ταξιδι μεχρι να αξιωθω να γραψω το ταξιδιωτικο!