Royal Enfield Himalayan 450

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Μπράβο ρε φίλε! Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό!

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jmar

new member
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Μοτοσυκλέτα
R 1200 GS '09
RE HIMALAYAN 450
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Σας ευχαριστω παιδια! Καλα χιλιομετρα σε ολους με υγεια πανω απ ολα !

Γειά σου συντροχε, το ψήνω για Σεπτέμβρη Σενεγάλη οπότε μπορείς, μερικές πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες, γιατί όχι και καφεδάκι!!

Εχω το τηλ μου στο προφιλ, παρε με οποτε θελεις ! Αν ανεβω προς τα πανω πινουμε και καφεδακι!

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Καλημερα στην μοτοπαρεα ! Σας παρουσιαζω το καινουργιο μου μωρο, την χιμη μου (αν και παλιωσε λιγο, εχει ηδη 20.000χλμtongue )
Οκτωβριο εγινε η αγορα και αφου στρωθηκε σε 3 μερες, εφυγα κατευθειαν για Δυτικη Αφρικη στο θρυλικο Dakar!
2 μηνες, 18.000km from Greece to Dakar, West Africa (Marocco, Western Sahara, Mauritania, Senegal).
Μια εμπειρια και τοσα συναισθηματα που θα με συντροφευουν χρονια! Με διαδρομες εκτος τουριστικης οδου, αμμος, χωμα,χαλικι, κροκαλες, τα παντα ολα!

Ενθουσιασμενος για τις δυνατοτητες της και φυσικα με την τιμη της!
Ειναι ενας πραγματικα Ελβετικος σουγιας, που της ταιριαζουν απολυτα τετοια απαιτητικα ταξιδια! Δεν πιστευα ακομα κι εγω πως με ενα 450 μονοκυλινδρο θα γραψω 850 χλμ σε μια μερα! Οι αναρτησεις της αψογες σε ολα τα τερεν, ακομα και για το φορτωμα της και τα 100kg μου
Το μονο που χρειαστηκε κατα την επιστροφη μου ηταν ενα ζευγαρι αλυσιδογραναζα τα οποια ειχαν γινει σ@βρακο (λογικο μετα απο τοσα απαιτητικα χλμ αφου ηταν και πρωτης τοποθετησης). Οταν γυρισα εβαλα φαρδυτερα γραναζια (ιδια δοντια) και αλυσιδα DID χρυση VX 525 (μαμα φοραει 520)
Το Μαροκο εχει εξουσιοδοτημενο Dealer και service , οποτε εκει εκανα και το service των 10.000χλμ. Η Royal Enfield ειναι η μοναδικη εταιρια που δινει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εγγυηση (3 χρονια)
Για οτι πληροφοριες θελετε σχετικα με την μηχανη η το ταξιδι ειμαι εδω!

Μερικες φωτο απο το ταξιδι μεχρι να αξιωθω να γραψω το ταξιδιωτικο!

Στον φυσικο του χωρο.Καλοταξιδο.

jmar

new member
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Μοτοσυκλέτα
R 1200 GS '09
RE HIMALAYAN 450
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Περιοχή
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Ωραίος Γιάννη ,το gs πλέον μόνο σε ασφάλτινα ταξιδια να υποθέσω;
Το εχω βαλει γκαραζ για συντηρηση , οταν βγει ειτε θα δωθει ειτε θα ειναι για ασφαλτο, ειτε για δικαβαλες βολτες!

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ανέβηκα σήμερα σε ένα 450 για να δω εργονομία και θέση καθισματος, χειριστηρίων κλπ.
Με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Από τα λίγα σε αυτά τα κυβικά και κατηγορία που φαίνονται και δεμένα αλλά και αρκετά ογκώδη (για πιο ψηλούς και γεμάτους αναβάτες).

Εμεινα με πολύ θετικές εντυπώσεις!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ανέβηκα σήμερα σε ένα 450 για να δω εργονομία και θέση καθισματος, χειριστηρίων κλπ.
Με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Από τα λίγα σε αυτά τα κυβικά και κατηγορία που φαίνονται και δεμένα αλλά και αρκετά ογκώδη (για πιο ψηλούς και γεμάτους αναβάτες).

Εμεινα με πολύ θετικές εντυπώσεις!
Καλό

Top Bottom