project motopareas summer 2022 Γυροβολιες στην χωρα των βασκων (ΠΥΡΗΝΑΙΑ )

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ευχαριστω Στέλιο
Καμμια φορα χρειαζεται και η κοπτοραπτικη οταν εχουν γινει λαθη και χρειαζεται επιδιορθωση οπως στην περιπτωση της ιταλικης και γαλλικης ριβιερας που μεν ηθελα να τα δω αλλα ακαταλληλη εποχη Εχω ακομα καποιους ενδοιασμούς για καποιες διαδρομες γιαυτο λεω καθε γνωμη δεκτη αλλα με μετρο και ορια

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε χρόνο να την αναλύσουμε περαιτέρω, για μένα σε κάποια μέρη αξίζει να κάνουμε και δύο διανυκτερεύσεις...

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Και βεβαια εχουμε χρονο να δουμε καλυτερα της διαδρομες να φτιαξουμε καλυτερο προγραμμα Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω προγραμμα ταξιδιωτικου και τοσο απαιτητικου Εβαλα τα πασα και τα αξιοθεατα που θελω να δω αλλα μπορει να μην βγαινει να παμε σε ολα και να κοψουμε μερικα οπως και η διαδρομη ιταλικη και γαλλικη ριβιερα που δεν ηξερα οτι γινεται χαμος και τον ιουλιο και θα την κοψουμε
Οσο για μερες μπορω για αλλες τρεις ακομα
Η συμμετοχες ομως πρεπει να κλεισουν μεσα στον φλεβαρη για να παρουμε την εκπτωση στα καραβια θα παω και μια βολτα απο τον πρακτορα για καλυτερη ενημερωση

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Και βεβαια εχουμε χρονο να δουμε καλυτερα της διαδρομες να φτιαξουμε καλυτερο προγραμμα Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω προγραμμα ταξιδιωτικου και τοσο απαιτητικου Εβαλα τα πασα και τα αξιοθεατα που θελω να δω αλλα μπορει να μην βγαινει να παμε σε ολα και να κοψουμε μερικα οπως και η διαδρομη ιταλικη και γαλλικη ριβιερα που δεν ηξερα οτι γινεται χαμος και τον ιουλιο και θα την κοψουμε
Οσο για μερες μπορω για αλλες τρεις ακομα
Η συμμετοχες ομως πρεπει να κλεισουν μεσα στον φλεβαρη για να παρουμε την εκπτωση στα καραβια θα παω και μια βολτα απο τον πρακτορα για καλυτερη ενημερωση
Αν δεν ξέρουμε ημερομηνίες δεν..

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Αν δεν ξέρουμε ημερομηνίες δεν..
Απο Παρασκευη 1 Ιουλιου μεχρι 19 Ιουλιου ημερα τριτη μπορει να παω αυριο στον πρακτορα να μαθω για τα καραβια

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Απο Παρασκευη 1 Ιουλιου μεχρι 19 Ιουλιου ημερα τριτη μπορει να παω αυριο στον πρακτορα να μαθω για τα καραβια
Οκ

zi

new member
Όνομα
ioannis
Φίλε μου είναι πολύ ωραία εκδρομή. Έχω δύο tips να σου δώσω αν κ βλέπω ότι έχεις ήδη προγραμματισει. Βάλε μέσα η δες το πέρασμα από Bannieres De Luchon. Όπως επίσης δεν πρέπει να λησμονισεις το Ατλαντικό πέρασμα από San Sebastian προς Bilbao. Εκπληκτικό τοπίο. Μια από τις καλύτερες διαδρομές.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom