- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
δεν θα πω ψεμματα ...ελλειψες γνωριζοντας ομως το γιατι και ξεροντας πλεον σημερα και το αποτελεσμα σου λεω δεν πειραζει μπραβο στο κοριτσι σας και παντα τα επομενα ειναι και τα καλυτερα.....Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγατε και γυρίσατε χωρίς απρόοπτα αλλά αν και κουρασμένοι χαμογελαστοί και υγιείς. Πραγματικά στεναχωρηθηκα που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον λόγο τον ξέρετε. Εύχομαι με το καλό και το επόμενο χωρίς περιορισμούς covid και ταλαιπωρίας στον προγραμματισμό των καταλυμάτων. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πραγματικά ήταν ταξιδαρα το χαμόγελο και το πάθος του Στάθη όταν βρεθήκαμε και μου αφηγηθηκε το ταξίδι τα λέει όλα. Ένα ταξίδι ιδιαίτερο και απαιτητικό λόγω πολλαπλών αλλαγών θερμοκρασίας και εν μέσω δύσκολων και αντιξοων συνθηκών λόγω covid. Ένα μεγάλο μπράβο και στους 4 ταξιδιώτες μας μακάρι να μπορεσουμε να κάνουμε το επόμενο μαζι εφόσον και αν βολέψουν οι συνθηκες και οι ημερομηνίες .
PS αρκετές φώτο μέχρι την 15η ημέρα δεν άνοιγαν ούτε σε εμένα είτε μέσω Tapatalk είτε μέσω Chrome.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το προβλημα με τις φωτο πρεπει να αποκατασταθηκε....