Premier evoluzione

ThanosP

member
Δημοσιεύσεις
1.703
Ηλικία
32
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin
Tuareg 660
Όνομα
Θάνος
Αγόρασα πρόσφατα το εν λόγο κράνος σε αντικατάσταση του Hjc rpha 70 , το όπιο το αγόρασα εν καιρό κορονοϊού ( πρώτου εγκλεισμού ) δυστυχώς απο το Ίντερνετ γιατί ήθελα κράνος και δεν είχα άλλη επιλογή τότε , το όπιο όμως τελικά δεν μου έκατσε ποτέ καλά στο κεφάλι και με ενοχλούσε .

Κατά καιρούς και όταν μου δινόταν η ευκαιρία μπαίνοντας σε μαγαζιά δοκίμαζα και από κάνενα Κρανάκι για να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά να δω και πως μου κάθονται για την επόμενη αγορά όταν θα έρθει αυτή . Μέσα στα ακριβά και επώνυμα (arai - shoei κυλ ) είχα δοκιμάσει και τα premier της ιταλικής εταιρίας το evoluzione το όπιο και αγόρασα που είναι three combo κράνος dyneema - carbon - aramidio fiber με προδιαγραφή 22.06 και βάρος στα 1450g τιμή αρχική 299€ !!! ( εγώ το πήρα στα 260€ με μια έκπτωση ) .
Δοκίμασα και το devil στα 380€ αλλά και το carbon της το hyper στα 450€ και από τα τρία καλύτερα στο κεφάλι μου καθόταν το evolyzione.

Μου έχει κάνει εντύπωση το ποσό ωραία μου κάθεται στο κεφάλι , το αναρτωμενο βάρος του που είναι παρά πολύ καλό, έχει ελαφριά αίσθηση αρκετά και εύκολη κίνηση του κεφαλιού . Έχει γυαλάκι για τον ήλιο (και θέση για δικό σου γυαλί)
Και το οπτικό του πεδίο απτην ζελατίνα είναι μεγαλύτερο απτό Hjc rpha 70 .
επίσης από όσο το έχω δοκιμάσει φαίνεται να είναι αρκετά ήσυχο αλλά σε αυτό θα επανέλθω όταν γράψω μαζί του χιλιόμετρα και έχω καλύτερη εικόνα. Όπως επίσης θα επανέλθω με εντυπώσεις για τον εξαερισμό του όταν το ταξιδέψω και σε ζεστό καιρό !

Ένα αρνητικό του για εμένα είναι ότι δεν έχει double ring , αλλά αυτό με τα κλικ … θα το ήθελα με double ring .
Στο κουτί έρχεται με pin lock και με ένα σετ έξτρα επιθέματα όπου αν σε αρκετό καιρό ‘’πεσουν’’ τα μαξιλαράκια του τα τοποθετείς και ξανά ‘’γεμίζει’’ το κράνος .

Νομίζω είναι ένα value for money Κρανάκη με το three combo που Έχει και το βάρος του και γιαυτο έκανα το θέμα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το κοιτάξει , επίσης αν κάποιος άλλος το πάρει ας γράψει τις εντυπώσεις του .




 
Top Bottom