kostikas
member
- Μοτοσυκλέτα
- Suzuki VStrom 650
- Όνομα
- Kostas
![]()
Αυτός.. .. κι αυτός..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλλιόπη μέχρι να πουν ήμαρτον..
![]()
Εσένα θα σε αφήσουμε έξω απτο στρηπτιζαδικο να μας προσέχεις τα μοτόρια..... Bike
![]()
Αυτός.. .. κι αυτός..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλλιόπη μέχρι να πουν ήμαρτον..
![]()
Εσένα θα σε αφήσουμε έξω απτο στρηπτιζαδικο να μας προσέχεις τα μοτόρια..... Bike
Δεν ανοίγουν ρε Μιχαλη..Ετσι να ανοιξει το ματακι μας ωρε να παει καλα η μερα Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
View attachment 11129 View attachment 11128 View attachment 11130 View attachment 11131 View attachment 11132 View attachment 11133 View attachment 11134 View attachment 11135 View attachment 11136 View attachment 11137

Η να σου ανοιξει φιλο για πιτα κατσε καλαΗ μελαχρινή με την ομπρέλα φτιάχνει καταπληκτικό μουσακά....

Η μελαχρινή με την ομπρέλα φτιάχνει καταπληκτικό μουσακά....
Η να σου ανοιξει φιλο για πιτα κατσε καλα![]()
Καλην εσπερα αρχοντες Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
View attachment 11666 View attachment 11667 View attachment 11668 View attachment 11669 View attachment 11670 View attachment 11671 View attachment 11672 View attachment 11673 View attachment 11674 View attachment 11676
Nα σου στειλω ενα παιρνω και εγωαπαπαπαααα... βραδιάτικο.... θα μου σηκώσετε την πίεση εεε !!!

Nα σου στειλω ενα παιρνω και εγω![]()

Πάντα ''Όρθιοι'' !!!!!!!QATAR
ειναι γνωστη η ευαισθησία μου στο κουστουμακι... "αγωνες και Θυληκά"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολες οι φωτο του νηματος προέρχονται και θα προέρχονται απο motoblog.it
Ε ρε Τάκης που σου χρειάζεται....Μια που εχουμε αγωνα το σαββατο για αυτο
Να το πουλησω το kawasaki να παρω suzuki..
...

Μια που εχουμε αγωνα το σαββατο για αυτο
Να το πουλησω το kawasaki να παρω suzuki
View attachment 12421
View attachment 12413 View attachment 12414 View attachment 12415 View attachment 12417 View attachment 12418 View attachment 12419 View attachment 12420 View attachment 12412View attachment 12422

Εδώ είμαστεεεεεεεεεεεεεε.......
Κατ' αρχήν, να σχολιάσω ότι αρκετές απ' τις φωτογραφίες θα έπρεπε να ΜΗΝ ποσταριστούν καθόλου, ή να σβηστούν πάραυτα, καθόσον εμπεριέχουν από φόλες έως πατσαβούρες!
Κατά δεύτερον, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω στροφή στην καρριέρα μου και να γίνω υπεύθυνος του casting της monster! Γιατί παρακαλώ? Οι άλλοι που γίνονται καλύτεροι είναι?
Κύριοι, πάνω απ' όλα θέλω να έχετε ΠΟΙΟΤΗΤΑ στη ζωή σας.;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταλάβατε τί εννοούμε λέγοντας πχιότητα?:D
με την τελευταια φωτο ,μας εδωσες την χαριστικη βολη.Εδώ είμαστεεεεεεεεεεεεεε.......
Κατ' αρχήν, να σχολιάσω ότι αρκετές απ' τις φωτογραφίες θα έπρεπε να ΜΗΝ ποσταριστούν καθόλου, ή να σβηστούν πάραυτα, καθόσον εμπεριέχουν από φόλες έως πατσαβούρες!
Κατά δεύτερον, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω στροφή στην καρριέρα μου και να γίνω υπεύθυνος του casting της monster! Γιατί παρακαλώ? Οι άλλοι που γίνονται καλύτεροι είναι?
Κύριοι, πάνω απ' όλα θέλω να έχετε ΠΟΙΟΤΗΤΑ στη ζωή σας.;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καταλάβατε τί εννοούμε λέγοντας πχιότητα?:D