thenos
member
- Όνομα
- Θανάσης
Και απ' το δικό μου...Έλα πες αληθεια.
Την λασπουρα που βλέπουμε ,απ' το δικό σου την έτρωγε;![]()
Αλλά συνήθως κερνάει αυτό...;)
Και απ' το δικό μου...Έλα πες αληθεια.
Την λασπουρα που βλέπουμε ,απ' το δικό σου την έτρωγε;![]()
Σαν αγορά ως εργάτης παντος εδάφους είναι πολύ καλό μηχανάκι ,αλλά για αυτή την χρήση ,χώμα δλδ ,αξίζει ή πάμε σε κάποιο άλλο;Και απ' το δικό μου...
Αλλά συνήθως κερνάει αυτό...;)
Στο συγκεκριμένο έχει πέσει δουλειά στις αναρτήσεις.Σαν αγορά ως εργάτης παντος εδάφους είναι πολύ καλό μηχανάκι ,αλλά για αυτή την χρήση ,χώμα δλδ ,αξίζει ή πάμε σε κάποιο άλλο;
Σκέφτομαι να ξαναμπω χώμα ,αφορμή φίλος που με σπρώχνει να πάμε Σπανό ,ανεβαίνει Λάρισα και Θεσ/νίκη .Στο συγκεκριμένο έχει πέσει δουλειά στις αναρτήσεις.
Εάν είχε πιο πολύ ροπή χαμηλά θα ήταν καλύτερα.
Εξαρτάται τι χρήση θες να κάνεις στο χώμα.
Απλή διέλευση ή και διασκέδαση ταυτόχρονα?
Για διασκέδαση το συγκεκριμένο δεν...

Σκέφτομαι να ξαναμπω χώμα ,αφορμή φίλος που με σπρώχνει να πάμε Σπανό ,ανεβαίνει Λάρισα και Θεσ/νίκη .
Τεσπά το μικρόβιο τελικά συνεχίζει να υπαρχει
Έχει φίλος κΤΜ 125αρακι παροπλισμενο.οχι μαστοδοντο και χωμα......γιατι καθε πεσιμο θα ποναει....παρε ενα μικρο χωματινο να το πετας κι ο ιδιαος αμα λαχει....
Είναι μικρό ρε μην το πάρεις 250 τουλάχιστον....Έχει φίλος κΤΜ 125αρακι παροπλισμενο.
Το θέμα είναι ,άντε και το παίρνω ,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλω 100%
Έχει φίλος κΤΜ 125αρακι παροπλισμενο.
Το θέμα είναι ,άντε και το παίρνω ,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλω 100%
Για πολεμικό λέω .Οχι 125. Θα στα σπάσει το συνεχες συμπλεκτάρισμα.
Εκτός αν δεν είναι πολιτικό αλλά πολεμικό. Εκει μιλάμε για άλλη φάση.
Αν πας σε πολιτικό τα 250 είναι η βάση. Εγώ θα έλεγα και κανέναν XR400 η DRZ400. Κορυφαία και τα δύο για τον ερασιτέχνη.
Γιάννη το 125 είναι μικρό για τα κυβικά μας λεμεεεεεΓια πολεμικό λέω .
Βουνό το'χω δει ,πάει γ@μνιωντας,οδοστρωτήρας.
Για τα άλλα υπάρχει η παπία και η ασπρουλα
Γιάννη το 125 είναι μικρό για τα κυβικά μας λεμεεεεε
Μιλάς για MX?Αν είναι πολεμικό είναι μια χαρά. Φίλος είχε KLX 250, το έκανε όσο τούμπανο μπορούσε να το κάνει και όταν οδήγησε πολεμικό 125άρι πούλησε μέσα σε μια βδομάδα το KLX και πήρε 125άρι Husky. Καμία σχέση τα αγωνιστικών προδιαγραφών με τα πολιτικά. Ακόμη και 125 άρια είναι όπλα.
Ξερεις πόσα δίχρονα 125 έχουν μείνει και πεταχτεί σε χαράδρες ,λόγω σπασμένου κινητήρα στα βουνά? Είναι μικρής ο κινητήρας...Εντουρο διχρονο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξερεις πόσα δίχρονα 125 έχουν μείνει και πεταχτεί σε χαράδρες ,λόγω σπασμένου κινητού στα βουνά?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk