Θα το πουλήσεις το νεφρό;;;Περιμένω εντός των ημερών να κάνω τεστ ένα 1250 GS ..... για να δούμε τι θα δούμε..... Bike

Θα το πουλήσεις το νεφρό;;;![]()

...... μπααα... όχι ακόμα τουλάχιστον.... απλά μου αρέσει να δοκιμάζω.... αφού στο έχω πεί. Μου αρέσει να έχω μια εικόνα, μια γεύση. Δεν κολλάω να δοκιμάζω όλα τα κορίτσια αλλά μετά να γυρνάω στο σιγουράκι...ΩχΠεριμένω εντός των ημερών να κάνω τεστ ένα 1250 GS ..... για να δούμε τι θα δούμε..... Bike
...... μπααα... όχι ακόμα τουλάχιστον.... απλά μου αρέσει να δοκιμάζω.... αφού στο έχω πεί. Μου αρέσει να έχω μια εικόνα, μια γεύση. Δεν κολλάω να δοκιμάζω όλα τα κορίτσια αλλά μετά να γυρνάω στο σιγουράκι...
Που ξέρεις... μπορεί να κάτσει και το τζόκερ.... θα σου πάρω ένα δώρο μετά εε μην ξεχνιόμαστε.

Δεν μετρας εσυεχω ανεβει με GS 1200 καλιακουδα χελιδονα κοζιακα σαρανταινα οιτη ολυμπο αμα αρχισω δεν θα σταματησω και δεν ανοιξε ρουθουνι ρωτηστε ντοπιους παρτε κανενα τηλ αν ανοιξε ο δρομος και βουρ γιατι αν δεν τον εχουν ανοιξει ουτε τανκσ δεν περναει παλια θυμαμαι επερνα το καθαροαιμο με τρειλερ το αμαξι για υπνο και εφευγα δυσκολα πολυ θα ελεγα τα πραγματα αλλα ειχα να κανω με 100 κιλα μηχανακι
3η bmw Δημήτρη? Που θα τις βάλεις όλες φίλε.και μιας και το θεμα εχει να κανει με το 1150 .μολις εγινα κατοχος ενος gs 1150 του 2000 θα ελεγα οτι ειναι ενας ησυχος γιγαντας
Αν ισχυουν τα οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα σε βλεπω με εφιαλτες????????
Αν ισχυουν τα οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα σε βλεπω με εφιαλτες
Ανθρωποι που σεβομαι την γνωμη τους μιλανε για το καλυτερο gs μεχρι σημερα και μαλιστα με σοβαρη διαφορα
οποιος μπορει κ ξερει να λερωνει τα χερακια του ,ειναι ο καλυτερος του χωριου!!δεν θα πω πολλα....
απλα απο ολα τα μηχανακια μου
αν επρεπε να μεινω με ενα, να τα κανω ολα...
το GS θα κρατουσα...
απλοτητα, αξιοπιστια, ροπη, κρατημα, φρενα....και χαμηλη καταναλωση...
εχω παει πιστα, βουνο, κροκαλα, πολη, ταξιδι, καταφυγιο με χιονια...
ποιο αλλο μηχανακι τα κανει...
τα σερβις τα κανω μονος ΟΛΑ πλην συμπλεκτη...(δεν εχω αεροκλειδο)
τα κοστη ειναι αστεια αν ξερεις απο που να ψωνισεις...και στο 1/3 της τιμης αντιπροσωπιας...
οποιος μπορει κ ξερει να λερωνει τα χερακια του ,ειναι ο καλυτερος του χωριου!!
αυτο το .....ο,τι πει ο μαστορας μου ,εδω μου καθεται
Άλλο θέμα θα είναι, ότι δεν θα μπορούμε να τα υποστηρίξουμε οικονομικά. Σέρβις που φτάνουν σε μισό έως και 1 μισθό.οσο παει Κωστα γινομαστε αιχμαλωτοι των εταιρειων με την πληθωρα ηλεκτρονικων που βαζουν.
σε λιγο καιρο θα τα πηγαινουμε για σερβισ στον Γερμανο,στο Public κ στο Πλαισιο .
οσο παει Κωστα γινομαστε αιχμαλωτοι των εταιρειων με την πληθωρα ηλεκτρονικων που βαζουν.
σε λιγο καιρο θα τα πηγαινουμε για σερβισ στον Γερμανο,στο Public κ στο Πλαισιο .
Άλλο θέμα θα είναι, ότι δεν θα μπορούμε να τα υποστηρίξουμε οικονομικά. Σέρβις που φτάνουν σε μισό έως και 1 μισθό.
Οι Indian έχουν οικτρή αντιπροσωπεία ακόμη και στις ΗΠΑ και δεν είναι και τόσο carefree όπως θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι τις απλές κατασκευές.ηθελα να ηξερα αυτες οι ιντιαν μοτο ειναι γεματες απο ηλεκτρονικα ή βαρας μια κλωτσια στο λαστιχο κ παιρνει μπρος;

Για πες για πες....και μιας και άλλαξε ο τίτλος σε
on-offαδικες ανησυχιες,ή αλλιως ποιο on-off μηχανακι να επιλεξω;
ας αφήσω ευτό εδώ:
Όποιος θέλει on - off για όλα, μια είναι η λύση:
ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟΜΗΧΑΝΑΚΙΤΟΥΚΟΣΜΟΥ
sits back and watches the world burn...
Στο'πα ,να πω δε στο πακαι μιας και άλλαξε ο τίτλος σε
on-offαδικες ανησυχιες,ή αλλιως ποιο on-off μηχανακι να επιλεξω;
ας αφήσω ευτό εδώ:
Όποιος θέλει on - off για όλα, μια είναι η λύση:
ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟΜΗΧΑΝΑΚΙΤΟΥΚΟΣΜΟΥ
sits back and watches the world burn...

Μην το πεις, σε μπλοκαραΣτο'πα ,να πω δε στο πα![]()

Έλα πες αληθεια.Εδώ είναι το νήμα με τα KLE...???
Του φίλου Παναγιώτη στο Olympus madness ride και στην δεύτερη στο enduro camp της Μαμαλής...
Δώσε χώμα στο θεριό...![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk