O καιρός γαρ εγγύς... Ζητούνται πληροφορίες για την επόμενη.

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εμείς οι κάτοχοι bandit δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Πήγα χτες στον περιπτερά, του λέω πότε θα ρυθμίσουμε βαλβίδες; Μου λέει πνίγομαι, ρώτα τον κουρέα αν μπορεί να στις κάνει.
Μου χετε μπλέξει με τις πολυπλοκότητες και τα εξωτικά συνεργεία-γκουρού...

Just saying... Stoned Emoticon
RollingRollingRolling
Τόλη,
Έπρεπε να πας και απ'τον Μανάβη!!

User V

Μαθουσάλας member
Επειδή αναφέρθηκε το 11.000 θα αφήσω εδώ δα κι αυτή την αγγελία μιας και κάτι μου λέει..
Εντός Budget μιας και θα πέσει σίγουρα...
Δεν θέλω να πω παραπάνω.
Μηχανάκι με πλάνο για μακριααααααα τόσο σε αποστάσεις όσο και σε χρόνια.
Είπατε και κάτι για yamaha..

https://www.car.gr/28685355-yamaha-xt-1200-z

Δεν αλλάζει η άποψή μου απλά λέω μήπως επειδή αναφέρθηκαν οι "χοντρες' με τα πολλά λεφτά μη και θέτε "χοντρή" με λιγότερα..

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Επειδή αναφέρθηκε το 11.000 θα αφήσω εδώ δα κι αυτή την αγγελία μιας και κάτι μου λέει..
Δεν θέλω να πω παραπάνω.

Δεν αλλάζει η άποψή μου απλά λέω μήπως επειδή αναφέρθηκαν οι "χοντρες' με τα πολλά λεφτά μη και θέτε "χοντρή" με λιγότερα..
Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, πάντοτε το συμπαθούσα. Αλλά 265 κιλά με το 1 μου πόδι όχι σε άριστη κατάσταση και ύψος 1.75, μάλλον θα τα βρω πολύ σκούρα με το συγκεκριμένο.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν θέλω να πω παραπάνω.

Είναι απο τα λίγα μηχανάκια που ΘΕΛΩ. Δυστυχώς είναι όμως σε τιμές που δεν φτάνω, σήμερα.

User V

Μαθουσάλας member
Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, πάντοτε το συμπαθούσα. Αλλά 265 κιλά με το 1 μου πόδι όχι σε άριστη κατάσταση και ύψος 1.75, μάλλον θα τα βρω πολύ σκούρα με το συγκεκριμένο.
Δεκτό Βασίλη και λογικό.
Απλά η αγγελία φαίνεται πολύ καθαρή..

Είναι απο τα λίγα μηχανάκια που ΘΕΛΩ. Δυστυχώς είναι όμως σε τιμές που δεν φτάνω, σήμερα.
Να έρθει εύχομαι..

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Δεκτό Βασίλη και λογικό.
Όντως δείχνει προσεγμένο, αλλά αυτό το βάρος και λόγω της κατάστασης μου με φοβίζει.
Για το Versys 1000 π.χ, όλοι λένε ότι είναι πιο διαχειρίσιμο το βάρος του (250 νομίζω), όχι ότι με ξετρελαίνει.
Ιδανικά θα ήθελα να κινηθώ το πολύ στα 220kg με φυσιολογικό κέντρο βάρους (το Tiger είχε 216, αλλά είχε ψηλά το κέντρο βάρος του).

Από τις "χοντρές" έψαξα όλο αυτο το καιρό να δω τι παίζει με μτχ. KTM 1290S - BMW R1200GS LC & ADV - Ducati MTS 1200S - F850 ADV...
Tο συμπέρασμα μου ήταν ότι μόνο με τα R1200 GS LC (το απλό, όχι το ADVENTURE) και με το Ducati είχα ελπίδες για εύκολη συμβίωση.
Αλλά οι τιμές αγοράς τους και τα service τους με έκαναν να κρατηθώ μακριά τους και να δω πιο "απλές" κατασκευές.
Όπως το κόβω ΑΝ κατλήξω σε "χοντρή" αυτές που έχουν ελπίδες είναι μόνο οι Kawasaki Versys 1000 & Suzuki Vstrom 1050XT...

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ρε συ Βασίλη, μήπως να κοίταγες κάτι τέτοιο?
Μια χαρά θα σε καλύψει φαντάζομαι.....

http://motoparea.gr/index.php?threads/ΤΙ-ΚΑΝΑΤΕ-ΣΗΜΕΡΑ-ΜΕ-ΤΗ-ΜΗΧΑΝΑΡΑ-ΣΑΣ.11/page-238#post-185920
Δεν θέλει μεταχειρισμένο πάνω απο 5-6 χρονών. Το Capo 1000 σταμάτησε το 2007. Το επόμενο Caponord 1200 όμως σε μοντελάκι του 2015-2017 ίσως να του ήταν μια χαρά

Στο δεκαχίλιαρο παίζουν με λίγα χλμ και είναι μηχανάρες, άσχετα που δεν περπάτησαν λόγω ανίκανης αντιπροσωπείας
ΚΑι έχουμε εξοιυσιοδοτημένο εδω πέρα.

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Ρε συ Βασίλη, μήπως να κοίταγες κάτι τέτοιο?
Μια χαρά θα σε καλύψει φαντάζομαι.....

http://motoparea.gr/index.php?threads/ΤΙ-ΚΑΝΑΤΕ-ΣΗΜΕΡΑ-ΜΕ-ΤΗ-ΜΗΧΑΝΑΡΑ-ΣΑΣ.11/page-238#post-185920
Κώστα αρχικά είχε πολλές πιθανότητες να πάρω κάτι τέτοιο και μάλιστα παρακολουθούσα κάποια, όμως πριν φτάσω σε φάση να μπορώ να οδηγήσω τα όποια καλά (προσεγμένα από τους ιδιοκτήτες, με τις απαραίτητες "διορθώσεις") είχαν φύγει (με 1ο και καλύτερο του Μανώλη από εδώ...
Στη συνέχεια αφού βελτιώθηκε η κατάσταση μου, η γυναίκα έθεσε βέτο για τόσο παλιά ηλικιακά μηχανή.. Και νομίζω πως όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις κάτι για χρόνια δεν πας σε κάτι τόσο γερασμένο...

Tώρα όσον αφορά το 1200, η αλήθεια είναι πως το κοίταξα, αλλά είναι μηχανή που δεν περπάτησε πολύ γενικά και όχι μόνο Ελλάδα, ενώ όσον αφορά τα μαστόρια, οι περισσότεροι στην επαρχία μάλλον δεν έχουν πιάσει κανένα Caponord 1200 στα χέρια τους...

Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Δεν θέλει μεταχειρισμένο πάνω απο 5-6 χρονών. Το Capo 1000 σταμάτησε το 2007. Το επόμενο Caponord 1200 όμως σε μοντελάκι του 2015-2017 ίσως να του ήταν μια χαρά

Στο δεκαχίλιαρο παίζουν με λίγα χλμ και είναι μηχανάρες, άσχετα που δεν περπάτησαν λόγω ανίκανης αντιπροσωπείας
ΚΑι έχουμε εξοιυσιοδοτημένο εδω πέρα.

tiger 1050,multi 1250,capo 1200 ήταν η δεξαμενή από την οποία επέλεξα προ λίγων μηνών.
το 2ο απορρίφθηκε λόγω κόστους συντήρησης και το capo επειδή το΄χει γνωστός μου...
Ταξιδιάρικο,καλή ποιότητα κατασκευής,φρενάρες,απίστευτο μοτέρ ρόπαλο,αλλά μεσα στην πόλη σε τιμωρεί...
Ο τίγρης από την άλλη έχει βελούδινο πλέον μοτέρ και ξεδοντιασμένη τελική(παρότι ήταν ο ίδιος κινητήρας ''αγροίκος'' που με το speed triple είχε εγκαινιάσει την κατηγορία των streetfighter στα 90΄s). Μετά το 16 έχει ραφιναριστεί απίστευτα ο ψεκασμός και το κιβώτιο ,που πάω και τα παιδια φροντιστήριο μέσα στην πόλη αντί για το bev πολλές φορές...

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Θάνο το Capo τιμωρεί με την κατανάλωση του ή με τον ψεκασμό του;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Λοιπόν, εγώ το λέω και αν δεν σε νοιάζει προσπερνάς.
Εχει ένα Capo 1000 στην εδώ αντιπροσωπεία, είναι σχεδόν καινούριο σε κατάσταση, με 21000 χλμ, απο τα πιο ακριβά που θα βρεις στο car.gr
Τελευταίο μοντέλο με ABS.
Χτες το είδα απο κοντά. Το μηχανάκι είναι καινούριο και με εξτραδάκια και βελτιώσεις (που πλέον εδώ ξέρουν τα Κάπο)
Το μηχανάκι αγορασμένο απο εδώ και πιστοποιημένα τα χλμ.

Ξεκίνησα να το συζητάω για να κάνω τράμπα το bandit και να το πάρω (αν σου λέει κάτι αυτό)
Δεν το προχωράω, επειδή με έβαλε στον πάγο η Άννα για την ώρα, που πολύ σωστά έθεσε να μην το σκέφτομαι μιας και πήρα μηχανη μόλις πριν 3 μήνες.
Παρόλα αυτά το σκέφτομαι ζεστά. Αν σου λέω είναι σε καινούρια κατάσταση, είναι σε καινούρια κατάσταση

Δες το και άσε τι λέει η γυναίκα για πιο καινούριο. Το καινούριο και αδούλευτο, ακόμη και παλιό να είναι σαν μοντέλο, πρέπει να είναι μέσα στις επιλογές σου.

Έλα να το δεις.

Το Capo στην πόλη τιμωρεί με τον συμπλέκτη του. Θα χτίσεις αριστερό πήχη στο χέρι.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

κατανάλωση είναι θέμα,αλλά προσπαθούσε ο έρμος να δαμάσει το θηρίο για τα χαμηλά με Power commander και πολλαπλές ρυθμίσεις,αλλά δεν ήταν χαρούμενος....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
κατανάλωση είναι θέμα,αλλά προσπαθούσε ο έρμος να δαμάσει το θηρίο για τα χαμηλά με Power commander και πολλαπλές ρυθμίσεις,αλλά δεν ήταν χαρούμενος....

Power commander στο Capo;
Δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει. Μπορεί να το έκανε και χειρότερα επειδή δούλεψε πάνω σε άγραφο χάρτη εξ αρχής.
Ο εγκέφαλος του Capo ρυθμίζεται πολύ εύκολα με πρόγραμμα catfish μέσα απο το λαπτοπ του κάθε ιδιοκτήτη, αρκεί να αγοράσει καλώδιο OBD ή να φτιάξει. Μπορεί να ρίξει πολύ την κατανάλωση, αλλά μετά απο ένα σημείο θα δουλεύει στεγνό, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι χιλιάρι δικύλινδρο V. Είναι λογικό να καίει

Ετσι κι αλλιώς δεν είναι μηχανάκι για πόλη. Έχει ξεκαθαριστεί αυτό απο όλους τους ιδιοκτήτες εδώ και πολλά χρόνια.

Φιλε, καθαρά χρηματικό το θέμα. Για τέτοιες αγορές δεν ρωτάω αν πρέπει ή αν αφήνει ή αν θέλει.
Απλά συζητάω αν βγαίνουμε να τις κάνω.

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Αποστόλη, εαν ενθυμούμαι καλά, το ασημί πλαίσιο δεν είναι του τελευταίου Caponord, αλλά το μαύρο. Μιλάς για αυτό που το έδινε 5.500€ και τώρα το έχει 5.000€. Δεν ξέρω πόσο προσεγμένο είναι το συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα είναι το ακριβότερο στην Ελλάδα. Προσωπικά 5.000€ δεν έδινα για κανένα Caponord 1000...

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Το capo το 1200 είναι ΚΟΥΚΛΙ και μοιάζει "μαζεμένο" σε διαστάσεις.

Στη θέση σου θα έπαιζε πρώτο ως υποψήφιο στη λίστα μου. Είναι κι ένα μοτόρι που δεν τό 'χει πάρει κι η κουτσή Μαρία να βαριέσαι να το βλέπεις.

Υ.Γ.
Μην ανακατεύετε τις γυναίκες με τα μοτόρια. Αυτές σας ρωτάνε τί ρούχα να ψωνίσουν? (Αν ζητάνε την άδεια, πάω πάσο).:D

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αποστόλη, εαν ενθυμούμαι καλά, το ασημί πλαίσιο δεν είναι του τελευταίου Caponord, αλλά το μαύρο. Μιλάς για αυτό που το έδινε 5.500€ και τώρα το έχει 5.000€. Δεν ξέρω πόσο προσεγμένο είναι το συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα είναι το ακριβότερο στην Ελλάδα. Προσωπικά 5.000€ δεν έδινα για κανένα Caponord 1000...

Τελευταίο εννοώ με ABS και το facelift. Για τα πλαίσια χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω έπαιζαν παραλληλα.

Τελοσπάντων, αν δεν σου κάνει δεν σου κάνει. Εγώ ακόμη κοιτάω αν μου βγαίνει να κάνω την τράμπα. Με το που ανέβηκα κατάλαβα πως για εκεί είμαι.

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Τελευταίο εννοώ με ABS και το facelift. Για τα πλαίσια χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω έπαιζαν παραλληλα.

Τελοσπάντων, αν δεν σου κάνει δεν σου κάνει. Εγώ ακόμη κοιτάω αν μου βγαίνει να κάνω την τράμπα. Με το που ανέβηκα κατάλαβα πως για εκεί είμαι.
Στο λέγαμε ότι μόνο για τέτΧοια είσαι, αλλά εσύ ήθελες να το παίξεις τζόβενο και επαναστατημένο κιόλας.
Που να διπλωθείς εσύ πάνω στο Bandit..

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Στο λέγαμε ότι μόνο για τέτΧοια είσαι, αλλά εσύ ήθελες να το παίξεις τζόβενο και επαναστατημένο κιόλας.
Που να διπλωθείς εσύ πάνω στο Bandit..

Δεν μετανιώνω. Βολτάρω εδώ και 2-3 μήνες και περνάω καλά. Γράφει χλμ το μηχανάκι. Μια αγορά μότο σε καλή τιμή και εξαιρετική κατάσταση, χωρίς να χρειάζεται να τραβηχτώ σε μακρινά μέρη για ψάξιμο. Ορθολογική επιλογή. Πολύ τίμιο μηχανάκι και πραγματικά καλό. Αν ήμουν 15 πόντους κοντύτερος το κράταγα χαλαρά.

Τώρα και με την ησυχία μου μπορώ να σκεφτώ χωρίς πίεση, χωρίς να χάνω βόλτες και εκδρομές, αν θα κάνω αλλαγή σε κάποιο επόμενο. Φέτος; Του χρόνου; Σε 5 χρόνια; Θα δείξει.
Για εμένα μετράει παραπάνω η βόλτα και η εκδρομή.

User V

Μαθουσάλας member
Εχει ένα Capo 1000 στην εδώ αντιπροσωπεία, είναι σχεδόν καινούριο σε κατάσταση, με 21000 χλμ, απο τα πιο ακριβά που θα βρεις στο car.gr
Τελευταίο μοντέλο με ABS.
Χτες το είδα απο κοντά. Το μηχανάκι είναι καινούριο και με εξτραδάκια και βελτιώσεις (που πλέον εδώ ξέρουν τα Κάπο)
Το μηχανάκι αγορασμένο απο εδώ και πιστοποιημένα τα χλμ.

Ξεκίνησα να το συζητάω για να κάνω τράμπα το bandit και να το πάρω (αν σου λέει κάτι αυτό)
Δεν το προχωράω, επειδή με έβαλε στον πάγο η Άννα για την ώρα, που πολύ σωστά έθεσε να μην το σκέφτομαι μιας και πήρα μηχανη μόλις πριν 3 μήνες.
Παρόλα αυτά το σκέφτομαι ζεστά. Αν σου λέω είναι σε καινούρια κατάσταση, είναι σε καινούρια κατάσταση

Δες το και άσε τι λέει η γυναίκα για πιο καινούριο. Το καινούριο και αδούλευτο, ακόμη και παλιό να είναι σαν μοντέλο, πρέπει να είναι μέσα στις επιλογές σου.

Έλα να το δεις.
Απόστολε δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τα 21.000 του κοντέρ,όμως δεν είδα άλλο Capo με 3πλασια και 4πλασια χιλιόμετρα να έχει αλλάξει τους μαμά δίσκους(μπροστα-πίσω) με μαργαρίτες!!!
Τους έφαγε τους παλιούς;
Άρα έχει παραπάνω χιλιόμετρα ή ήταν σιδεροφάγος ή τσαπατσουλης στην συντήρηση/φύλαξη και τους σκούριασε..

Θα μου πεις.. Μήτσο ήταν ψαγμένος.Τι μάρκα είναι οι φορεμένοι δίσκοι και υπάρχουν οι παλιοί;
Δεν με βοηθάνε και οι φωτό για να δω πόσο συντηρημένη είναι και η αλυσίδα..

Θα μου πεις σιγά... Μια αλυσίδα...

Εγώ θα πω ότι μια μηχανή παλιά με τόσα λίγα χιλιόμετρα μπορεί να σου δίνει αέρα αλλά θα τον πληρώσεις γιατί θα ήταν καλύτερα να δούλευε. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθούν φθορές από τακτικά μεγάλα διαστήματα ακινησίας..

Αποστόλη εσένα ξέρω,όχι τον έμπορο.Άπαξ και το σκεφτείς ξεψάχνισέ το.ΚΤΕΔ τόσον χρόνων,ιστορικό ασφάλειας με πινακίδα,ανταλλακτικά με πλαίσιο κι ότι ανέφερα παραπάνω..

Top Bottom