Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι που κανένας δε γράφει για τα συνεργεία που ήταν και ο βασικός λόγος που το ξεκίνησα το θέμα...χαχαχα
Κατεληξε πρωτα σε μηχανακι και μετα ψαξου για συνεργειο.
Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι που κανένας δε γράφει για τα συνεργεία που ήταν και ο βασικός λόγος που το ξεκίνησα το θέμα...χαχαχα
Το αν υπάρχει συνεργείο είναι βασικό κριτήριο για ν επιλέξω μηχανάκι, γι αυτό και το ψάχνω.Κατεληξε πρωτα σε μηχανακι και μετα ψαξου για συνεργειο.
κατι διαβασα για 15000 με δανειο. Αν καταλαβα καλά, νομιζω προκειται για υπερβολή, λαμβανοντας υπ΄οψη και την τυχη της προηγουμενης αγορας. Μιλαμε για δοση τουλαχιστον 300 ευρω για 72 μηνες (με εξοφληση 18000) και 450+ για λογικούς. Ακόμα και 10.000 να είναι το κεφαλαιο δανειου, μιλαμε για 72 δόσεις στα 230 ευρω.
Υπαρχουν πολυ καλά μηχανάκια που μπορεις να παρεις 2 χρονων μεταχειρισμένα με 5000 ευρω και δοση 100 ευρω για 72 μηνες. Και παλι πολλά τα βρισκω, αλλά αν παρεις παλιότερο με 3000 ευρω θα σε φανε οι μαστορες και θα φτασεις παλι γρήγορα τα 5000 ευρω.
vstrom, versys, cb500x, νομίζω προς τα εκεί πρεπει να κοιταξεις.
Να ακους τη γυναικα σου....
Που υπάρχει 790 Adventure καινούριο στα 11.000 να το πάρω, εγώ το βρίσκω από 13.790...Αν μιλαμε για 10000 μετρητα, τοτε κατ εμε δεν υπαρχει κανενας λογος για τα 5000 δανειο. Με 10.000 βρίσκεις καταπληκτικά μηχανακια, ειδικά αν είναι ενος-δυο χρονων μεταχειρισμένα το πολύ.
Το 790 adventure για παραδειγμα εχει 11000 καινουργιο, ενω υπαρχουν και πολλά άλλα αξιολογα.
Το αν υπάρχει συνεργείο είναι βασικό κριτήριο για ν επιλέξω μηχανάκι, γι αυτό και το ψάχνω.
Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού το λες εσύ Πάνο, για Guzzi βρέθηκε μάστορας ! Ευχαριστώ πολύ! Αν καταλήξω προς τα εκεί θα πάμε παρέα.Ελα Γιαννενα να σε παω στην Γκουτσι.Σοβαρος αντιπροσωπος και ο μαστρας ...μαστρας.

Είμαι μαζί του.... Άσε το φέσι Βασίλη.Αν μιλαμε για 10000 μετρητα, τοτε κατ εμε δεν υπαρχει κανενας λογος για τα 5000 δανειο. Με 10.000 βρίσκεις καταπληκτικά μηχανακια, ειδικά αν είναι ενος-δυο χρονων μεταχειρισμένα το πολύ.

Μετά από πολλές κουβέντες με τη σύζυγο, καταλήξαμε στα εξής:
1) μηχανή καινούρια ή το πολύ 2ετίας/3ετίας (που η διαφορά στη τιμή σε συνδυασμό με τα όποια έξτρα να αξίζει το ρίσκο)
2) ορίζοντας παραμονής στο στάβλο για καμιά 10ετία (ναι ξέρω πως ακούγεται...)
Οπότε με αυτά και μ' αυτά αφήνω οτιδήποτε πριν το 2017 και οτιδήποτε στα 650 cc γιατί φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ...
Εξετάζω την περίπτωση της εισαγωγής μεταχειρισμένης από την Αγγλία, αρκεί να αξίζει το κόπο η διαφορά στη τιμή ή να αποτελεί δυσεύρετο μεταχειρισμένο (και με τιμή εκτός τόπου και χρόνου)
Οπότε μένουν τα παρακάτω κατά βάση (τυχαία σειρά):
1) Motoguzzi V85TT (που είδα ότι θα παίξει test ride στα Γιάννενα, οπότε ψήνομαι για δοκιμή). Το πιο αδύναμο αλλά ίσως το πιο ιδιαίτερο από όλα.
2) Υamaha Tracer 900 GT (μόνο μεταχειρισμένο μήπως και το έχει μαζέψει ο προηγούμενος)
3) Versys 1000 2015-2018 (μόνο μεταχειρισμένο, γιατί μου αρέσει περισσότερο από το τωρινό)
4) Τriumph Tiger 900 GT & Rally (περιμένω να τα στρώσει ο αντιπρόσωπος στη Θεσ/νικη για να τα βγάλει test ride, προτιμώ το Rally Pro)
5) Honda CRF 1100 (αν φύγει το στοκ του 1000 και αρχίσουν να παίζουν τίποτα προσφορές, μια που τώρα είναι εκτός budget το Adventure Sports που με ενδιαφέρει)
6) Triumph Tiger Sport 1050 2017+ (μόνο μεταχειρισμένο)
7) ΚTM 790 Adventure
Πολλά θα κριθούν από το τι θα βρω να οδηγήσω...
Αν προερχομουνα απο το ταΐγκερ 800 ,νομιζω οτι η αναβαθμιση μου θα ηταν μονο το crf1100 ,κανενα αλλο.

συμφωνώ, το έχει test drive ο ΔαβανόπουλοςΓιωργο μιλαω καθαρα για εμενα.![]()
συμφωνώ, το έχει test drive ο Δαβανόπουλος
Γιωργο μιλαω καθαρα για εμενα.
Κι εγω ειχα παρα πολυ καιρο μετα απο ατυχημα να παρω μηχανακι,αλλα με αρεσε η ιδεα να ξεκινησω παλι απο κει οπου ακριβως το αφησα.
Ο φιλος βεβαια ξερει καλυτερα![]()

Μετά από πολλές κουβέντες με τη σύζυγο, καταλήξαμε στα εξής:
1) μηχανή καινούρια ή το πολύ 2ετίας/3ετίας (που η διαφορά στη τιμή σε συνδυασμό με τα όποια έξτρα να αξίζει το ρίσκο)
2) ορίζοντας παραμονής στο στάβλο για καμιά 10ετία (ναι ξέρω πως ακούγεται...)
Οπότε με αυτά και μ' αυτά αφήνω οτιδήποτε πριν το 2017 και οτιδήποτε στα 650 cc γιατί φοβάμαι ότι θα το βαρεθώ...
Εξετάζω την περίπτωση της εισαγωγής μεταχειρισμένης από την Αγγλία, αρκεί να αξίζει το κόπο η διαφορά στη τιμή ή να αποτελεί δυσεύρετο μεταχειρισμένο (και με τιμή εκτός τόπου και χρόνου)
Οπότε μένουν τα παρακάτω κατά βάση (τυχαία σειρά):
1) Motoguzzi V85TT (που είδα ότι θα παίξει test ride στα Γιάννενα, οπότε ψήνομαι για δοκιμή). Το πιο αδύναμο αλλά ίσως το πιο ιδιαίτερο από όλα.
2) Υamaha Tracer 900 GT (μόνο μεταχειρισμένο μήπως και το έχει μαζέψει ο προηγούμενος)
3) Versys 1000 2015-2018 (μόνο μεταχειρισμένο, γιατί μου αρέσει περισσότερο από το τωρινό)
4) Τriumph Tiger 900 GT & Rally (περιμένω να τα στρώσει ο αντιπρόσωπος στη Θεσ/νικη για να τα βγάλει test ride, προτιμώ το Rally Pro)
5) Honda CRF 1100 (αν φύγει το στοκ του 1000 και αρχίσουν να παίζουν τίποτα προσφορές, μια που τώρα είναι εκτός budget το Adventure Sports που με ενδιαφέρει)
6) Triumph Tiger Sport 1050 2017+ (μόνο μεταχειρισμένο)
7) ΚTM 790 Adventure
Πολλά θα κριθούν από το τι θα βρω να οδηγήσω...