johni41
new member
- Όνομα
- Γιάννης
μιας και πήγα για πρώτη φορά φέτος και είχα και το νέο gadget που ασχολούμαι τελευταία είπα να βάλω τα βιντεάκια που έχω τραβήξει από εκείνη τη μέρα.
βίντεο που έχει λίγο από τα περισσότερα μηχανάκια που έκανα βόλτα
ηταν το πρωτο που εκανα εκεινη τη μερα και η πρωτη φορα που εμπαινα στα μεγαρα. λογικο να ειμαι "ψαρωμενος" κι ας καναμε βολτα στην ουσια!
εμφανισιακα το μηχανακι μου αρεσει. τα χρωματα για την πιστα ηταν ομορφα, για να το κυκλοφορησω εξω δεν ξερω...
σαν αρχαριο λοιπον, δεν με τρομαξε καθολου. στην αρχη ημουν λιγο επιφυλακτικος μεχρι να κανω τον 1ο γυρο ας πουμε και να δω την πιστα και το μηχανακι πως αντιδραει.
δεν θυμαμαι να εγινε κατι που να με ενοχλησε. ωραιος κινητηρας. τραβαει νομιζω απο παντου χωρις να κανει ξεσπασματα. το μηχανακι εστριβε χωρις μεγαλη προσπαθεια και οσο και να προσπαθησα να πλαγιασω με τα λιγα σχετικα χλμ που γυρναγαμε δεν παρατηρησα κατι μου να με ξενισει. οπως για παραδειγμα στο yamaha xsr900 που δυστυχως τελειωσε η μπαταρια στη καμερα και δεν το καλαβα. σε εκεινο η αναρτησεις μου φανηκαν οτι αντιδρουσαν αρκετα νευρικα. στην δεξια στροφη μετα την μεγαλη αυθεια εχει κοντα στα κερμπ κατι λακουβες η πιστα. περασα απο εκει και η μηχανη ταλαντευτηκε πολυ νευρικα. καμια αλλη απο οσες εκανα βολτα δεν εκανε ετσι. επισης απο ενα σημειο στο στροφομετρο και πανω ο κινητηρας εκανε ενα μπαμ και ο μπροστα τροχος ηταν εστω και λιγο στον αερα και με 2 και με 3. το mt-07 ειναι πολυ πιο φιλικο προς τον οδηγο. νομιζω ειναι ενα τιμιο μηχανακι μιας και απο οτι ξερω ειναι οικονομικο για αγορα και δινει αρκετα πραγματα στον αγοραστη απο τα λιγα που καταλαβα.
μετα το τελος της πρωτης βολτας κατεβηκα με ενα μεγαλο χαμογελο και ετοιμος να φαω ολη τη μερα με σχεδον οτι μηχανακι κατσει. δεν ειχα συγκεκριμενες επιλογες. ηθελα απλα να κανω οσο περισσοτερες βολτες στην πιστα και η μηχανη δεν με ενδιεφερε μιας και οποια και να καβαλουσα ηταν κατι νεο για μενα.
ειπα να δοκιμασω αυτες τις ρετρο που βγαζουν τοσες εταιρειες πλεον. εμφανισιακα ομορφη μηχανη. εχει ωραιο ηχο αλλα χωρις να κανει πολυ φασαρια στα αυτια μου. θα τον ηθελα λιγο πιο εντονο αυτον το μπασο ηχο. ελεγα πως θα το στριψω αλλα τελικα οπως ειδα και απο τη Bobber oλα στριβουν μεσα στα φυσιολογικα πλαισια. αναρτησεις μαλακες,σελα σχετικα ανετη. θεση οδηγησης ορθια χωρις να μου φενεται και πολυ περιεργη. απο γκαζι ειναι οκ. εχει αρκετη ροπη απο χαμηλα για να σε σπρωξει και να πιασει καποια χλμ. στις στροφες μπορεις να γυρεις και να στριψεις αλλα νομιζω χαραμιζεται ετσι. ειναι για χαλαρες βολτες και να ευχαριστιεσαι τη βολτα, τον ηχο και το τοπιο. εγω δεν θα την αγοραζα βεβαια μιας και δεν ειναι το στυλ μου (για την ωρα) τετοιες μηχανες.
Είναι από τις μηχανές που μου αρέσουν πολύ. Η σέλα μου φάνηκε σκληρή. ωραία θέση οδήγησης. προσωπικά προτιμώ την όρθια όπως αυτές οι μηχανές. η ζελατίνα έκανε δουλειά όπως ακούγεται και στο βίντεο αλλά πρέπει να είσαι λίγο σκυφτός. Τα φρένα καλά μου φάνηκαν όταν τα πάτησα δυνατά στην ευθεία. κι εδώ ο κινητήρας είναι δυνατός αλλά δε σε τρομάζει. πιάνει χιλιόμετρα στο κοντέρ χωρίς να το καταλάβεις. στις στροφές δεν δυσκολεύει. πάει εκεί που θες και οι αναρτήσεις δείχνουν να είναι μια χαρά. ορισμένοι έλεγαν για την πίσω ανάρτηση , το πίσω ψαλίδι, το κιβώτιο. μάλλον με τις ταχύτητες αυτές ή την μικρή μου εμπειρία δεν κατάλαβα κάτι. γενικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις.
Η Bobber μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ από την Bonneville t100. Ήχος κλασικός και δυνατός. Μονή σέλα καλή και με ωραίο σχέδιο σαν να είναι στον αέρα. Θέση οδήγησης λίγο άβολη για μένα. Κινητήρας με πολύ ροπή από χαμηλά ότι πρέπει για την μοτοσυκλέτα. Ο συμπλέκτης μου φάνηκε λίγο ασαφής και πολύ ταλαιπωρημένος λόγω test ride μάλλον. η μανέτα άφηνε μισό πόντο σίγουρα από το σημείο που θα έπρεπε να είναι. Τα φρένα σε απότομο φρενάρισμα ήταν λίγο αδύναμα. έχει μονό δίσκο μπροστά. Δεν είναι αρκετά άνετη, είναι χαμηλή και οι αναρτήσεις είναι λίγο σκληρές. Τα μαρσπιέ βρίσκουν εύκολα στις στροφές.
Έχει όμως στυλ και χαρακτήρα!
εμφανισιακα το μηχανακι μου αρεσει. τα χρωματα για την πιστα ηταν ομορφα, για να το κυκλοφορησω εξω δεν ξερω...
σαν αρχαριο λοιπον, δεν με τρομαξε καθολου. στην αρχη ημουν λιγο επιφυλακτικος μεχρι να κανω τον 1ο γυρο ας πουμε και να δω την πιστα και το μηχανακι πως αντιδραει.
δεν θυμαμαι να εγινε κατι που να με ενοχλησε. ωραιος κινητηρας. τραβαει νομιζω απο παντου χωρις να κανει ξεσπασματα. το μηχανακι εστριβε χωρις μεγαλη προσπαθεια και οσο και να προσπαθησα να πλαγιασω με τα λιγα σχετικα χλμ που γυρναγαμε δεν παρατηρησα κατι μου να με ξενισει. οπως για παραδειγμα στο yamaha xsr900 που δυστυχως τελειωσε η μπαταρια στη καμερα και δεν το καλαβα. σε εκεινο η αναρτησεις μου φανηκαν οτι αντιδρουσαν αρκετα νευρικα. στην δεξια στροφη μετα την μεγαλη αυθεια εχει κοντα στα κερμπ κατι λακουβες η πιστα. περασα απο εκει και η μηχανη ταλαντευτηκε πολυ νευρικα. καμια αλλη απο οσες εκανα βολτα δεν εκανε ετσι. επισης απο ενα σημειο στο στροφομετρο και πανω ο κινητηρας εκανε ενα μπαμ και ο μπροστα τροχος ηταν εστω και λιγο στον αερα και με 2 και με 3. το mt-07 ειναι πολυ πιο φιλικο προς τον οδηγο. νομιζω ειναι ενα τιμιο μηχανακι μιας και απο οτι ξερω ειναι οικονομικο για αγορα και δινει αρκετα πραγματα στον αγοραστη απο τα λιγα που καταλαβα.
ειπα να δοκιμασω αυτες τις ρετρο που βγαζουν τοσες εταιρειες πλεον. εμφανισιακα ομορφη μηχανη. εχει ωραιο ηχο αλλα χωρις να κανει πολυ φασαρια στα αυτια μου. θα τον ηθελα λιγο πιο εντονο αυτον το μπασο ηχο. ελεγα πως θα το στριψω αλλα τελικα οπως ειδα και απο τη Bobber oλα στριβουν μεσα στα φυσιολογικα πλαισια. αναρτησεις μαλακες,σελα σχετικα ανετη. θεση οδηγησης ορθια χωρις να μου φενεται και πολυ περιεργη. απο γκαζι ειναι οκ. εχει αρκετη ροπη απο χαμηλα για να σε σπρωξει και να πιασει καποια χλμ. στις στροφες μπορεις να γυρεις και να στριψεις αλλα νομιζω χαραμιζεται ετσι. ειναι για χαλαρες βολτες και να ευχαριστιεσαι τη βολτα, τον ηχο και το τοπιο. εγω δεν θα την αγοραζα βεβαια μιας και δεν ειναι το στυλ μου (για την ωρα) τετοιες μηχανες.
Έχει όμως στυλ και χαρακτήρα!