- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Μ ένα πόνο Γιαννακο μ
Ευχαριστούμε Γιανναρε...σε περιμενουμε
Ευχαριστούμε ΓιάννηΤαξιδάρα με τα όλα της !
Με το καλό και στο επόμενο !!!
αυτό το ταξιδι ήταν σχεδιασμός όλων ο καθένας έβαλε τα θέλω του και ο Αντρίκος διόρθωσε 3-4-5 μέρα όμως το κέφι όλων το έκανε πραγματικότητα και με πάρα πολύ γέλιο μαλιστα"Οταν ο @esel σχεδιάζει ταξίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει επιτυχία, αλλά το μπράβο πάει σε όλα τα παιδιά....
Και γ@μώ τα ταξίδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε Μιχαλιό... και του χρόνου θα πάρουν αέρα τα μυαλά μας ....Παντα τετοια ομορφα ωρε παλικαριααιντε και του χρονου με αεροστατα
![]()
Φου φου ένα δύο σήματα μου καθαρά...ρότζερΡε παιδια... μια απορια τωρα που γυρισαμε και αρχινισε να ξεκαθαριζει καπως το (αδειο!) κεφαλι...Εγω που δεν εχω Sena γιατι δεν σας ακουγα και ειχα... την ησυχια μου?!!! Ακουγα το μοτερ μου να βαραει κοφτες ομως... λες γι αυτο δεν σας... ακουγα?!!!!
3 σηματα καθαρα εδώ QRI 1 QRK 4Φου φου ένα δύο σήματα μου καθαρά...ρότζερ
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φου φου ένα δύο σήματα μου καθαρά...ρότζερ
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστούμε θοδωρήΜπράβο παιδιά, όμορφες στιγμές και φωτογραφίες!
Απο τα ταξιδια που ευχεται κανεις να καταφερει να κανει.
αλλες εικονες,ανθρωποι κ κουλτουρες που σιγουρα αξιζει να δεις
μπραβο στην παρεα για την οργανωση κ την συνοχη της οπως επισης ευχαριστουμε τον Στελιο για το ταξιδιωτικο που απολαυσαμε!
και τωρα που τελειωσαν οι γλυκαναλατες ευχες να ρωτησετε εμενα 20 μερες τι τραβηξα με τους γεροπαραξενουςΑπο τα ταξιδια που ευχεται κανεις να καταφερει να κανει.
αλλες εικονες,ανθρωποι κ κουλτουρες που σιγουρα αξιζει να δεις
μπραβο στην παρεα για την οργανωση κ την συνοχη της οπως επισης ευχαριστουμε τον Στελιο για το ταξιδιωτικο που απολαυσαμε!

και τωρα που τελειωσαν οι γλυκαναλατες ευχες να ρωτησετε εμενα 20 μερες τι τραβηξα με τους γεροπαραξενους
![]()
![]()

Κ. Μιχάλη εγώ απλώς θα πω κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι....και τωρα που τελειωσαν οι γλυκαναλατες ευχες να ρωτησετε εμενα 20 μερες τι τραβηξα με τους γεροπαραξενους
![]()
![]()
Μπορω να κανονίσω να φανεί ως ατύχημα.ξεχνας οτι μ αυτους θα ξαναπάς Τουρκία ::::::
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()