Αυτό λέω Νότη, σε πρωταθλητές κάνει παπάδες, εδώ όμως λέω για τον μέσο αναβάτη...Στα χέρια ενός έμπειρου αναβάτη ναι, μπορεί να κάνει παπάδες το ΚΤΜ...το αν χρειάζεται είναι υποκειμενικό θέμα του πως οδηγάει ο καθένας Μάνο.
Πάντως όλες οι ιπποδυνάμεις διαχειρίσιμες είναι στα κατάλληλα χέρια, ακόμη και στο χώμα.
.............και εμένα μου αρέσει και θα την ήθελα..... αλλά μέχρι την πόρτα του συνεργείου για το σέρβις.... μετά δεν ξέρω... τα μεταξωτά βρακιά ξέρεις τι θέλουν για να αντέχεις να τα πληρώνεις.

Kαι όμως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...............και εμένα μου αρέσει και θα την ήθελα..... αλλά μέχρι την πόρτα του συνεργείου για το σέρβις.... μετά δεν ξέρω... τα μεταξωτά βρακιά ξέρεις τι θέλουν για να αντέχεις να τα πληρώνεις.
Το θέμα με τα σκελετά το ΚΤΜ το παρουσίασε σε ορισμένες παρτίδες μηχανών και μόνο στην Αμερική και μόνο σε κάποιους με συγκεκριμένη χρήση, το έχουμε ξανακουβεντιάσει εδώ..
Δεν πάει έτσι Κώστα, ο άλλος η Αυστραλία έβαζε 60lit βενζίνης στην σχαρα και πήγαινε τάπα σε κακό χώμα για να πάει την βενζίνη σε κάποιους που είχαν μείνει στα βουνά, 60lit στην σχάρα, πίσω σε κακό χωμα...Και μετά παραπονιόταν ότι έσπασε το υποπλαίσιο, άντε γ*******σου ρε μαλακα....Δεν υπερασπίζομαι τα ΚΤΜ, άλλωστε YAMAHAra έχω, αλλά έλεος κάπου... Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποια 1090 είχαν αδικαιολόγητα θέματα με τον σκελετό, εκεί ναι να τα πούμε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Όταν πρωτοείδα το πρόβλημα, ήταν σε μηχανή Ευρώπης από κάποιον που ξεκίνησε να πάει ταξίδι προς Ρωσία μεριά κλπ. Λογικά δεν πρέπει να έχουν διαφορετική γραμμή παραγωγής για αμέρικα γιατί άλλωστε? Απλά ως συνήθως δεν βγαίνουν όλα τα προβλήματα στην δημοσιότητα. Όπως και να έχει μακριά από εμάς......αυτά είναι ευρωπαϊκά προβλήματα..... εε !!
Τι εννοείς;Το είδα ολο το συγκριτικό και κυρίως τα σχόλια του οδηγού, κρίμα το bmw.
Sent from my ASUS_X00HD using Tapatalk
Κοιτάς έξοδο πάντα , 215 το ένα 235 το άλλο...ποσα ''ανεβοκατεβασματα'' στον γυρο ;;
τι ταχυτητα εισοδου- εξοδου ειχε το καθενα ;
Δεν πάει έτσι Κώστα, ο άλλος η Αυστραλία έβαζε 60lit βενζίνης στην σχαρα και πήγαινε τάπα σε κακό χώμα για να πάει την βενζίνη σε κάποιους που είχαν μείνει στα βουνά, 60lit στην σχάρα, πίσω σε κακό χωμα...Και μετά παραπονιόταν ότι έσπασε το υποπλαίσιο, άντε γ*******σου ρε μαλακα....Δεν υπερασπίζομαι τα ΚΤΜ, άλλωστε YAMAHAra έχω, αλλά έλεος κάπου... Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποια 1090 είχαν αδικαιολόγητα θέματα με τον σκελετό, εκεί ναι να τα πούμε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
Μαζί σου, αλλά τα σωστά σωστά, για το 1090 υπήρχαν θέματα, ειδικά αν μπεις σε άλλα φορα θα δεις σκισμενους σκελετούς από το 1090 κάθε.εμ ανθρώπους που δεν παταγαν χώμα στις κολλήσεις, στο 1290 όμως...Δεν διαφωνώ καθόλου. Πολύ λογική η εξήγηση που δίνεις. Τότε να σκεφτώ προβλήματα ποιότητας υλικών? Ποιοτικού ελέγχου κλπ... απλά προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση βάση του τι γνωρίζω για το θέμα.![]()
Άκουσε προσεκτικά την συνέντευξη, στα διαλα...
Μαζί σου, αλλά τα σωστά σωστά, για το 1090 υπήρχαν θέματα, ειδικά αν μπεις σε άλλα φορα θα δεις σκισμενους σκελετούς από το 1090 κάθε.εμ ανθρώπους που δεν παταγαν χώμα στις κολλήσεις, στο 1290 όμως...
Επέστρεψα και παίζει να ξαναφύγω στα καπάκια'Έτσι είναι, πάντα με ανησυχεί όταν βγαίνει ένας κατασκευαστής και δίνει βάρος ελαφρύτερο σημαντικά της κατηγορίας του. Εγώ λέω απλά από κάπου το αφαιρεί και αυτό τι συνέπειες έχει?
Στο 1290 τώρα.... ?? πάρα πολλά έχουν ακουστεί για αυτό όπως και αρκετά έχουν συμβεί με αυτό και σίγουρα δεν είναι απόρροια της ιπποδύναμης του.
Αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι επειδή το 1090 το έχω καβαλήσει... το άτιμο ήταν άλλο πράμα.
Επέστρεψες ?