Tank Bags η σακιδιο πλατηςΜ αρεσει ο ζουζουρας, αλλα εχει ενα μειον..
Δεν παιρνω τιποτα μαζι μου...Ουτε ενα μπουκαλι νερο!
Βαλιτσα Topcase δε θελω να βαλω,
Για ριχτε καμια ιδεα...πως θα μπορουσα να παιρνω κατι μαζι, για βολτες μονοημερες...Κολατσιο-αδιαβροχο-κανα φουτερ...απλα πραγματα
Σακιδιο πλατης με τιποτα..Tank Bags η σακιδιο πλατης
Κατι τετοιο φιλε η για την ακριβεια αυτο δοκιμασμενο αρκετα δεν κουναει αν δεθει καλα,Σακιδιο πλατης με τιποτα..
Σκεφτηκα να εδενα στη θεση του συνεπιβατη κανα σακο με χταποδια..Αλλα το φοβαμαι μη λασκαρει κ φυγει
Εσυ μαικ τι χρησιμοποιεις?
Βρίσκεις πίσω σελακι, του ξηλώνεις τα αφρολέξ και τα υφάσματα και του βιδώνεις ένα tail bag ώστε να κουμπώνει και να κλειδώνει μπαμ και είσαι αρχηγός.Μ αρεσει ο ζουζουρας, αλλα εχει ενα μειον..
Για ριχτε καμια ιδεα...πως θα μπορουσα να παιρνω κατι μαζι, για βολτες μονοημερες...Κολατσιο, αδιαβροχο, κανα φουτερ
Ιεροσυλία !!!!Σακιδιο πλατης με τιποτα..
Σκεφτηκα να εδενα στη θεση του συνεπιβατη κανα σακο με χταποδια..Αλλα το φοβαμαι μη λασκαρει κ φυγει
Εσυ μαικ τι χρησιμοποιεις?
Σιγα μου του βαλει και τελαρο εσεις με τα dykati τοχεται χαμενοΒρίσκεις πίσω σελακι, του ξηλώνεις τα αφρολέξ και τα υφάσματα και του βιδώνεις ένα tail bag ώστε να κουμπώνει και να κλειδώνει μπαμ και είσαι αρχηγός.

Το έχω κάνει αυτό, σελάκι χαλασμένο από RVF, του έκανα 4 τρύπες, ιδιες και στον πάτο μιας παλιάς βαλίτσας που την είχαμε για πέταμα στο μαγαζί παρατημένη, βίδες περαστές με παξιμάδι απο κάτω, και ένα λάστιχο με γάντζους για σιγουριά, έχει βγάλει χιλιόμετρο όλη την δεκαετία του 2010 ο συνδυασμός, ουουουου. Και η πλάκα είναι ότι ταίριαζε (και κλείδωνε κιόλας) σε 3 μηχανές μου, και τα δύο VFR400 και στο ίδιο το RVF. Μέσα στην κούτα είχα και το καλό σελάκι, ώστε εκεί που πήγαινα, να μπορώ να βάλω δεύτερο άτομο. Και δεν τράβαγε το κέντρο βάρους πολύ πίσω, και ήταν αεροδυναμικά συνεχής με την πλάτη μου.Βρίσκεις πίσω σελακι, του ξηλώνεις τα αφρολέξ και τα υφάσματα και του βιδώνεις ένα tail bag ώστε να κουμπώνει και να κλειδώνει μπαμ και είσαι αρχηγός

ποιο δεκαξι???Ιεροσυλία !!!!
Το δεκάξι πίσω είναι ΜΟΝΟ για να βάλεις κανένα Στρίγκ.
Τώρα αν θες και καλά να παίρνεις νερό,ε με μισή γκαζια θα φτάσεις κάπου και θα βρεις.
Αν δεν αντέχεις.
Έχει κάτι τανκ μπαγκ με προσθαφερουμενο ύψος
* Εγώ δεν έβαλα ΠΟΤΕ τίποτα
Γιατι δεν πας να παρεις ενα μικρο backpack με υδροδοχειο!
Θα χεις και το σωληνακι περασμενο και ρουφας συνεχεια.
https://www.intersport.gr/el/andrik...kinley-sakidio-platis-radical-ct-4-wp_586503/
Εχω και ΡΤ εχω και africa .. επανδρωμενα με μπαγκαζιερες..Άλλαξε μηχανή![]()
![]()
Ότο κορεκτ λάμπει..ποιο δεκαξι???
Ρε εμεις πρεπει να πινουμε νερα...εχουμε ουρικο οξυ
και επρεπε να εισαι ο νουρεγιεφ,και να κανεις σπαγκατο για ν ανεβεις.Το έχω κάνει αυτό, σελάκι χαλασμένο από RVF, του έκανα 4 τρύπες, ιδιες και στον πάτο μιας παλιάς βαλίτσας που την είχαμε για πέταμα στο μαγαζί παρατημένη, βίδες περαστές με παξιμάδι απο κάτω, και ένα λάστιχο με γάντζους για σιγουριά, έχει βγάλει χιλιόμετρο όλη την δεκαετία του 2010 ο συνδυασμός, ουουουου. Και η πλάκα είναι ότι ταίριαζε (και κλείδωνε κιόλας) σε 3 μηχανές μου, και τα δύο VFR400 και στο ίδιο το RVF. Μέσα στην κούτα είχα και το καλό σελάκι, ώστε εκεί που πήγαινα, να μπορώ να βάλω δεύτερο άτομο. Και δεν τράβαγε το κέντρο βάρους πολύ πίσω, και ήταν αεροδυναμικά συνεχής με την πλάτη μου.
View attachment 46109
Το θέμα όμως είναι, να έχεις ξεχωριστό σελάκι. Στην περίπτωση του ZZR που είναι ενιαίο, τι θα κάνεις, θα χαλάσεις όλη την σέλα;
Χθες πηρα το ΡΤ και εκανα μια γυρα..
Λοιπον, η καρεκλατη θεση ειναι ΛΟΥΞ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ φαση και δινω ρεστα ...αλλα λογω ψηλου τιμονιου πιανομαι στις ωμοπλατες...Οχι οτι εχω θεμα, απλα το αναφερω
Τωρα το συνειδητοποιησα....επειδη με το ζουζουρα δεν πιανομαι πουθενα!!!
Ουτε μεση ουτε αυχενα!!...
ΚΑΒΑΣΑΚΙ ρε....
Πάρε σακίδιο τύπου λουκάνικο και βάλτο ξάπλα στην σέλα που κάθεται η συνεπιβάτηςΜ αρεσει ο ζουζουρας, αλλα εχει ενα μειον..
Για ριχτε καμια ιδεα...πως θα μπορουσα να παιρνω κατι μαζι, για βολτες μονοημερες...Κολατσιο, αδιαβροχο, κανα φουτερ
Aργησες να το καταλαβεις αλλα πραγματικα περα απο τη πλακα τα κλιπονς που ειναι πανω απο τη πλακα ειναι πιο ξεκουραστα Μπαμπη εχω τα ιδια στο νιντζα και αμα περνας τα 130 ακομα πιο ξεκουρασταΔιοτι δεν παιζει ρολο μονο ποσο......σκυβεις!!!!
Το fjr ειχε μεν σχετικα ψηλα το τιμονι αλλα ηταν κ μακρια....
Ο ζουζουρας εχει ακομα πιο μακρια το τιμονι αλλα χαμηλοτερα και με σωστες γωνιες
Σκυβεις αρκετα... ομως τα χερια βρισκουν το τιμονι χωρις να δημιουργειται μυικη ενταση στο σωμα..
α ρε καβασακι
Εμ δοκιμασες τρανσαλπ κ καηκες ..,,τι τα ηθελες τα πειραματα?Τελικά είδες πως ότι έλεγα τόσο καιρό ισχύει;![]()
![]()