- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Στην πρώτη σελίδα !Φωτό, να το δούμε κι εμείς, υπάρχουν; Θα μπουν; Ή ούτε φωτό δεν θα προλάβει το καημένο;
Στην πρώτη σελίδα !Φωτό, να το δούμε κι εμείς, υπάρχουν; Θα μπουν; Ή ούτε φωτό δεν θα προλάβει το καημένο;
Μας κάνεις την ρουτίνα ίντριγκα.. Προχώρα δυνατά Σαγαπαμε ρε!Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω...θα μου γλυτωσει αυτο?
Κοπαναει, μπαζει...κουραζει, .καιει τον αμπακο..δεν μπορω να το παω στις στροφες...(ουτε στην ευθεια)
Ομως ειναι challenge... γουσταρω.Και στο τελος, αυτο μετραει
Φαντασου εβαλα λαστιχα σημερα, που εγω λαστιχα δεν βαζω ποτες σε μηχανακια!!!! αφου τα πουλαω νωρις
Σειρα εχει ζελατινα κ αναρτησεις....κλπ κλπ

Μπάμπη φτιάξε αναρτήσεις και πούλα το σε εμένα ρε χαχαχα έχει και ωραίο χρώμα!!!Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω...θα μου γλυτωσει αυτο?
Κοπαναει, μπαζει...κουραζει, .καιει τον αμπακο..δεν μπορω να το παω στις στροφες...(ουτε στην ευθεια)
Ομως ειναι challenge... γουσταρω.Και στο τελος, αυτο μετραει
Φαντασου εβαλα λαστιχα σημερα, που εγω λαστιχα δεν βαζω ποτες σε μηχανακια!!!! αφου τα πουλαω νωρις
Σειρα εχει ζελατινα κ αναρτησεις....κλπ κλπ
Δημήτρη είμαι αυτόπτης μάρτυρας για τα λάστιχα και ναι του έβαλε και βενζίνη. Αρχίζει να χαλάει ο Μπάμπης.Αυτά του λες και μετά τα λάστιχα και τις αναρτήσεις,αρχίζει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά να του βάλει και βενζίνη!!!!
Μπάμπη άσε να λέω εγώ.Τη δουλειά σου εσύ..![]()

Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να θέσω υπόψιν σας την παρακάτω δήλωση:Δημήτρη είμαι αυτόπτης μάρτυρας για τα λάστιχα και ναι του έβαλε και βενζίνη. Αρχίζει να χαλάει ο Μπάμπης.![]()
![]()
Μάγκες μέχρι τώρα κοίταζα την άπλα/βόλεψή μου και να μην κάψω.
Πλέον καίω αλλά.. ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ μια 3η.-

Ευλόγηcoν Δέcποτα...καβασιαδα....................... loading![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι δε καταλαβαινεις παλικαρμ στα πολλα το φουσκωνει ο αερας σαν τα ιπταμενα δελφινιαΠάντως αλλιώς το φανταζόμουν.... Αντί να βαραίνει στα πολλά ελαφραινει.... Εαν δεν σεταρω αναρτήσεις δεν κάνω τιποτις.. Υποψίαζομαι ότι πίσω έχει κάτσει
Με το ΡΤ θα βαρέσω κ 200...με αυτό όχι..

Καλόμαθες στην πολυθρόνα Μπάμπη κι ότι άλλο σε ξεβολεύει.
Αν δεν αποφασίσεις τι τι θα κάνεις με το RT δεν θα μπορέσεις να κατασταλάξεις.
Ρίχνεις λεφτά δεξιά κι αριστερά σε εργαλεία που τα αδικείς συγκρίνοντάς τα με τη Μπουρούχα..
Αν το απόλυτο κριτήριο είναι η κατάσταση της μέσης σου και πόσο θα πονέσουν χεράκια/ποδαράκια κάτσε με το RT κι άσε τα πειράματα.
Αν είναι όμως η απόδοση και η απόλυτη αίσθηση μοτοσυκλέτας(είμαι εδώ,την πάω και γουστάρω) τότε δώσε το και πάρε κάτι που να νιώθεις τον δρόμο,τον αέρα,την στροφή κλπ κλπ

bikerstime.com
Σήμερα πήρα το ΡΤ απ το μαστορα.. Ο οποίος το έκανε κ βόλτα και μου είπε... ΜΑΟΎΝΑ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κλπ..
εγω πάλι απ την πρώτη στιγμή που το καβάλησα που φάνηκε πανευκολο.. ,,, ενώ το ζζρ με τα κλιπον με δυσκολεύει και το βρίσκω πιο μαούνα!
Βέβαια αυτός ήταν 1.75,
Σήμερα θα κάνω την ίδια διαδρομή που έκανα χθες με το ζζρ...
Τελειωμενα λάστιχα στο ρτ
Καινούρια το ζζρ... Και μάλλον θα στριβει πιο εύκολα το bmw... Ενώ εγώ θα σφυραω αδιάφορα,
Γι αυτό και το έχω σκυλοβαρεθει...
Mπαμπη αν είχα περιοδικό μοτοσυκλέτας θα είχες στήλη δικιά σου.
Μη σου πω θα σου έδινα την τελευταία για να τελειώνει ευχάριστα η ανάγνωση.
Μη σου πω θα πλήρωνα τον δημιουργό του Joe Bar να σε κάνει φιγούρα!
Ο Μπάμπης ο αργός!!!
"Βαποράτος" με τις ατάκες που θα τρόλαρε τα "γρήγορα" μπαρμπάδια..![]()
Δημήτρη μην τον πειράζεις γιατί με το ζζρ σε μία μιάμιση ώρα είναι Πρέβεζα. Δεν το έχει σε τίποτα να μας περάσει όλους από πάνω.

Μπάμπης είναι ένας και μοναδικός αν και καρπυρατερατος χαχααχαMπαμπη αν είχα περιοδικό μοτοσυκλέτας θα είχες στήλη δικιά σου.
Μη σου πω θα σου έδινα την τελευταία για να τελειώνει ευχάριστα η ανάγνωση.
Μη σου πω θα πλήρωνα τον δημιουργό του Joe Bar να σε κάνει φιγούρα!
Ο Μπάμπης ο αργός!!!
"Βαποράτος" με τις ατάκες που θα τρόλαρε τα "γρήγορα" μπαρμπάδια..![]()
Δεν ξερω αν ο φουκω καβαλουσε Καβασακι...αλλα ενα δικιο τοχει!!Αν σε γνώριζε ο Φουκώ θα μπορούσε να σου πει πως ζεις σε μια "ετεροτοπία", δηλαδή στον τόπο εκείνο που είναι μη-τόπος δηλαδή δεν υπάρχει αλλά ενυπάρχει μέσα στον υφιστάμενο τόπο και είτε αυτά που συμβαίνουν "ξετυλίγονται ανάμεσα σε δυό ακραίους πόλους, είτε αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ένα χώρο ψευδαίσθησης που καταδεικνύει ως ακόμη πιο ψευδαισθητικό ολόκληρο τον πραγματικό χώρο, όλες τις χωροθεσίες στο εσωτερικό των οποίων διαχωρίζεται η ανθρώπινη ζωή" (η μοτοσυκλετιστική μας ζωή, θα έλεγα εγώ, για να 'μαστε πιο ακριβείς!).
Με άλλα λόγια, φτιάξε το ζουζουρα για ν αναμενουμε συγκριτικό mega test!
![]()
Εδώ σε νιώθω!!!Ας πουμε στο zzr μ αρεσε ο φωτισμος των οργανων,
Ο ηχος
Η εμφανιση
Τα κλιπον
Και πηγα χθες εκει πριν το σχοινια στην ευθεια..εσκυψα,και ανοιξα μια 2α...Ακομα το θυμαμαι!!

Εδώ ρε Μπάμπη είσαι ασαφής.Πηγα και σημερα εκει με το ΡΤ....και εφαγα ενα σουβλακι..

Και χόρτασες?Πηγα και σημερα εκει με το ΡΤ....και εφαγα ενα σουβλακι..

Σουβλάκια και μηχανάκια δεν χορταίνει ο Μπάμπς..Και χόρτασες?![]()