Μαγαζαρα Μανο αφου δεν βγηκαν αρκουδες οταν γυρναγαμε σπιτιΗ στην Αρκούδα στην Ελάτη Τρικάλων???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hardcore mtf!!Ρε θειο...οταν πηρα την BMW ήταν Τεταρτη και Παρασκευη έφευγα με τον @esel και κάτι άλλα ρεμάλια τριημερη. Αλλά έπρεπε να κανω 1000 χλμ για την πρωτη αλλαγη λαδιών. Την καβαλησα και αρχισα να κανω τον γυρο της Αττικης ολο το βραδυ για να την παω την Δευτερα το πρωι στην BMW να μου αλλαξουν τα λαδια....μεσα στην Αττικη σκεψου...Καλογρεζα, Κηφισος, Παραλιακη Σουνιο, Λαυριο, Κερατεα, Πορτο Ραφτη, Βραυρωνα, Ραφηνα, Νεα Μάκρη, Γραμματικο, Καπανδριτι, Εθνική Οδο και παμε πάλι απο την αρχη
Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.Προσωπική άποψη δικια μου:ακόμα και μετά από τόσο καιρό κλεισίματος μέσα λόγω Κορωνοιου δεν υπάρχει λόγος για μένα να εκθέσω τον εαυτό μου σε τόσο κίνδυνο. Τόσα χλμ, τόσο σύντομα χρονικά και για μια τρέλα όταν πίσω μου έχω οικογένεια, γονείς, φιλους είναι απερισκεψία.
Για μένα ξαναλέω υπόψην.
Ακόμα και για τους άλλους που κυκλοφορούν στο αντίθετο ρεύμα ή για τους συντρόχους μου που θα είναι μαζί μου.
Το να φύγω από Αθήνα και να πάω Αλεξανδρούπολη σε μια μέρα θα το κάνω αλλά με στάσεις και ασφαλεια
Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει....Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Επεσε ομως απ την ελια, και εσπασε λεκανη..
Ανεβηκε αθηνα να κανει επεμβαση στο ΚΑΤ, και κολλησε κορονοιο στο νοσοκομειο μεσα.
Τωρα νοσηλευεται στον ευαγγελισμο ...και προσευχομαστε ολα να πανε καλα...
Νομιζω καταλαβατε που το παω..
Ρε συ Μπάμπη μη τα ισοπεδώνουμε όλα ρε φίλε. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται τα πάντα αλλά έχω και ένα μέτρο στο τι θα κάνω.Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Ανεβηκε αθηνα να κανει επεμβαση στο ΚΑΤ, και κολλησε κορονοιο στο νοσοκομειο μεσα.
Μαλλον δεν εγινα κατανοητοςΡε συ Μπάμπη μη τα ισοπεδώνουμε όλα ρε φίλε. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται τα πάντα αλλά έχω και ένα μέτρο στο τι θα κάνω.
36 ώρες στο δρόμο και γύρος Ελλάδας δεν είναι το ίδιο και πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Το ότι μπορεί όπως περπατάμε στο δρόμο να πέσει κάνα μαρμαρο από το μπαλκόνι να μας έρθει στο κεφάλι δε σημαίνει πως πρέπει να μην υπολογίζουμε τίποτα.
Παρ όλα αυτά σέβομαι την άποψη σου
Μπαμπίνο εύχομαι ότι καλύτερο ρε φίλε.Μαλλον δεν εγινα κατανοητος
Η ιστορια που εγραψα ειναι αληθινη..
Ειναι ο αγαπημενος μου θειος, ατελειωτες ωρες ψαροντουφεκο παρεα.
Δεν παει καλα, και την εχω ακουσει ασχημα..Και δε μπορεις να πας να τον δεις...ειναι τρελλα
Δεν σε ειρωνευτηκα, το αντιθετο..
Να πάνε όλα καλά. Αν έχετε κοινά γονίδια,ο κόβιντ θ'αγανσκτησει στο τέλος και θα την κάνει....Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Περαστικά και όλα να πάνε καλά ΜπάμπηΜαλλον δεν εγινα κατανοητος
Δεν παει καλα, και την εχω ακουσει ασχημα..Και δε μπορεις να πας να τον δεις..απαγορευεται...ειναι τρελλα
Δεν σε ειρωνευτηκα,
αν χρειαστεις νοσοκομειο...τη Γ@μησες
Εγώ δημιούργησα το παρόν ,παίρνοντας/καθαρίζοντας το θέμα "τι έκανες με τη μηχανάρα σου σήμερα".Επειδη βλεπω δυο θεματα με παρομοιο περιεχομενο και καπου εχω αρχισει να μπερδευομαι τι απο τα δυο παιζει τελικα?
Μαλλον δεν εγινα κατανοητος
Δεν παει καλα, και την εχω ακουσει ασχημα..Και δε μπορεις να πας να τον δεις..απαγορευεται...ειναι τρελλα
Δεν σε ειρωνευτηκα,
αν χρειαστεις νοσοκομειο...τη Γ@μησες
Πλάκα κάνεις τώρα??? Ρε τον ανθρωπο...Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Περαστικα στον θειο, και γρηγορα Μπαμπη.Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Περαστικά Μπάμπη.Ο θειος μου εμεινε απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στο χωριο...φοβουμενος μην κολλησει.
Εγώ δημιούργησα το παρόν ,παίρνοντας/καθαρίζοντας το θέμα "τι έκανες με τη μηχανάρα σου σήμερα".
Σκοπός του είναι να γίνει η συζήτηση και το οποίο σπαμ εδώ κι όχι στο άλλο το οποίο αποτελεί την" πλήρη"και ολοκληρωμένη πρόταση με χάρτες και αρκετές λεπτομέρειες.
Γι'αυτό αυτό εδώ μπήκε στις ^^προτασεις και το άλλο το άφησα ως έχει στις εκδρομές .
Αν ενοχλεί ,μπορώ να τα ενσωματώσω.
Προτιμώ όμως το ένα να μείνει όσο το δυνατόν καθαρό ,γιατί ίσως και να πραγματοποιηθεί