Honda NT1100 2022: Ένα “Adventure” για όσους δεν θέλουν Adventure!

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Είχε έχει και θα έχει,κι άμα θες πάμε και μοντελο-μοντελο.
Μεχρι το 2010 συμφωνω. Απο κει και μετα αστο γιατι αν αφησω τα χερια μου να γραφουν καποια εταιρεια θα εκτεθει. Μην παθιαζεσαι με κανενα μοντελο. Ολα πλεον σπανε και χαλανε. ΟΛΑ!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μεχρι το 2010 συμφωνω. Απο κει και μετα αστο γιατι αν αφησω τα χερια μου να γραφουν καποια εταιρεια θα εκτεθει. Μην παθιαζεσαι με κανενα μοντελο. Ολα πλεον σπανε και χαλανε. ΟΛΑ!

Kαι επαυξάνω ότι από τό 2017 που πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο .... είδα ότι άλλος ένας μύθος busted ... γιατί νόμιζα ότι μόνον τα ιταλικά πάσχουν ....! abcdefghgk

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Kαι επαυξάνω ότι από τό 2017 που πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο .... είδα ότι άλλος ένας μύθος busted ... γιατί νόμιζα ότι μόνον τα ιταλικά πάσχουν ....! abcdefghgk
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.Ολα χαλάνε και όλοι βελτιώνονται και οι δύο σχολές (Ευρώπη -ιαπωνια )συγκλίνουν σε αξιοπιστία,όπως και οι Γιαπωνέζοι σε οδική συμπεριφορά και φρένα.Ομως σε σύγκριση ΧΟΝΤΑ - Καβασάκι,στους προαναφερθέντες πιο πάνω τομεις όπως αρχικώς ανέφερα η Χόντα πάντα θα είναι ακόμα μπροστά απ' την Καβασάκι.Αξιοπιστια,φιλικότητα,και ευκολία χρήσης από τον οποιονδήποτε.Εξ ου και οι τεράστια διαφορά των πωλήσεων.Ειναι σαν να συγκρίνουμε το συνοικιακό μπακάλικο με τον Σκλαβενίτη.

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.Ολα χαλάνε και όλοι βελτιώνονται και οι δύο σχολές (Ευρώπη -ιαπωνια )συγκλίνουν σε αξιοπιστία,όπως και οι Γιαπωνέζοι σε οδική συμπεριφορά και φρένα.Ομως σε σύγκριση ΧΟΝΤΑ - Καβασάκι,στους προαναφερθέντες πιο πάνω τομεις όπως αρχικώς ανέφερα η Χόντα πάντα θα είναι ακόμα μπροστά απ' την Καβασάκι.Αξιοπιστια,φιλικότητα,και ευκολία χρήσης από τον οποιονδήποτε.Εξ ου και οι τεράστια διαφορά των πωλήσεων.Ειναι σαν να συγκρίνουμε το συνοικιακό μπακάλικο με τον Σκλαβενίτη.
Θα συμφωνησω

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Και γιατί πάντα η Χόντα θα έχει καλύτερη αξιοπιστία ,ποιότητα ,και πιο φιλική λειτουργία απ' την Καβασάκι.
Μηχαναρες μολις της βλεπω υγραινομαι αχαχαχα abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
ζακετα να βαλεις,αφου σκουπιστεις ομως πρωτα.Η υγρασια σκοτωνει.
Ζακέτα βάζω μόνο όταν βλέπω να γράφονται κρυαδες για εταιρίες όπως η bmw από ανθρώπους που δεν έχουν οδήγηση καν μοντέλο αυτής της μάρκας και βγάζουν χολή για μηχανάκια που δεν τα ξερουν

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ζακέτα βάζω μόνο όταν βλέπω να γράφονται κρυαδες για εταιρίες όπως η bmw από ανθρώπους που δεν έχουν οδήγηση καν μοντέλο αυτής της μάρκας και βγάζουν χολή για μηχανάκια που δεν τα ξερουν

Και γω ρε Δημητρη.Το να μου πει ο αλλος καβαλησα κατι και δεν μου αρεσε το καταλαβαινω και το σεβομαι.Αλλα το να ακουω τον καθενα να λεει το μακρυ του και το κοντο του για κατι που δεν εχει ακουμπησει καν δεν το καταλαβαινω,

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan

Έχω αναφέρει τι έχω οδηγήσει από Καβασάκι εδώ μέσα ,όπως και από Χόντα.Δεν είναι ανάγκη βέβαια να τα έχουμε οδηγήσει όλα για να αποκρυσταλωσουμε γνώμη για μια εταιρεία,υπάρχουν και οι χιλιάδες γνώμες στο διαδίκτυο.Αυτα είναι ευρέως γνωστά και παραδεκτα απ' όλους σχεδόν ,στους τομείς που ανέφερα.Δεν κομίζω γλαύκα εν Αθήναις.Δεν μίλησα για επιδόσεις και σπορ οδήγηση.Νομιζω ότι είμουν σαφής,απλός,και κατανοητός.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
......Δεν είναι ανάγκη βέβαια να τα έχουμε οδηγήσει όλα για να αποκρυσταλωσουμε γνώμη για μια εταιρεία,υπάρχουν και οι χιλιάδες γνώμες στο διαδίκτυο.....
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα θείο.
Αυτό που μπορεί να αρέσει σε εμένα ,μπορεί να μην αρέσει σε εσένα .
Κι είναι το μόνο σίγουρο ,αλλιώς θα υπήρχε μόνο μια μάρκα και τίποτα άλλο.
Μην είσαι τόσο απόλυτος λοιπον abc

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα θείο.
Αυτό που μπορεί να αρέσει σε εμένα ,μπορεί να μην αρέσει σε εσένα .
Κι είναι το μόνο σίγουρο ,αλλιώς θα υπήρχε μόνο μια μάρκα και τίποτα άλλο.
Μην είσαι τόσο απόλυτος λοιπον abc
Δεν είμαι απόλυτος,το αντίθετο.Αλλα όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά.Θα ήμουν άστοχος στην κρίση μου ,αν έλεγα π.χ. ότι το παπί ,ΔΕΝ είναι ο ορισμός της διαχρονικής αξιοπιστίας και πρακτικοτητος,έστω και αν δεν το έχω οδηγήσει και βιώσει,την στιγμή που το έχουν οδηγήσει 100 εκατομμύρια άλλοι,και πίνουν νερό στο όνομα του εδώ και 60 χρόνια.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Honda NT1100 2025 - Πιο ροπάτο, με IMU, και φρεσκάρισμα σε design και εξοπλισμό​

Η πρώτη αναβάθμιση του Sport-Touring μοντέλου από το ντεμπούτο του το 2022

Για το 2025, το NT1100 δέχεται φρεσκάρισμα στο design του -μην περιμένετε κάτι δραματικό-, κερδίζει ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, δέχεται νέες ρυθμίσεις DCT, νέα DRL φώτα με ενσωματωμένα φλας στους προβολείς, με βελτιωμένη άνεση και πρακτικότητα χάρη, ενώ αποκτά τη δυνατότητα εξοπλισμού με τις Showa-EERA αναρτήσεις που χαμηλώνουν σε μικρές ταχύτητες και στάση για ευκολία χρήσης.

Το NT1100 παρουσιάστηκε το 2022, ως ένα Sport-Touring μοντέλο της Honda με 100% ασφάλτινο χαρακτήρα, φέροντας τον γνωστό και δοκιμασμένο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα που εξοπλίζει και το Africa Twin. Η αποδοχή της μοτοσυκλέτας σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη ήταν ευρεία, με τη Honda να αναφέρει πως το 2023 το NT1100 κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών τουρισμού.
Τώρα, οι σχεδιαστές του ιαπωνικού εργοστασίου αναβαθμίζουν τη μοτοσυκλέτα, τόσο αισθητικά όσο και ουσιαστικά, για την έκδοση 2.0 του μοντέλου.

Το design είναι κατά τι πιο αιχμηρό από πριν, αν και χρειάζεται να προσπαθήσεις για να βρεις τις διαφορές, ενώ οι διπλοί προβολείς έχουν νέους DRL λαμπτήρες, με ενσωματωμένα και τα φλας, με κέρδος πρωτίστως σε αισθητική.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 1.084 κ.εκ. έχει νέες ρυθμίσεις σε εισαγωγή, θάλαμο καύσης και εξαγωγή, παράγοντας 7% περισσότερη ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, διατηρώντας την ίδια μέγιστη ιπποδύναμη με το προηγούμενο μοντέλο -100,5 hp / 7.500 rpm. Η αποδοτικότητα του μοτέρ επιτρέπει -σύμφωνα με τη Honda- αυτονομία της τάξης των 400 χιλιομέτρων από το 20λιτρο ρεζερβουάρ.

Όσον αφορά στις βελτιώσεις άνεσης και πρακτικότητας, η Honda άλλαξε το σχήμα των εκτροπέων αέρα, ψηλά και χαμηλά, για ακόμα καλύτερη προστασία του αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης. Νέο και μακρύτερο είναι το μπροστινό φτερό, ενώ η ρύθμιση της ζελατίνας γίνεται πλέον ευκολότερα, με το ένα χέρι, κατά την οδήγηση, ενώ η μεγαλύτερη και ανασχεδιασμένη σέλα προσφέρει καλύτερη υποστήριξη και μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Οι πλαϊνές βαλίτσες που βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό έχουν νέο design, και είναι μεγαλύτερες σε όγκο, ώστε κάθε μία να χωρά ένα full-face κράνος.

Στα ηλεκτρονικά βοηθήματα το NT1100 αποκτά για πρώτη φορά μονάδα αδρανειακών μετρήσεων IMU 6 ακόνων, για βέλτιστη επέμβαση του Traction Control τριών επιπέδων (Honda Selectable Torque Control), του Wheelie Control επίσης τριών επιπέδων, του Cornering πλέον ABS και του συστήματος αποφυγής ανασηκώματος πίσω τροχού. Η IMU παίζει ρόλο και στα τρία στάνταρ Riding Modes (Urban, Rain και Tour), ενώ υπάρχει και τέταρτο mode User (στον έξτρα εξοπλισμό), το οποίο σου επιτρέπει να αλλάξεις κατά βούληση τις ρυθμίσεις του.

Αναβάθμιση έχουμε και με τη νέα δυνατότητα εξοπλισμού της μοτοσυκλέτας με τις Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa-EERA) αναρτήσεις, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του πίσω ελατηρίου κατά την κίνηση, βοηθώντας τους αναβάτες χαμηλού αναστήματος να φτάνουν πιο εύκολα στο έδαφος εν στάσει.

Τέλος, νέες είναι οι ρυθμίσεις του συστήματος Διπλού Συμπλέκτη DCT, για καλύτερη πληροφόρηση σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ υπάρχει και σύνδεση με την IMU για βέλτιστες αλλαγές ταχυτήτων μέσα στη στροφή.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto, cruise control, βελτιωμένα θερμαινόμενα γκριπ, ACC και USB θύρες φόρτισης, αυτόματη ακύρωση των φλας, Emergency Stop Signals (ESS) και κεντρικό σταντ.
Οι εκδόσεις NT1100 και NT1100 Electronic Suspension για το 2025 θα γίνουν διαθέσιμες στους παρακάτω τρεις χρωματισμούς:
  • Mat Warm Ash Metallic
  • Gunmetal Black Metallic
  • Pearl Hawkseye Blue

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Στο Ελλαντα θα μας πει κανεις ποσα πουλησε; Tooth
οχι πολλα,γιατι στο Ελλαντα ολοι ειναι παγκοσμιοι,και αν το μηχανακι δεν εχει 150 plus,αλογα, ντεν αγκοραζει , ο ελληναρας.Tooth

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
οχι πολλα,γιατι στο Ελλαντα ολοι ειναι παγκοσμιοι,και αν το μηχανακι δεν εχει 150 plus,αλογα, ντεν αγκοραζει , ο ελληναρας.Tooth
Αφρικανα ομως εχει πουλησει στο Ελλαντα και δεν εχει 150 αλογατα.Θα μου πεις ειναι αντβετσουρ. Σωστο κι αυτο!

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Δεν λέω για το ΝΤ ειδικά. Ευκαιρία παίρνω από αυτό, που καλό μου φαίνεται για τον σκοπό του (sport touring πραγματικό, όχι αυτό που έχουμε βαφτίσει sport touring οτι υπερωκειάνιο και ονοφφ-αντβετσουρ-suvμε2ροδες ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την έννοια του όρου)

οτι λέει ο φίλος, ε τα ίδια

Kornillios

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Moto Guzzi V100 Mandello S
Όνομα
Βασίλης
Δεν λέω για το ΝΤ ειδικά. Ευκαιρία παίρνω από αυτό, που καλό μου φαίνεται για τον σκοπό του (sport touring πραγματικό, όχι αυτό που έχουμε βαφτίσει sport touring οτι υπερωκειάνιο και ονοφφ-αντβετσουρ-suvμε2ροδες ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την έννοια του όρου)

οτι λέει ο φίλος, ε τα ίδια

Εμένα μου φαίνεται ή έχουν χαμηλώσει το μπροστινό του NT ώστε να μοιάζει περισσότερο στην Sport Touring κατηγορία; Από τη promo φωτογράφιση βλέπω το ντεπόζιτο πως κάθεται χαμηλά, όπως και το υπόλοιπο fairing.

Top Bottom