Honda NC750X MY2021

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
To θεωρω το πιο ωραιο σκουτερο-μηχανημα με ολα τα πλεονεκτηματα μιας Ηonda , μειον το μικρο ντεποζιτο , βαρος και ... τιμη αγορας.Bcdefgh
Ειλικρινά, πέρα από τους 4 παραπάνω ίππους κ τα διπλά δισκόφρενα, προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο για μένα πχ να πουλήσω το ιντεγκρα κ να πάρω το Forza.
Οι αναβαθμίσεις του DCT μου είναι άχρηστες, αφού αλλάζω χειροκίνητα.
Τα προγράμματα χαρτογράφησης κινητήρα πάλι δεν με ωφελούν, αφού προσαρμόζω μόνος μου την οδήγηση.
Το antispin...μια από τα ίδια..
Το ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί το θεωρώ άχρηστο κ επικίνδυνο.
Την εμπρόσθια ανάρτηση του ιντεγκρα μου ,είπα θα την αντικαταστήσω ολόκληρη, ώστε να γίνει κ καλύτερη από του Forza... οπότε...
Θα σκεφτόμουν την αλλαγή μόνο αν το μοτέρ έφτανε τους 70-75 ίππους...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ειλικρινά, πέρα από τους 4 παραπάνω ίππους κ τα διπλά δισκόφρενα, προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο για μένα πχ να πουλήσω το ιντεγκρα κ να πάρω το Forza.
Οι αναβαθμίσεις του DCT μου είναι άχρηστες, αφού αλλάζω χειροκίνητα.
Τα προγράμματα χαρτογράφησης κινητήρα πάλι δεν με ωφελούν, αφού προσαρμόζω μόνος μου την οδήγηση.
Το antispin...μια από τα ίδια..
Το ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί το θεωρώ άχρηστο κ επικίνδυνο.
Την εμπρόσθια ανάρτηση του ιντεγκρα μου ,είπα θα την αντικαταστήσω ολόκληρη, ώστε να γίνει κ καλύτερη από του Forza... οπότε...
Θα σκεφτόμουν την αλλαγή μόνο αν το μοτέρ έφτανε τους 70-75 ίππους...
Το έγραφα προ ολίγου σε διπλανό νήμα. Καλά τα μπλιμπλίκια, αλλά όχι απαραίτητα τόσο, όσο για να τα χώσεις χοντρά ή να παραβλέψεις άλλα πράγματα.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Το έγραφα προ ολίγου σε διπλανό νήμα. Καλά τα μπλιμπλίκια, αλλά όχι απαραίτητα τόσο, όσο για να τα χώσεις χοντρά ή να παραβλέψεις άλλα πράγματα.

.... τετοια ζηταει η αγορα τωρα , οπως βλεπεις ...... καλαμπαλικια .....! cde

Ανοιγω το μικρο top-case ενος σκουτερ Sh που διαφημιζεται ως αυτοματο κλειδωμα κ.λ.π ...... μια κουμουτσα να ....μετα συγχωρησεως .... μεσα.
Ενα καρουμπαλο που πιανει το 1/4 απο τον αποθηκευτικο του χωρο μονο και μονο για τον μηχανισμο τηλε-αυτοματου ανοιγματος top-case.
Hμαρτον , λεω του πωλητη ..... με κοιταξε συγκαταβατικα απελπισμενος ....! cdefghigi

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
.... τετοια ζηταει η αγορα τωρα , οπως βλεπεις ...... καλαμπαλικια .....! cde

Ανοιγω το μικρο top-case ενος σκουτερ Sh που διαφημιζεται ως αυτοματο κλειδωμα κ.λ.π ...... μια κουμουτσα να ....μετα συγχωρησεως .... μεσα.
Ενα καρουμπαλο που πιανει το 1/4 απο τον αποθηκευτικο του χωρο μονο και μονο για τον μηχανισμο τηλε-αυτοματου ανοιγματος top-case.
Hμαρτον , λεω του πωλητη ..... με κοιταξε συγκαταβατικα απελπισμενος ....! cdefghigi
Zontes T310. Ενα κατα άλλα αξιολογότατο μηχανάκι...

Πας σε βενζινάδικό, σβήνεις, βάζεις βενζίνη και μετά σπρώχνεις το μηχανάκι έξω απο τον χώρο του βενζινάδικού, επειδή δεν δουλεύει λόγω παρεμβολών το keyless.

Να την βράσω τέτοια τεχνολογία.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Zontes T310. Ενα κατα άλλα αξιολογότατο μηχανάκι...

Πας σε βενζινάδικό, σβήνεις, βάζεις βενζίνη και μετά σπρώχνεις το μηχανάκι έξω απο τον χώρο του βενζινάδικού, επειδή δεν δουλεύει λόγω παρεμβολών το keyless.

Να την βράσω τέτοια τεχνολογία.

και να πεταχτεις δυο λεπτα σε δουλεια .... και να το΄χεις κλειδωμενο στην Ομονοια μεσα στον ηλιο καλοκαιριατικα με γυρισμενο τιμονι και να μην μπορεις ουτε να το πας σε σκια μετα ..... δυο ωρες μεχρι να ξεκολλησει το keyless ....!mountza 2

nikosmor

new member
Περιοχή
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μοτοσυκλέτα
r1200gs lc 2018
Όνομα
ΝΙΚΟΣ
Περιοχή
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
NC750 2021 manual έπαιρνα...
συμφωνώ με 1000 εαν δεν φοβομουν τα αλογακια που δεν ειναι πολλα θα το ειχα παρει χωρις ενδιασμους

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Τωρα μιλάμε σοβαρα ή θα το γμησουμε το θέμα;ooops
What? Μιλήσαμε για το NC σε πάνω από 50 σελίδες πριν δύο μέρες, ότι ήτανε να πούμε το είπαμε....Πάλι;

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Διαβαζοντας αρκετα προηγουμενα ποστ να πω και γω σαν .... πρωην σοβαρα υποψηφιος αγοραστης ...... οτι το μοναδικο πλεονεκτημα που ζητας στο ΝC ειναι κυριως το αυτοματο σασμαν αλλοιως μην τερματιζετε το γκαζι στα δικυλινδρα σας ....! eye

Μοτοσυκλέτα
Honda CB 500 X 2016 Warp Drive MK IX
Honda PCX 125 2024
Honda XL750 Transalp 2024 Quantum slipstream drive
Όνομα
Θοδωρής
NC without DCT? Γιατί να το πάρεις;
1000 ευρώ φτηνότερο, ελαφρύτερο, ένας μπελάς λιγότερος . Έξαλλου με την ροπή που έχει , σε ανηφορικό στροφιλικι δεν θα χρειάζεται συχνή αλλαγή ταχυτήτων όπως εγω με το CB , που λιγότερο κουνιέται το πόδι μου όταν παίζω τύμπανα hit hat Tooth

Stratos

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750X
Όνομα
Στράτος
Περιοχή
Αθήνα
Το DCT κατ' εμέ είναι ένα από τα μεγάλα ατού του NC. Ταιριάζει πολύ με τον κινητήρα του.
Και εχοντας δοκιμάσει 3 γενιες DCT, οι βελτιώσεις είναι μεγάλες. Ειδικά τώρα με το Ride by wire, εγινε ακόμη καλύτερο.
Δεν θα το έπαιρνα ποτέ χειροκίνητο πλέον, δεν υπάρχει επιστροφή!!! Tooth Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το DCT κατ' εμέ είναι ένα από τα μεγάλα ατού του NC. Ταιριάζει πολύ με τον κινητήρα του.
Και εχοντας δοκιμάσει 3 γενιες DCT, οι βελτιώσεις είναι μεγάλες. Ειδικά τώρα με το Ride by wire, εγινε ακόμη καλύτερο.
Πές τα ρε Στράτο γιατί θα με τρελλάνουν...

N

notakos600

Guest
Ακόμη και με το ΧΤ όταν κυνηγάω στροφιλικια παίζω με το σασμάν όλη την ώρα.
Τι σόι μοτοσυκλέτα θα είναι αυτή που θα καβαλαω και θα συμπεριφερεται σαν σφουκτερ...
Manual for ever.

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Τι σόι μοτοσυκλέτα θα είναι αυτή που θα καβαλαω και θα συμπεριφερεται σαν σφουκτερ...
Manual for ever.
Υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει το αυτόματο Νοτη για ευκολία. Εδώ έχω ακούσει από κάτοχο ΝC ο οποίος δεν θέλει συμπλέκτη για να μην κουράζετε το αριστερό του χέρι. Και εντάξει αν το χρησιμοποιείς στη πόλη. Λογικό. Κι εγώ γι αυτό (και όχι μόνο) έχω το SH όταν κατεβαίνω κέντρο. Αλλά έξω;
Είναι όπως αρέσει στον κάθε έναν συντροχο και την βρίσκει φίλε.

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Manual for ever.
Γεια στο στόμα σου!

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Panos76

well know member
Περιοχή
Παιανία
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750 Integra 2016
Yamaha crypton-x 2011
Όνομα
Panos
Manual for ever.
Και με το NC μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες, όπως στο χειροκίνητο.
Πολύ πιο γρήγορα απ'ότι τις κάνεις στη μηχανή σου κ χωρίς να κλείνεις καθόλου το γκάζι.
Στο αριστερό σου χέρι τα έχεις όλα.
Δεν είναι θέμα κούρασης που έγραψε ο Κώστας πιο κάτω.
Είναι απίστευτη ευκολία.
Το δουλεύω μόνο στο manual.
Πρέπει να το οδηγήσεις για να το καταλάβεις.

N

notakos600

Guest
Και με το NC μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες, όπως στο χειροκίνητο.
Πολύ πιο γρήγορα απ'ότι τις κάνεις στη μηχανή σου κ χωρίς να κλείνεις καθόλου το γκάζι.
Στο αριστερό σου χέρι τα έχεις όλα.
Δεν είναι θέμα κούρασης που έγραψε ο Κώστας πιο κάτω.
Είναι απίστευτη ευκολία.
Το δουλεύω μόνο στο manual.
Πρέπει να το οδηγήσεις για να το καταλάβεις.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, όλα οκ.

N

notakos600

Guest
Υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει το αυτόματο Νοτη για ευκολία. Εδώ έχω ακούσει από κάτοχο ΝC ο οποίος δεν θέλει συμπλέκτη για να μην κουράζετε το αριστερό του χέρι. Και εντάξει αν το χρησιμοποιείς στη πόλη. Λογικό. Κι εγώ γι αυτό (και όχι μόνο) έχω το SH όταν κατεβαίνω κέντρο. Αλλά έξω;
Είναι όπως αρέσει στον κάθε έναν συντροχο και την βρίσκει φίλε.
Κώστα μου, όποιος κουράζεται αγοράζει με DCT.
Γουστάρω απίστευτα το μοτέρ του NC, το ψευτοτεπόζιτο με τον άπλετο χώρο του και την σκληρή σέλα του, που θα ήταν το μόνο που θα βελτίωνα πάνω του.
Θα διάλεγα όμως το manual, απλά.

Top Bottom