- Μοτοσυκλέτα
-
Multistrada 1200s DVT
Aprilia Tuareg 660
- Όνομα
- Yannis
- Περιοχή
- Ελευσίνα
Αυτός το λειτουργεί για το σκοπό που φτιάχτηκε θες να πεις!Εσύ δεν πιάνεσαι ,βράζει το αιμασσ
Αυτός το λειτουργεί για το σκοπό που φτιάχτηκε θες να πεις!Εσύ δεν πιάνεσαι ,βράζει το αιμασσ

εχει να ανάβουν όλα τα φλας;
λογικά αν έχει αυτό το σύστημα δεν υπάρχει λόγος να βάλουν φώτα parking.

ο patroline σαν φιρμα στο χειριστηριο εχει alarm button για τα φλας, το πατας και ενεργοποιει τα φωτα ξεχωριστα απο τον οπλισμό, δεν θα σε βόλευε κατι τέτοιο;

Αν εχω αναμενα τα αλαρμ και σβησω παραμενουν σε λειτουργια μεχρι να ανοιξω ξανα και να τα κλεισω εγω.Εχει να αναβουν τα φλας οσο ομως παραμενει γυρισμενος ο διακοπτης στο "Οn" αρα το κλειδι επανω.
Το Multi τι εχει για τετοια περιπτωση ?
Τοτε που τα ducati ειχανε και .... θεση επιλογης "parking" στον διακοπτη πασχανε απο μπαταρια...!![]()
Αν εχω αναμενα τα αλαρμ και σβησω παραμενουν σε λειτουργια μεχρι να ανοιξω ξανα και να τα κλεισω εγω.

Νταξ ,δεν το κάνεις κάθε μέρα.Εννοεις οτι βγαζεις το κλειδι τελειως απο ... ουτε στα αυτοκινητα. ( ... και φωτα και αλαρμ αμα θες μενουν ανοικτα , η μπαταρια ξερει )![]()
Νταξ ,δεν το κάνεις κάθε μέρα......
Ε τοτες βάλε δύο ποδηλάτουΑναφέρω την έλλειψη διότι κινούμαι σε καθημερινή βάση με το μηχανάκι οπότε σε κάποια συντομα σταμάτηματα (π.χ. περίπτερο) δεν ήθελα να αφήνω το κλειδί επάνω για τα αλαρμ και ειδικά ... "εντός Αθηνών και προαστείων" ...!![]()

Κάποια περνούν και usb ούτε AA δε θεςΕ τοτες βάλε δύο ποδηλάτου![]()

Το παράκανες με τ αλογατα, κι άρχισες ν αφαιρείς θείο Στέλιο;
Άλλαξε πριν το καλοκαίρι τα υγρά ψυγείου με pro honda και θα δεις διαφορά .
Άλλαξε πριν το καλοκαίρι τα υγρά ψυγείου με pro honda και θα δεις διαφορά .

Φυσιολογική θερμοκρασία δείχνει. Δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα