Honda CBR 500R ... καινουργιο κοσκινακι μου

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Για την αποκατασταση της ..... ιστορικης αληθειας εχθες μου επιστραφει ως αποζημιωση ολο το ποσον αγορας των σαμαριων της SW Μotech απο το γνωστο καταστημα που ειναι και ο επισημος εισαγωγεας νομιζω. Προφανως αν καταλαβα καλα πηραν μετα απο ..... διαβουλευσεις την πιστωτικη εγκριση απο τα κεντρικα Γερμανιας. Anyway ειναι απο τα πολυ θετικα για το πως βλεπει τον πελατη του ενα σοβαρα υπευθυνο εργαστασιο αξεσουαρ μοτο αλλα και ο αντιπροσωπος του εν Ελλαδι. Bcdefghg
Μπράβο αυτά να λέγονται

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Oταν ένας σνομπ Cagivo-Duc Αγρινιώτης σε αποκαλεί .... "ανύπαρκτο από αεροδυναμικής προστασίας" ... βαζεις μια κινεζκη ζελατίνα από Cove Maverick 500 , αξίας 20 ευρω και τον περιμένεις ...!Shot

1697411757464_compress35.jpg

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Oταν ένας σνομπ Cagivo-Duc Αγρινιώτης σε αποκαλεί .... "ανύπαρκτο από αεροδυναμικής προστασίας" ... βαζεις μια κινεζκη ζελατίνα από Cove Maverick 500 , αξίας 20 ευρω και τον περιμένεις ...!Shot

View attachment 53881
θυμησε μας αν μπορεις γιατι δεν ξαναπηρες σκουτερ...? Joy

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

View attachment 53881
Τωρα του κανες την μουρη κρεας. Tooth

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
θυμησε μας αν μπορεις γιατι δεν ξαναπηρες σκουτερ...? Joy

Θυμησε μου να σου κάνω κι ένα δώρο τα Χριστούγεννα...! Tooth

7127yAYMrvS._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Θα το κάνεις Goldwing στο τέλος....
Εγώ για το Moto Guzzi California 1400 πήγαινα ... αλλά ας οψεται η ομήγυρη...! facepalm 2 Tooth

01_california_touring_se_34dx_marrone_executive-web.jpg

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Για εδω σε εχω

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Εσύ δεν ήσουν, που σου χάλαγαν τις γραμμές, οι μετατοπίσεις της βενζίνης;
1697629774390_compress35.jpg
Σορρυ για τα κακά γραφικά, αλλά δεν είμαι σε δικό μου υπολογιστή.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Εσύ δεν ήσουν, που σου χάλαγαν τις γραμμές, οι μετατοπίσεις της βενζίνης;
View attachment 53953
Σορρυ για τα κακά γραφικά, αλλά δεν είμαι σε δικό μου υπολογιστή.

Βλέπεις ζημιά στο λάστιχο ? cdefghig

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μετά το ταξίδι στην Κ. Μερόπη και Ξάνθη και έχοντας πλέον 13.000 km κοντέρ ... η κατανάλωση φορτωμένο μονον με σαμάρια ηταν ... με μ.ω.τ. τα 100 km/h έως 4 ltr max .... με μ.ω.τ. 120 km/h πιάνει τα 4,5 ltr. Στα 140 km/h τα +5 ltr είναι πλεον γεγονός και τώρα για παραπάνω τελική ... το χάος ...! Happy

Το σασμάν παραμένει με το κουσουρι του.
Ασαφεστατο μόνον στο κατεβασμα μέσα στην κίνηση της πόλεως ... κατεβάζεις και ενώ υποθέτεις ότι έβαλες την επιθυμητή ταχύτητα για να χωθείς ή για να κροσσαρεις γρηγορα κάποιο δρόμο με κυκλοφορία μένεις με το .... κενό ή την ακατάλληλη ταχύτητα στο χέρι. Πράγμα αγχώδες και κυριως επικίνδυνο αλλά ..... και σε υποχρεώνει να δεις στο καντράν τελικά ποια ταχύτητα έχει μέσα.Hammer Smashabcde

Κατά τ'αλλα όμως δουλεύει ρολόι σε πολυωρο ορεινό σφιχτο στροφιλικι αντάξιο για Honda ...!
Λαδια ξαναμπήκαν τα 10-40 Honda έχοντας την ίδια συμπεριφορά με τα Amsoil.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μετά το ταξίδι στην Κ. Μερόπη και Ξάνθη και έχοντας πλέον 13.000 km κοντέρ ... η κατανάλωση φορτωμένο μονον με σαμάρια ηταν ... με μ.ω.τ. τα 100 km/h έως 4 ltr max .... με μ.ω.τ. 120 km/h πιάνει τα 4,5 ltr. Στα 140 km/h τα +5 ltr είναι πλεον γεγονός και τώρα για παραπάνω τελική ... το χάος ...! Happy

Ασαφεστατο μόνον στο κατεβασμα μέσα στην κίνηση της πόλεως ... κατεβάζεις και ενώ υποθέτεις ότι έβαλες την επιθυμητή ταχύτητα για να χωθείς ή για να κροσσαρεις γρηγορα κάποιο δρόμο με κυκλοφορία μένεις με το .... κενό ή την ακατάλληλη ταχύτητα στο χέρι. Πράγμα αγχώδες και κυριως επικίνδυνο αλλά ..... και σε υποχρεώνει να δεις στο καντράν τελικά ποια ταχύτητα έχει μέσα.Hammer Smashabcde

Κατά τ'αλλα όμως δουλεύει ρολόι σε πολυωρο ορεινό σφιχτο στροφιλικι αντάξιο για Honda ...!
Εγώ θα ξαναβάλω τα Amsoil και όχι τα καχεκτικά Idemitsu Kosan που ψωνίζει η Honda..... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY

θα ψαχνομουν για λαδια ρωτωντας και αλλους κατοχους παρομοιου μοτερ....

δεν μπορει η χοντα να εχει τετοιο κιβωτιο....

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Μα όταν του έλεγα να πάρει Κινέζο αυτός είχε κολλήσει..... HONDA..... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Μα όταν του έλεγα να πάρει Κινέζο αυτός είχε κολλήσει..... HONDA..... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling
Πώς τον πετσοκοψες έτσι τον Στέλιο ρε χαχαχα

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι

Δεν πιστευω να ειναι θεμα λαδιων αυτη η συμπεριφορα αφου οταν ειναι κρυο το σασμαν δουλευει λουκουμι σε ολες τις περιπτωσεις.
Εχω την διαισθηση οτι κατι ισως απο τον ..."ταυλανδεζικο" ... συμπλεκτη ολισθησεως προερχεται αυτη η δυσπραγια. Ποιοτητα δισκων ? ....cdefghig
Π.χ. στο ρολλαρισμα πλησιαζοντας το φαναρι με φουλ τραβηγμενη την μανετα του συμπλεκτη ( αφορτωτο δηλαδη το σασμαν ) κατεβαζεις γρηγορα μαζεμενες τις ταχυτητες αλλα δεν .... ο αστραχαν .....!

Αν ομως σταδιακα με καθε κατεβασμα ( ειτε ρολλαρωντας ειτε σταματημενος ) αφηνεις λιγο την μανετα ωστε να φορτωνεται το σασμαν τις κατεβαζει. ( Καινουργιο οταν ητανε με .... τιποτα δεν ηθελε. )
Το θεμα ομως ειναι οτι π.χ. σε αργες σφηνες μεσα στην κινηση του σταματα-ξεκινα πρεπει να κατεβαζεις για σιγουρια μεχρι την 1η ταχυτητα ...!abcde

Μα όταν του έλεγα να πάρει Κινέζο αυτός είχε κολλήσει..... HONDA.....
Τον πουλας τον κινεζο ? ... οπως βλεπεις υπαρχουν ενδιαφερομενοι του θεματος εδω μεσα .....! Stoned Emoticon

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
με μ.ω.τ. τα 100 km/h έως 4 ltr max ....
4 λίτρα ανά ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ; Ανά 100 χλμ απόσταση; Ανα ώρα χρόνο οδήγησης;

Σε όλο το ταξίδι έκαψε 4 λιτρα σύνολο;

ibar

new member
Όνομα
ηλιας
4 λίτρα ανά ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ; Ανά 100 χλμ απόσταση; Ανα ώρα χρόνο οδήγησης;

Σε όλο το ταξίδι έκαψε 4 λιτρα σύνολο;
4 λ/100 χιλ με μεσο ορο ταχύτητας τα 100 χιλ...
πάντα εκανες οτι δεν καταλαβαίνεις...YesSmileys drinking beer Emoticon

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
''100 χιλ...'' είναι απόσταση και όχι ταχύτητα.

Κριμα βρε παιδι μου και φαινοσουν ..... για αετος .....! Joy

Εχεις δει πουθενα να οριζεται η καταναλωση ενος οχηματος ή μοτο ... απο το καφενειο του χωριου μεχρι το τυροκομειο του Κεφαλοχωριου ? Tooth

Αυτο που πρεπει να διευκρινιζεται ομως ( και κρυβεται δολιως πλεον , WLTP) , ειναι με τι ταχυτητα (μ.ω.τ) διανυθηκαν αυτα τα 100 km .... γιατι και το παπακι αλλα και το Hayabusa τα διανυουν ανετως. :cool:

Ας το εκφρασουμε ομως σε αγγλοσαξωνικες μοναδες τα 4 λιτρα καταναλωση ητοι ...... 58,8 mpg για να ειμαστε και εγγλεζοι .....! Bcdefghg

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Ας το εκφρασουμε ομως σε αγγλοσαξωνικες μοναδες τα 4 λιτρα καταναλωση ητοι ...... 58,8 mpg για να ειμαστε και εγγλεζοι .....! Bcdefghg
Μη μου μιλάς για Αγγλοσαξωνικές μετρήσεις! Bcdef

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Κριμα βρε παιδι μου και φαινοσουν ..... για αετος .....! Joy

Εχεις δει πουθενα να οριζεται η καταναλωση ενος οχηματος ή μοτο ... απο το καφενειο του χωριου μεχρι το τυροκομειο του Κεφαλοχωριου ? Tooth

Αυτο που πρεπει να διευκρινιζεται ομως ( και κρυβεται δολιως πλεον , WLTP) , ειναι με τι ταχυτητα (μ.ω.τ) διανυθηκαν αυτα τα 100 km .... γιατι και το παπακι αλλα και το Hayabusa τα διανυουν ανετως. :cool:

Εχει μεγάλη πλάκα που ουδείς έχει αντιληφθεί την αυτοτρολιά -ναι τρολάρω τον ευατό μου- που κρύβει το

''4 λίτρα ανά ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ; Ανά 100 χλμ απόσταση; Ανα ώρα χρόνο οδήγησης;''

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Το κουμπί της κορνας ...( όχι της Αλεξενας, ρε ...tongue)

Γενικά δεν χρησιμοποιώ την κόρνα γιατί είναι δείγμα απειρίας αφού δεν έχεις υπολογίσει τον κίνδυνο ή ...μ@#€&ς μερικών.
Όμως κάποια στιγμή θα χρειαστεί και τότε ψάχνεις να το βρεις που είναι.

Νομίζω θα έπρεπε να ήταν το πιο κοντινό στον αριστερό αντίχειρα ... και όχι εκείνο των φλας.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια στάνταρ καθολική διάταξη σχεδιασμού όσον αφορά τα χειριστήρια των μοτό?cdefghig

Top Bottom