Honda cb1000gt

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Θέλω να βάλω φωτό από την σημερινή βόλτα δεν μου τις εμφανίζει παιδιά

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος

Μια 350αρα σήμερα να στρώσουμε γρήγορα γιατί απο βδομάδα φεύγουμε ένα ταξιδάκι .

Απο Αργός επαρχιακά ήπια ένα καφεδάκι στο παράλιο αστρος και από εκεί ανέβηκα προς άγιο Πέτρο στο χωριό μου .
Πριν φτάσω σταμάτησα στο μοναστήρι της μάλεβης για το καθιερωμένο σταυρουδακι .

Το δυνατό σημείο της μοτοσυκλετας είναι αναρτήσεις για μένα , δεν το περίμενα , παρά τον σπορ χαρακτήρα και ανάλογα το mode που έχεις ρυθμίζει διαφορετικά , αποσβένουν πολύ ωραία και δεν σου περνάει στο σώμα οι λακούβες κτλ .

Παααρα πολύ ελαστικός ο κινητήρας που βγαίνεις με 6η σχέση από την στροφή και η μηχανή φεύγε .

Άνεμοκαλυψη παραδόξως η ζελατίνα δούλευε καλύτερα στην κάτω θέση , είχε μια ροή αέρα και αυτό , στην πάνω μου έφερνε στο κράνος θόρυβο , όπως και να έχει μια αλλαγή την θέλει .
Η σέλα σχετικά οκ , όχι τέρμα άνετη αλλά θέλει και συνήθεια , έχω να οδηγήσω αρκετό καιρό με την δουλειά τώρα το καλοκαίρι παίζει κ αυτό το ρόλο του . Βγάζει η Χοντα κομφορτ σέλα στην πορεία θα την βάλω .

κατανάλωση 5.6-5.7 είδα όταν γύρισα με μαξ τις 5.000 στροφές όπου στην εθνική ριχα 125 χλμ .

γενικά την απόλαυσα πολύ στην σημερινή βόλτα και δεν με κούρασε

αυτά τα πρώτα , έπεται συνέχεια

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Καλοταξιδοι κι οι δυο σας να του πιεις το αιμα που λενε στο χωριομ...κανε ομως και λιγο οικονομια να βαλεις και την σχαρα και την κεντρικη πισω γιατι αν αλληθευουν αι τιμαι που ακουσα ακομα προσπαθω να ισιωσω τα σαγονια μου....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Δεν βάζω ποτέ κεντρική βαλίτσα οπότε δεν με απασχολεί αχαχαχχα Tooth

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Βολτίτσα και σήμερα 350 χλμ .
Από αργός αστρος φτάσαμε Λεωνίδιο για καφε .
Η ´´ριβιερά´´ αστρος Λεωνίδιο φανταστική διαδρομή , πολύ καλό οδόστρωμα στροφιλικη και θέα στα αριστερά η θάλασσα από ψηλά , από τα καλύτερα περάσματα για μένα .
από εκεί μοναστήρι ελωνας

Από εκεί κατεύθυνση κοσμα

Στην συνέχεια κατηφορίσαμε από τον επαρχιακό σπαρτης - Τρίπολης που είναι φοβερή δρομαρα , επαρχιακός αρκετά σβέλτος με πολύ καλή άσφαλτο , νεστανη βγήκαμε εθνική και πίσω .

350 χλμ κατανάλωση 5.5 μου έλεγε με μαξ 5.000 στόφες στα τελευταία χιλιόμετρα εθνικής και τα 125 χλμ και στο επαρχιακό σε σβέλτο ρυθμό .

Με ένα ντεπόζιτο βγήκαν , μόλις έφτασα σπίτι άναψε ρεζέρβα με rage 88 χλμ ακόμα , οπότε θεωρώ με νορμαλ οδήγηση έχεις 400 χλμ αυτονομία σχεδόν πριν σβήσει

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
20αρι ντεπόζιτο να φανταστώ..

Στάλθηκε από το motorola edge 50 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Βολτίτσα και σήμερα 350 χλμ .
Από αργός αστρος φτάσαμε Λεωνίδιο για καφε .
Η ´´ριβιερά´´ αστρος Λεωνίδιο φανταστική διαδρομή , πολύ καλό οδόστρωμα στροφιλικη και θέα στα αριστερά η θάλασσα από ψηλά , από τα καλύτερα περάσματα για μένα .
από εκεί μοναστήρι ελωνας

Από εκεί κατεύθυνση κοσμα

Στην συνέχεια κατηφορίσαμε από τον επαρχιακό σπαρτης - Τρίπολης που είναι φοβερή δρομαρα , επαρχιακός αρκετά σβέλτος με πολύ καλή άσφαλτο , νεστανη βγήκαμε εθνική και πίσω .

350 χλμ κατανάλωση 5.5 μου έλεγε με μαξ 5.000 στόφες στα τελευταία χιλιόμετρα εθνικής και τα 125 χλμ και στο επαρχιακό σε σβέλτο ρυθμό .

Με ένα ντεπόζιτο βγήκαν , μόλις έφτασα σπίτι άναψε ρεζέρβα με rage 88 χλμ ακόμα , οπότε θεωρώ με νορμαλ οδήγηση έχεις 400 χλμ αυτονομία σχεδόν πριν σβήσει
Δεν περιμενεις βλεπω Rolling

Top Bottom