EvangeloSKG
member
Με παρμπριζοκολλα;
δεν το'χα σκεφτεί...
Με παρμπριζοκολλα;
Μην βιαστεις,σε αναλογη περιπτωση δεν μου εκανε δουλεια.Οπου καταληξεις βαλε λιγη κολα σε καποιο σημειο του λαστιχου και δες μετα απο 2-3 μερες αν την κραταει.δεν το'χα σκεφτεί...
Μην βιαστεις,σε αναλογη περιπτωση δεν μου εκανε δουλεια.Οπου καταληξεις βαλε λιγη κολα σε καποιο σημειο του λαστιχου και δες μετα απο 2-3 μερες αν την κραταει.
Αφου δουλευει στον υπολογιστη κατι φταιει στα ρευματα.Δοκιμασε να παρεις ρευμα απο αλλο σημειο.
Άρα Ευαγγελε δεν φέρνει ρεύμα.Σκέφτηκα να δοκιμάσω και βενζινόκολα.
Όσο για το ρεύμα, με παραξένεψε το γεγονός ότι μέχρι προχθες, λειτουργούσε κανονικά: το κούμπωνα πάνω, μόλις γύριζα το κλειδί έβλεπε ρεύμα και άναβε και έσβηνε λίγο μετά τη μηχανή. Προχθες, εκεί που οδηγούσα, στα καλά καθούμενα μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν παίρνει ρεύμα!
Σκέφτηκα να δοκιμάσω και βενζινόκολα.
Όσο για το ρεύμα, με παραξένεψε το γεγονός ότι μέχρι προχθες, λειτουργούσε κανονικά: το κούμπωνα πάνω, μόλις γύριζα το κλειδί έβλεπε ρεύμα και άναβε και έσβηνε λίγο μετά τη μηχανή. Προχθες, εκεί που οδηγούσα, στα καλά καθούμενα μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν παίρνει ρεύμα!
Πάνω που δούλεψε καλά, πάμε πάλι από κει που ξεκινήσαμε...
Είχε σπάσει το κουμπί on/off στο Garmin zumo. Παρήγγειλα όλο το κομμάτι από Ρωσία, έφυγε το παλιό και προσπάθησα να κολλήσω το καινούριο με κόλλα σιλικόνης, όπως πρότειναν κάποιοι στο eBay που το είχαν κάνει. Αποτέλεσμα: το πλαστικό έφυγε λες και είχα βάλει λάδι από κάτω!
Ερώτηση πρώτη, λοιπόν: Με τι κολλάει αυτό;
![]()
Το άσπρο που φαίνεται είναι η σιλικόνη.
Ερώτηση δεύτερη: ενώ ένωσα το φορτιστή του με το μπριζάκι CanBus, αρχικά λειτούργησε καλά και μετά μου έσβηνε σα να μην είχε τροφοδοσία και μετά ξανάναβε σα να ξανάπαιρνε ρεύμα. Πάει πουθενά το μυαλό; Να κάνω κάτι ή να το δώσω δρόμο;
Είμαι ακριβώς της ίδιας λογικήςη καλύτερη και πιο οικονομική λύση ειναι να πάρεις ένα smartphones
και να περάσεις όσα προγράμματα θέλεις.... Garmin και Sygic δουλευουν καλα .... Υπάρχουν τα πάντα σπασμένα στο διαδίκτυο και δουλεύουν μια χαρά...Επίσης σε ενα smartphone έχεις και περισσότερες επιλογές .
View attachment 28347
η καλύτερη και πιο οικονομική λύση ειναι να πάρεις ένα smartphones
και να περάσεις όσα προγράμματα θέλεις.... Garmin και Sygic δουλευουν καλα .... Υπάρχουν τα πάντα σπασμένα στο διαδίκτυο και δουλεύουν μια χαρά...Επίσης σε ενα smartphone έχεις και περισσότερες επιλογές .
View attachment 28347
το ζέσταμα ειναι θέμα συσκευής.. εγώ το χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό σε μεγάλα ταξίδια λόγο δουλειάς με πολλές ώρες λειτουργίας ασταμάτητα δεν έχω κανένα πρόβλημα με 80 -100 ευρώ υπαρχουν καινούργιες συσκευές που πηγαίνουν σφαίρα ...Το θεωρώ βλακεία να πληρώνει κάποιος ένα κάρο λεφτά για ένα gps που στο μέλλον μπορεί η εταιρεία να του ζητάει και χρήματα για κάποιο update στους χάρτες . Με το κινητό έχεις πολλές επιλογές σε χάρτες βάζεις μέσα ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς και βλακείες ενεργοποιείς και το Bluetooth για φωνητικές οδηγίες στο ακουστικό του κράνους και είσαι έτοιμος!Εχω και εγω ενα τετοιο να βρισκεται.Καλο σαν σκεψη αλλα απο ενα σημειο και μετα ζεματαει η μπαταρια του.
Ξανασυμφωνώτο ζέσταμα ειναι θέμα συσκευής.. εγώ το χρησιμοποιώ και στο εξωτερικό σε μεγάλα ταξίδια λόγο δουλειάς με πολλές ώρες λειτουργίας ασταμάτητα δεν έχω κανένα πρόβλημα με 80 -100 ευρώ υπαρχουν καινούργιες συσκευές που πηγαίνουν σφαίρα ...Το θεωρώ βλακεία να πληρώνει κάποιος ένα κάρο λεφτά για ένα gps που στο μέλλον μπορεί η εταιρεία να του ζητάει και χρήματα για κάποιο update στους χάρτες .
https://www.skroutz.gr/s/23354605/U...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Όποιος χρειάζεται όταν πέσει κάτω από 220 , χτυπάτε αλύπητα , βγάζει όλη την ημέρα , και δεν καταλαβαίνει Χριστό !
Εννοείται για πλοήγηση μόνο , το κυρίως κινητό άλλου αποθήκευση για χρήση κινητού και μόνο , άντε καμιά φωτογραφία
Σιγά ρε Τσιτσιπά, άντε πάρε κανένα λούλαφον όπως σου λέει ο άλλος από το φτωχοκομείο των Ιωαννίνων..... Νούμερο....Ρε μπαρμπάδια, στην πρεσβυωπία δεν βλέπεις κοντά. Μακριά βλέπεις!![]()