εγω θα λεγα οτι μπορει και παραπανω αν βαλεις και τις στασεις για τσιγάρο,,,,
Ελατε και μιση ωρα αργοτερα ρε Στελιο.
εγω θα λεγα οτι μπορει και παραπανω αν βαλεις και τις στασεις για τσιγάρο,,,,
Αν είναι για να είστε πίσω νωρίς ίσως μετά τον καφέ η εθνική να είναι μια λυσηΔιαδρομάρα με όλα τα καλά !
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά με αυτή τη διαδρομή το βλέπω.
Από εθνική δεν το βλέπω καθόλου, δυστυχώς δεν την μπορώ. Αυθημερόν εννοείται. Βραδάκι σπίτια μας.
Τι ώρα μπορείς να περάσεις από αμφιλοχια για να φύγουμε ; δουλευω βράδυ 6 σχολάω να κοιμηθώ 3 ώρες και να ξεκινήσω. Από Ιονία σε 1 ώρα είμαι ναυπΑκτοΚυριακη 8 Μαρτιου
Τι ώρα μπορείς να περάσεις από αμφιλοχια για να φύγουμε ; δουλευω βράδυ 6 σχολάω να κοιμηθώ 3 ώρες και να ξεκινήσω. Από Ιονία σε 1 ώρα είμαι ναυπΑκτο
ΝαιΑμφιλοχια μενεις?
Θα δούμε Γιάννη, καλά νάμαστε να τα καταφέρουμε κείνη τη μέρα και ανάλογα με την ώρα εκκινήσεως από Ναύπακτο.Αν είναι για να είστε πίσω νωρίς ίσως μετά τον καφέ η εθνική να είναι μια λυση
Και εγώ περιηγητικά θα κατέβω.Θα δούμε Γιάννη, καλά νάμαστε να τα καταφέρουμε κείνη τη μέρα και ανάλογα με την ώρα εκκινήσεως από Ναύπακτο.
Αν το τραβήξουμε και πιάνει νύχτα δεν είναι σώφρων νύχτα νάσαι στα βουνά οπότε εθνική κανονικά. Εκτός αν κάποιοι έχουν διάθεση για περιπέτεια οπότε δεν θάμαι εγώ που θα πω όχι.
Στο πήγαινε όμως προσωπικά ούτε επί πληρωμή δεν πάω από κείθε, τη βαριέμαι μέχρι θανάτου. Είναι λύση κατά τη γνώμη μου πάντα μόνο για θέματα ασφαλείας και για γρήγορη μετάβαση για όποιον λόγο, για τίποτα άλλο.

@Apostolis @Σάββας Να μη λείψω από τέτοιο παρεάκι...
Βαγγέλη δυστυχώς οι δικές μου πιθανότητες είναι μικρές γιατί τρέχουν κάτι θέματα και θα λείπω την επόμενη βδομάδα της Ναυπάκτου (13,14,15) σε
k(τετραψήφια χλμ) , θέλω να ετοιμάσω μοτό κλπ. Αλλά έτσι ή αλλιώς όλη η παρέα είναι δύναμη οπότε θα περάσετε καλά. Αν δεν έρθω τελικά θα ζηλεύω με την καλή έννοια αλλά θα σας χαίρομαι ταυτόχρονα ! 
!Άρα μπορουμε να σμιξουμε και με τους βόρειους, Ιτέα ή Ερατεινή και να μπούμε μπουλουκι στη Ναύπακτο να κάνουμε εντύπωση !! :p:pΚαι εγώ περιηγητικά θα κατέβω.
Λάρισα/Φάρσαλα/Δομοκό/Λαμία/Μπράλο/Γραβιά/Άμφισσα/Ερατεινή/Ναύπακτο.
Το ίδιο και πίσω με μια διανυκτέρευση ( Κυριακή βράδυ)και με το καλό Δευτέρα πρωι τον μπουλο![]()
Πάγο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις έχουμε καλοκαίρι ότι χειμώνα έκανε έκανε. Από Ιονία θα κατεβείτε ; Η από παλιό τεροβο ;Θα κανονισουμε στην πορεια.Δεν ξερω αν θα ειμαι μονος η με παρεα αλλα θα την βρουμε την ακρη.
Χοντρικα και αν δεν βρω παγο λιγο πριν τις 10:00 Αμφιλοχια.
Άρα μπορουμε να σμιξουμε και με τους βόρειους, Ιτέα ή Ερατεινή και να μπούμε μπουλουκι στη Ναύπακτο να κάνουμε εντύπωση !! :p:p
Μοτοσυκλετικά!!! :pΜ'αρέσει που σκέφτεσαι δημιουργικά!
Πάγο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις έχουμε καλοκαίρι ότι χειμώνα έκανε έκανε. Από Ιονία θα κατεβείτε ; Η από παλιό τεροβο ;
Ευπρόσδεκτος!!!Εμένα με θέλετε στην παρέα;
Ρε Δημήτρη πλάκα κάνεις;Εμένα με θέλετε στην παρέα;

Και εγώ περιηγητικά θα κατέβω.
Λάρισα/Φάρσαλα/Δομοκό/Λαμία/Μπράλο/Γραβιά/Άμφισσα/Ερατεινή/Ναύπακτο.
Το ίδιο και πίσω με μια διανυκτέρευση ( Κυριακή βράδυ)και με το καλό Δευτέρα πρωι τον μπουλο![]()
Έλα ρε Νατάσσα ,σε περιμένουμε πως και πως να έρθει η ώρα να ανταμώσουν οι Ρόδες μαςΖηλεύω ρε φίλε.
Μην τα γράφετε τόσο απότομα!
Διαδρομάρα

Θα με δω στο YouTube δηλαδή στη ναυπΑκτο από κούκο! Τέλειο μου ακούγεται!Εμένα με θέλετε στην παρέα;