Daytona T310

N

notakos600

Guest
Κάποιος κάτοχος να μας καταθέσει τις εντυπώσεις του;
Οδηγική συμπεριφορά, θεματακια ή προβλήματα, θόρυβος πλαστικών κλπ.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Κάποιος κάτοχος να μας καταθέσει τις εντυπώσεις του;
Οδηγική συμπεριφορά, θεματακια ή προβλήματα, θόρυβος πλαστικών κλπ.
Αν υπήρχε κάτοχος εδω μέσα θα τον ξέραμε νομίζω. Θα είχε γράψει και στο thread.
Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο youtube απο παιδιά απο το club που λένε εντυπώσεις και επίσης ένα τεράστιο σε χρόνο βίντεο ερασιτεχνικής συνέντευξης σε κατόχους

N

notakos600

Guest
Αν υπήρχε κάτοχος εδω μέσα θα τον ξέραμε νομίζω. Θα είχε γράψει και στο thread.
Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο youtube απο παιδιά απο το club που λένε εντυπώσεις και επίσης ένα τεράστιο σε χρόνο βίντεο ερασιτεχνικής συνέντευξης σε κατόχους
Smileys drinking beer Emoticon

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις τι παίζει με αυτά τα μηχανάκια είναι νομιζω το πιο ενημερωτικό βίντεο, επειδή τα παιδιά που τα έχουν ούτε τα εκθειάζουν ούτε τίποτα. Λένε τα πράγματα όπως τα ζούνε.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Νορμάλ χρήση με 6-6.5 l/100 280 - 270 χιλιόμετρα
Πολεμικά με 14.5 l/100 γύρω στα 120 χιλιόμετρα!!!
Μετά μπετονακι!!! abcdefghgk
Εγώ ελάχιστα καλύτερα λόγω αλλαγών "αντιτριβικων" στον κινητήρα Τόλη!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The mechanic

member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Πάντως στο zontes club έχουν πολλά παράπονα αλλά όχι με το μοτέρ, α και το T310 στα πολλά κουνάει.
Αφού είναι αντιγραφή tracer, λογικό μου ακούγεται. Πιστή αντιγραφή κάνανε οι κινέζοι.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πάντως στο zontes club έχουν πολλά παράπονα αλλά όχι με το μοτέρ, α και το T310 στα πολλά κουνάει.

Εϊναι ένα ελαφρύ μηχανάκι, μονοκύλινδρο που πάει 160 τελική. Υποθέτω πως είναι λογικό στα πολλά να κουνάει. Δεν είναι 1000άρι να έχει ταχύτητα ρολαρίσματος τα 150 χλμ/ώρα.

Εγώ το κρίνω σαν ένα πολύ καλό 250άρι-300αρι. Για αυτήν την κατηγορία μου φαίνεται εξαιρετικά καλο (απο όσα ακούω και βλέπω).
Δεν θα το βάλω δίπλα στο Vstrom η το Tracer και θα πω πως είναι μάπα. Άλλη κατηγορία μηχανάκια.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Αφού είναι αντιγραφή tracer, λογικό μου ακούγεται. Πιστή αντιγραφή κάνανε οι κινέζοι.
Η πίκρα και η ζήλεια θα σε φάνε....

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ ελάχιστα καλύτερα λόγω αλλαγών "αντιτριβικων" στον κινητήρα Τόλη!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε είναι και πιο καινούριο το sport, έχουν κάνει καλύτερη διαχείριση!!
Πάντως το 14 αρι το γράφει συχνά!!
Για στιγμιαία κατανάλωση μιλάω όχι για μέση!!
Μη μπερδευτουμε με τίποτα γιαπωνέζικα που μετράνε μόνο μέση ανά 100 !!!!
abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
Για να πάρει αυτό; Τρελός είναι;
Βασικά είναι λίγο στη φάση του...εγώ του λέω το μπενελι,αλλά για zontes έχει ψιλοκλειδωσει...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Βασικά είναι λίγο στη φάση του...εγώ του λέω το μπενελι,αλλά για zontes έχει ψιλοκλειδωσει...
Ας μπει στο zontes club και να διαβάσει, εδώ λιώνουν τα πλαστικά στην καλωδίωση κάτω από την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Benelli να πάρει πες του ειδάλλως θα βαράει το κεφάλι του στα βράχια και έχετε άσχημα βράχια εκεί κάτου....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ας μπει στο zontes club και να διαβάσει, εδώ λιώνουν τα πλαστικά στην καλωδίωση κάτω από την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το Benelli να πάρει πες του ειδάλλως θα βαράει το κεφάλι του στα βράχια και έχετε άσχημα βράχια εκεί κάτου....

Εχει λυθεί αυτό. Ηταν στην πρωτη παρτίδα

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Το Benelli Leoncino Trail να πάρει. Για εμένα ότι καλύτερο κάτω απο 6000 ευρώ.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Λύση δεν έχει δωθεί ακόμη μιας και δεν ξέρανε το γιατί....
Αυτό σου λέω. Λύθηκε επειδή μάθανε το γιατί.
Το λιώσιμο νομίζανε πως γινόταν από κάποια καλωδίωση, ενώ γινόταν από την διάθλαση του φωτός από την ζελατίνα και μονο υπο συνθηκες παρατεταμένης απόθεσης στατικά (παρκαρισμένο) κάτω απο τον ήλιο. Πολλοί έχουν τοποθετήσει 25% φιμέ ζελατίνα που έχουν φτιάξει κατα παραγγελία σαν κλαμπ σε τοπικό κατασκευαστή (πιο ψηλή και πιο φαρδιά) και άλλοι που δεν ήθελαν να αλλάξουν την μαμα ζελατίνα απλά έβαλαν ένα κομμάτι φιλμ σαν αυτά που βάζουμε στα τζάμια για να γίνουν φυμέ με κόστος 2-3 ευρώ.

Το προβλημα λύθηκε εντελώς όπως έμαθα στην δεύτερη παρτίδα που δεν ξαναπαρουσιάστηκε. Ή άλλαξαν υλικό ζελατίνας και δεν συγκεντρώνει το φως, ή έκαναν πιο ανθεκτικά τα πλαστικα. Όπως και να έχει δεν συμβαίνει άλλο.

Το θέμα με τα προβλήματα στα μηχανάκια είναι πως πρέπει να έχεις συνεχές update. Οκ, υπάρχουν προβληματικά. Αλλοτε φτιάχνονται απο την εταιρία και άλλοτε απο τους χρήστες. Αλλά αν μείνεις στην πρώτη εντύπωση απλά μιλάς για άλλο μηχανάκι.

Δεν θα ξεχάσω το post ενός παλικαριού στο mybike παλιά, για το Caponord που ήταν απο τους πρώτους που το πήραν του έβγαλε όλους τους πολλαπλασιαστές σε σύντομο διάστημα, ενώ παράλληλα του έσταζε και ο πλαστικός ταχυσύνδεσμος που έσπασε. Ήταν και πολυγραφότατος στο φόρουμ και πολύ αγαπητός, οπότε ο λόγος είχε και μια βαρύτητα. Βλάβες μιλάμε που όλες μαζί είναι 200 ευρώ υπόθεση κατεστρεψαν ένα μηχανακι στην Ελλαδα εμπορικά. Θεωρώ ότι η μισή αποτυχία του μοντέλου (στην χώρα μας), οφείλεται σε εκείνο το ποστ. Ενώ η μετέπειτα επιτυχία του σαν μεταχειρισμένο που τώρα τα ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε οφείλεται σε κάποιους απο εμάς που πρώτοι δώσαμε λύσεις στα φορουμ για αυτά τα προβλήματα και ο κόσμος "ξεκόλλησε" σιγά σιγά και τα εμπιστεύτηκε.

Μια χαρά ειναι το Τ310 για αυτό που είναι. Απλά μην του ζητάς να είναι Tracer.

Top Bottom