Τι εννοείς;Ως προς το ύψος αναβάτη τι λέτε;
Από τι ύψος και πάνω αναβάτης μπορεί να το κουμαντάρει στατικά;Τι εννοείς;
Αν κάποιος δεν ειναι νανος φτάνει ανετα 770mm νομίζω ειναι το υψος της σελας...Από τι ύψος και πάνω αναβάτης μπορεί να το κουμαντάρει στατικά;
Εσύ Μάνο είσαι ψηλός.
Έψαξα αλλά δεν βρήκα ύψος σέλας..
Έχουμε κάνα νέο για δαύτα;
Σκέφτομαι να το πάρω στην γυναικά
Δεν δινω καμμία εμπιστοσύνη στο Κινέζικο, εγω θα ακολουθησω την πεπατημένη.Έχουμε κάνα νέο για δαύτα;
Σκέφτομαι να το πάρω στην γυναικά
Δεν δινω καμμία εμπιστοσύνη στο Κινέζικο, εγω θα ακολουθησω την πεπατημένη.
Μανό αν όντως το μοτέρ είναι δυο χρόνια στην αγορά χωρίς προβλήματα θα του δώσω την ευκαιρία, για εδώ μέσα το θέλω άλλωστε όποτε σέρβις θα υπάρχει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστός
Αν και πριν απο λίγο πέρασε απο μπροστά μου το benelli trk το μικρό ,που το πάω ποιο πολύ
το benelli το χω κανει βολτα και ειναι σουπερ αλλα ειναι σχεδον τα διπλα λ7 ...αν λες για το 500αρι..και αρκετα πιο βαρυ
Εγώ κωλώνω φίλε, αλλώστε ο @Kuklinski εχει δίκιο πού λέει ότι υπηρέτρια είναι μόνο σκούτερ, ολα τ'άλλα.........Μανό αν όντως το μοτέρ είναι δυο χρόνια στην αγορά χωρίς προβλήματα θα του δώσω την ευκαιρία, για εδώ μέσα το θέλω άλλωστε όποτε σέρβις θα υπάρχει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ κωλώνω φίλε, αλλώστε ο @Kuklinski εχει δίκιο πού λέει ότι υπηρέτρια είναι μόνο σκούτερ, ολα τ'άλλα.........![]()
Ρε τι μπαγλαμάς είναι τούτος;
Αυτο το επεισοδιακο...βιντεο σε ολα τα επιπεδα... πως μου ξεφυγε??

Το μηχανάκι είναι ένας κινέζος 300cc με τα κιλάκια του, πολύ καλό για το κοινό που απευθύνεται.Ο Αnton μου ειναι συμπαθης αλλα αυτος ενθουσιασμος που βγαζει τον κανει σε καποιες εκφρασεις του υπερβολικο.
Το μηχανακι για τα κυβικα του φαινεται πολυ καλο αλλα δεν μπορει να ειναι σε ολα τελειο.
Μεσα στο μηνα θα περασω απο το μαγαζι μηπως μου το δωσουν να το δοκιμασω.
Οι περισσοτεροι νομιζω οτι περιμενουν μια μεγαλυτερη εκδοση στα 650-700cc.
Benelli (china μεριά πλέον, όχι Ιταλία)και Daytona (zontes )έχουν κλέψει αρκετη πίτα από το ποσοστό στην κατηγορία αυτή ,μετά από αναβάθμιση της ποιότητας και σωστής τιμολογιακής πολιτικής.Σε λίγο οι Κινέζοι θα τους φάνε λάχανο όλους...
Αdventure για πιτσιρικάδες.
https://2wo.gr/news/nea-montela/2325-zontes-t310-advnenture

Οι κακές συνήθειες δύσκολα κονμβονται Μήτσε.Αυτές τιε κινεζομαλακιες να μην είχε.
Ας πούμε τιε νίκελ λεπτομέρειες στις ζάντες
Περιμενω να δω το Benelli 750 μηπως αλλαξω μηχανηBenelli (china μεριά πλέον, όχι Ιταλία)και Daytona (zontes )έχουν κλέψει αρκετη πίτα από το ποσοστό στην κατηγορία αυτή ,μετά από αναβάθμιση της ποιότητας και σωστής τιμολογιακής πολιτικής.
Φαντάσου πριν 10 χρόνια να σου έλεγαν για κινεζική μοτό μέχρι 500-600 κυβικά,όχι παπί. Θα'σκαγες στα γέλια.
Τώρα ομως?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και το 502 καλό είναι.... Εγώ το γλυκοκοιτάζωΠεριμενω να δω το Benelli 750 μηπως αλλαξω μηχανη
Ειναι αλλα δεν θα μου φτανει το γκαζι του, για αυτο περιμενω το 750Και το 502 καλό είναι.... Εγώ το γλυκοκοιτάζω
Πανο σε σύγκριση με το bandit που εχεις θα σου φανει ο κινητηρας του πολυ πιο αδυναμος και θα ξενερωσεις. . Αν ειναι να περιμενεις το 750 - 800 ή οπως τελικα το ονομασει.Και το 502 καλό είναι.... Εγώ το γλυκοκοιτάζω