DAYTONA R 250 ABS

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ελα εδώ είσαι...και τιμούλα σούπερ πλέον. Ταιριάζει και στο στυλ σου, μοιάζεις και με τον τύπο στη διαφήμιση...

Να βάνουμε ρεφενέ για περφέκτο; :D:D:D:D:p:p:p:p

Και γαμω ειναι !

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μηχανάκι με ταμπούρο δεν παίρνω που να βαράνε τον κώλο τους κάτω, καλή η retroλαγνεία αλλά μέχρι ένα όριο..

hobbyist

member
Όνομα
Alex
Δεν είναι κακο στο φρενάρισμα το ταμπουρο, αν είναι καλοσχεδιασμένο φρενάρει το ίδιο ή και καλύτερα απο το δισκόφρενο στα πρώτα φρεναρισματα απλά δεν έχει την ίδια αντοχή με το δίσκο στα παρατεταμένα δυνατά φρεναρισματα, δηλαδή δεν κάνει για πίστα. Και δεν το βλεπω το rockstar να είναι το φόρτε του η πίστα...

doryforos

new member
Μοτοσυκλέτα
Piaggio Liberty i Get 125 abs
Honda Cb 500x
Όνομα
Νίκος
Ναι τώρα που πήρα εγω το σκουτερ μου το εβγαλαν προσφορά .Νταξ πανέμορφο και ονειρο τιμή .Αξιοπιστία ποιος ξέρει τι έχει , αλλά και γιατί να μην έχει; το ταμπούρο είναι μια χαρά για την ιπποδύναμη της μηχανής

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ναι τώρα που πήρα εγω το σκουτερ μου το εβγαλαν προσφορά .Νταξ πανέμορφο και ονειρο τιμή .Αξιοπιστία ποιος ξέρει τι έχει , αλλά και γιατί να μην έχει; το ταμπούρο είναι μια χαρά για την ιπποδύναμη της μηχανής
Αφου μηχανη εχεις ,τι το θες το ροκσταρ;

doryforos

new member
Μοτοσυκλέτα
Piaggio Liberty i Get 125 abs
Honda Cb 500x
Όνομα
Νίκος
Μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ μηχανής ( οπως και το Remix 125 μ αρέσει ) . Οπότε ξεκινάτε να μαζεύετε χρήμα να με κανετε ευτυχισμένο και να μου το κάνετε δώρο για του Αη Νικόλα

Top Bottom