Δεν θα χεις χωρους πουθενα ομως σε σχεση με το σκουτερακι .Το 250αρακι είναι ότι πρέπει για υπηρέτρια, σκέφτομαι και εγώ να δώσω τον σκουτέρη και να πάρω ένα τέτοιο...
Το μείον του σκούτερ είναι ότι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας κινδυνεύεις να σε πατήσουνε αφού το max είναι 110χλμ/ωΔεν θα χεις χωρους πουθενα ομως σε σχεση με το σκουτερακι .
Αν δε σε ενδιαφερει αυτο,οπως και η καλυψη που σου δινει το σκουτερ ,τοτε ναι ,να το επαιρνες
Το σφουχτερ για εργάτης είναι ότι πρέπει σκέψου μόνο τώρα το χειμώνα με τις βροχές πόσο σε καλύπτει...Το 250αρακι είναι ότι πρέπει για υπηρέτρια, σκέφτομαι και εγώ να δώσω τον σκουτέρη και να πάρω ένα τέτοιο...
Το σφούχτερ μου καίει 4.3Lit/100kmΠάρε και μια αλλαγή λαδιώνΕ τότενες...το ίδιο μοτέρι είναι !
Τώρα άμα θέτε κάτι που καίει κοντά στα 4λ/100, τα λάστιχά του έχουν 170 ευρώ, τα αλυσογράναζα άλλα τόσα και θέλει 2.5 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού, για εργάτη, δικιά σας είναι η τσέπη...
Γιατι αυτο το ντειτονα ποσο παραπανω παει.Το μείον του σκούτερ είναι ότι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας κινδυνεύεις να σε πατήσουνε αφού το max είναι 110χλμ/ω
Παρε μεγαλυτερο σκουτερ αν θελεις να βγαινεις σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας, κυριε Μανο μας!!!BikeΤο μείον του σκούτερ είναι ότι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας κινδυνεύεις να σε πατήσουνε αφού το max είναι 110χλμ/ω
Αυτό είναι μια άλλη λύση, αλλά να πάρω υπηρέτρια πιο βαριά από το Tracer?Παρε μεγαλυτερο σκουτερ αν θελεις να βγαινεις σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας, κυριε Μανο μας!!!Bike
Οτι 300αρι π.χ και να παρεις θα ειναι τουλαχιστον 170 κιλα.Αυτό είναι μια άλλη λύση, αλλά να πάρω υπηρέτρια πιο βαριά από το Tracer?
Ρε να πάρω το ΚΤΜ 790 για υπηρέτρια;Οτι 300αρι π.χ και να παρεις θα ειναι τουλαχιστον 170 κιλα.
Ολα εχουν ενισχυσεις για να ειναι και ασφαλη και αυτο μεταφραζεται σε βαρος
Γιατι σωνει και καλα ψαχνεις για δευτερη μηχανη ;Ρε να πάρω το ΚΤΜ 790 για υπηρέτρια;
Γιατι σωνει και καλα ψαχνεις για δευτερη μηχανη ;
Δεν σε ψηνει κατι σε σκουτερ;

"Οχι ψάχνω για κάτι πιο δυνατό σε καλή τιμή...Γιατι σωνει και καλα ψαχνεις για δευτερη μηχανη ;
Δεν σε ψηνει κατι σε σκουτερ;