apache
Μαθουσάλας member
Ε ναι....To παραβαρυναν,η ειναι ιδεα μου?
Ε ναι....To παραβαρυναν,η ειναι ιδεα μου?
Δεν με έχει πείσει ακόμη το ΚΤΜ για τις προθέσεις του, το Πενφε ξερεις τι είναι και γιατί φτιάχτηκε, το ΚΤΜ με μπερδεύει...Και η ερώτηξη αν ειναι να πάρω το 1250 γιατι να μην πάρω το 1290 ;;;;
Sent from matrakas phone
Ναι έχεις δίκιο..Δεν εχεις άδικο αλλά για μενα εκει που πονάει ο Αυστριακός ειναι το δίκτυο ....
Sent from matrakas phone
Και η ερώτηξη αν ειναι να πάρω το 1250 γιατι να μην πάρω το 1290 ;;;;
Sent from matrakas phone
και γιατι να μην παρεις το καινουργιο χαρ χαρ χαρλευ που ερχεται,και θα ξεχωριζεις κιολας;;:DΚαι η ερώτηξη αν ειναι να πάρω το 1250 γιατι να μην πάρω το 1290 ;;;;
Sent from matrakas phone
In Greek please?Στελιο τα μοντελα της BMW πλεον,στοχευουν σε πολυ συγκεκριμενο κοινο.Καποτε ισως ηταν μονοδρομος,τωρα ομως υπαρχουν πολυ σοβαρες επιλογες.Εγω προσωπικα,αν παρω καποτε,θα ειναι καποια αρκετα παλια που να θυμιζει κανονικη μηχανη.
Οχι απαραιτητα σαν πρωτη μηχανη,αρκει να την εχω να την βλεπω.
In Greek please?
Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβα τι θες να πεις Μπαναοτη....Δηλαδις?
Κανα LT τετρακυλινδροΕννοεις ότι θα επαιρνες παλιά Πενφε;
Εννοεις ότι θα επαιρνες παλιά Πενφε;
Κανα LT τετρακυλινδρο
Φιλος μου εχει ενα του 92 με abs.Nα πω την αληθεια LT και RT,οχι.
Τωρα που θυμαμαι ,Φιλος μου εχει ενα του 92 με abs.
380.000 και δεν εχει κανει κιχ τιποτα ,ουτε το abs φυσικα.
Τοτε που η bmw εβγαζε αθραυστα μηχανακια.
Μετα αρχισαν οι εκπτωσεις![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πωωωωωώωωω ρε φίλε κούκλα,τις είχα ξεχάσει αυτές..Φιλος μου εχει ενα του 92 με abs.
380.000 και δεν εχει κανει κιχ τιποτα ,ουτε το abs φυσικα.
Τοτε που η bmw εβγαζε αθραυστα μηχανακια.
Μετα αρχισαν οι εκπτωσεις![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω ,το απολυτο μπεμβεδομοτερΠωωωωωώωωω ρε φίλε κούκλα,τις είχα ξεχάσει αυτές..
Νάτα μααααααας....Θα δούμε βέβαια και το 1250.... Αλλάζω μηχανή καθε χρόνο νισαφι πια.
Βαλίτσες πρώτα ή... πούλημα.Έλα στο μαντρί Μάνο..Mπααα εχω δέσει με το μηχανάκι, το φθινόπωρο θα πέσουν και τα ohlins.....
Φσσσστ μπόϊνγκ!!!Και η ερώτηξη αν ειναι να πάρω το 1250 γιατι να μην πάρω το 1290 ;;;
Αφού μάντρωσε τον κόσμο όλο την κάνει με ελαφρά..Συν της άλλης
Εγω τον κύκλου στα Πέν - Φε. Τον εχω κάνει .....
Άντε να μην αισθάνομαι μόνος κι ορφανός..Εγω προσωπικα,αν παρω καποτε,θα ειναι καποια αρκετα παλια που να θυμιζει κανονικη μηχανη.
Οχι απαραιτητα σαν πρωτη μηχανη,αρκει να την εχω να την βλεπω.
σαν να λέμε Pan-dGS!!Ναι.Εφτασα πολλες φορες στο παρα πεντε αλλα απλα δεν εκατσε.Και οταν λεω παλια εννοω και τις πολυ παλιες αλλα και αυτες μεχρι το 2005.
Φυσικα το μυαλο παιζει ασχημα παιχνιδια στον ανθρωπο και μπορει καποια στιγμη να με δεις με κανα 1200,αλλα θα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.:D
Τι μλκς είσαι.... Αχαχαχαχααααααα.,Νάτα μααααααας....
Βαλίτσες πρώτα ή... πούλημα.Έλα στο μαντρί Μάνο..
Φσσσστ μπόϊνγκ!!!
Αφού μάντρωσε τον κόσμο όλο την κάνει με ελαφρά..
Άντε να μην αισθάνομαι μόνος κι ορφανός..
σαν να λέμε Pan-dGS!!