Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
GS1150Ισχύει.
Έχεις οδηγήσει κάποιο GS καμμία φορά?
GS1150Ισχύει.
Έχεις οδηγήσει κάποιο GS καμμία φορά?
Καλό ήταν αυτό στα νιάτα του και ακόμα είναι άξιο, αλλά θα σου έλεγα αν έχεις έναν φίλο να ανέβεις σε νεότερο μοντέλο, ειδικά σε LC.GS1150
Το ξέρω Τόλη...Δεν μπορείς να τα έχεις όλα φίλε. Και μαλακή ανάρτηση, αλλά και σκληρή
Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί σύστημα που θα διαβάζει αυτόματα τους οδικούς χάρτες και θα κρίνει τι ρυθμίσεις θα έχει κάθε στιγμή.
Αν βγει τέτοιο σύστημα, θα πάρω κι εγώ. Και ας το έχει μόνο το GS.
Θυμάμαι που το έλεγε η Νίκη και τότε που είχαμε γυρίσει από τον καφέ στον Ωρωπό!Update......
Ρυθμίστηκε στο mode Dynamic Auto, όντως το μηχανάκι άλλαξε, οι αποσβέσεις τώρα είναι πιο άμεσες αλλά έσφιξε το μηχανάκι έχασε την μαλακωσά του Road mode.
H εξάτμιση έκαψε το πόδι της Νίκης αρκετά γιατί φορούσε χαμηλό παπούτσι..![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα η Τουρατεκ ή η ΜΑΚΑΝ κάτι θα έχει βγάλει.Θυμάμαι που το έλεγε η Νίκη και τότε που είχαμε γυρίσει από τον καφέ στον Ωρωπό!
Δεν έχουν βγάλει κάποιο εξάρτημα να κόβει την ζέστη;
Κάτι υπάρχει, θα ψάξω.....Σίγουρα η Τουρατεκ ή η ΜΑΚΑΝ κάτι θα έχει βγάλει.
Να βάλω και ένα τοστάκι;Βάλε αλουμινόχαρτο
Το θέμα είναι ότι με πρώτη ματιά δεν βρίσκω το έξαρτημα...Βάλε αλουμινόχαρτο
Και εγώ σε μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι Μάνο!Το θέμα είναι ότι με πρώτη ματιά δεν βρίσκω το έξαρτημα...
Λάθος 155€ διότι πρόκειται για Αυστραλιανά δολάρια..Ευρέθη, καίγεται από τον καταλύτη, όχι από την εξάτμιση, μόλις 220€ τσάμπα....
![]()
Heat protection R 1200/1250 GS right – black - Procycles
Shop the Heat protection R 1200/1250 GS right – black from Procycles. Available online or visit our stores in St Peters or Hornsby in Sydney.www.procycles.com.au

Μποτάκι έχει, σήμερα πήγαμε κάπως πιό ελαφριά....Ξαναδιάβασε το νήμα από την αρχή σου είχε πει ο Γιάννης ο liordos για το ανταλλακτικό και από που με link. Τέλος μέχρι να το πάρεις μποτάκι μηχανής καλοκαιρινό για την κ Νίκη αλλιώς ας μην έρχεται με την ασφάλεια μας δεν παίζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάνο αν μπορέσεις θέλω να βγάλεις μια φωτογραφία την μηχανή σου από μπροστά. Στο φανάρι και κάτω. Να δω κάτιMολις παρήγγειλα αυό που μου είχε πεί ο Γιάννης @jliordos ..
#Quote
Να προτιμήσεις αυτό το υλικό https://www.rs-motorcyclesolutions.de/en/heat-protector-bmw-r1200-gs-r1250gs-adventure.html
#Unquote
ΟκΜάνο αν μπορέσεις θέλω να βγάλεις μια φωτογραφία την μηχανή σου από μπροστά. Στο φανάρι και κάτω. Να δω κάτι
Τι Γιάννη;Μάνο αν μπορέσεις θέλω να βγάλεις μια φωτογραφία την μηχανή σου από μπροστά. Στο φανάρι και κάτω. Να δω κάτι
Τα ψυγεία σουΤι Γιάννη;
Α οκΤα ψυγεία σου