Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Όταν κανει δικτυο η τιμη θα ανεβει.
Οκ, ας το πάμε αλλιώς. Θα φορτώνεις το trk με 7.200€ ή πχ το vstrom με 8.200€;; Προσωπικά εγώ σίγουρα το δεύτερο. Trk με 7.200 ή tracer με 8.300; πάλι το δεύτερο σίγουρα. Μιλάμε για μηχανάκια στην ουσία μια κατηγορία πάνω, με τα ίδια ακριβώς έξοδα συντήρησης και κατοχής, με περισσότερες δυνατότητες όμως για τα δύο μεγαλύτερα. Είπαμε καλό χρυσό το trk αλλά μέχρι ενα σημείο,μην τα θεοποιουμε όλα.
Για τον καθένα το δικό του μηχανάκι είναι το καλύτερο. Εγώ δεν θα ψωνιζα μηχανάκι αντιγραφής multistrada, με βάρος καμια 240αρια κιλά, ηχο kawasaki th48 (χορτοκοπτικό) και επιδόσεις αναιμικου μονοκυλινδρου δεκαετίας του 90. Για μηχανάκι πόλης να πίνεις καθε μερα τον καφέ σου ξαναλέω είναι τέλειο, αντε να πας και εμα δυο ταξιδια τον χρόνο. Μέχρι εκεί.Tι θα πει αυτο.Το cb 500 ειναι εκει κοντα σε λεφτα και ιπποδυναμη και οσοι το προτιμησαν αντι του v strom λενε τα καλυτερα.Ο κοσμος εχει και αλλα κριτηρια οταν αγοραζει μηχανη Κωστα περα απο το φορτωμα και τις τελικες.Αγοραζει με τα ματια και στην πορεια την βρισκει την ακρη.
Όλα τα μηχανάκια ξέρουμε που φτιάχνονται...
Έχω στην κατοχή μου και τα 2 Benelli TRK και το (X) έχω κάνει προσωπικά κοντά στα δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα τους τελευταίους τρεις μήνες..
Φορτωμένος δικαβαλος με 4 βαλίτσες...
Τώρα για τους φίλους που θέλουν μερικούς ίππους 8 με 10 σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το κιτ !!!
Υπόψιν ότι δεν είμαι Μηχανοβιος καφετέριας...
Και το γράφω και εδώ προσωπικά η Benelli TRK X είναι μηχανή για όλα ...
Με όλα πας παντού...
Καλή διάθεση και γύρισμα το κλειδί.
Για τον καθένα το δικό του μηχανάκι είναι το καλύτερο. Εγώ δεν θα ψωνιζα μηχανάκι αντιγραφής multistrada, με βάρος καμια 240αρια κιλά, ηχο kawasaki th48 (χορτοκοπτικό) και επιδόσεις αναιμικου μονοκυλινδρου δεκαετίας του 90. Για μηχανάκι πόλης να πίνεις καθε μερα τον καφέ σου ξαναλέω είναι τέλειο, αντε να πας και εμα δυο ταξιδια τον χρόνο. Μέχρι εκεί.
Εγω θα αγοραζα τα παντα.Το καθενα εχει την χαρη του.
Αρα όλα τα μηχανάκια είναι καλά κι' εμεις είμαστε φτωχοί...............
Και +10-12 άλογα και μείον 15 κιλά.
Προφανώς και δίκιο είχαμε όσοι το θίξαμε εξ αρχής αλλά κυρίως φαίνεται και να ακούνε στην αντιπροσωπεία.
Τώρα το μονο που μένει είναι να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών και θα μιλάμε για ένα best seller.
Τα 15κιλα αν βγάλεις κάγκελα/μπαγκαζιέρα νομίζω τα έχεις.
αλλά τα 10 άλογα τροχό δλδ 15 με 18 στρόφαλο λίγο δύσκολο αν δεν παρέμβεις στο μοτέρ.
Με ΦΠΕ πιστεύω 5 -6 άλογα το πολύ τροχό. εκτός αν ο μαμά εγκέφαλος έχει περιθώρια πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.
ειμαι περίεργος να δω και ποσό θα κοστίσει η όλη μετατροπή.
Αναμένουμε το κιτ λοιπόν.
Ένα μηχανάκι με λάθος κατεύθυνση εξαρχής, που οφείλεται στα πολύ βαριά μέταλλα του πλαισίου / κινητήρα / περιφερειακων.
Το δεύτερο λάθος είναι το ελαφρωμα / βελτίωση που υποτίθεται θα αφαιρέσει 15 κιλά και θα προσθέσει 15 άλογα με άγνωστο κόστος.
Σχωρατε με αλλά γιατί να μην αγοράσεις κάτι άλλο που είναι ήδη έτοιμο;
Ένα μηχανάκι με λάθος κατεύθυνση εξαρχής, που οφείλεται στα πολύ βαριά μέταλλα του πλαισίου / κινητήρα / περιφερειακων.
Το δεύτερο λάθος είναι το ελαφρωμα / βελτίωση που υποτίθεται θα αφαιρέσει 15 κιλά και θα προσθέσει 15 άλογα με άγνωστο κόστος.
Σχωρατε με αλλά γιατί να μην αγοράσεις κάτι άλλο που είναι ήδη έτοιμο;