Benelli Leoncino 250

User V

Μαθουσάλας member
82.000χλμ δόθηκε το με καρμπυρατέρ CBF600S του 04' και δεν έκανε Τσικ όπως και ΔΕΝ έκαιγε.Δεν είχε abs το δικό μου.
Υπήρχαν καρμπυρατέρ με abs.

Πιο σύγχρονο το ψεκαστό όμως θα έπαιρνα πάλι καρμπυρατέρ.ΆΦΟΒΑ.- Bcdefgh

Αν δεν κρατήσει το σκούτερ ο μπαμπάς και φαγωθεί για 4κυλινδρο με φαίρινγκ θα με θυμηθει.Όπως κι εσύ που θα το πάρεις αργότερα..

Στα σύν:
Φρένα,μοτερ.ροπή,ευκολία,αξιοπιστία,συντήρηση..

Στα πλην:
Τα μεσαία φώτα του,θέλει xenon.

Δε θα κάνω σύγκριση με άλλα.. Joy

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εσυ έχεις το μπάντιντ άσε τα σε πε εφ abcdefghgk

Αλήθεια όμως για το Bandit βγαίνει σετ με χαμηλωμένους μαρσπιέδες συνοδηγού;

Εχω καταφέρει να μην ανεβαίνει η γυναίκα μου πάνω τα τελευταία 10 χρόνια. Οπότε δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.Dancing

Η μηχανή είναι για έναν.-

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ναι, ναι, πάρε ιντζέκσιον CBF με 3000 ευρώ που δίνει. Κρατήστε μου κι εμένα ένα με βούλες! abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

βάλε τα κοντινά abcdefghgk στο ψαρ.γρ το φτηνότερο bandit 05/2000E το ακριβότερο 10/6500Ε
το φτηνότερο cbf 04/1500E το ακριβότερο 12/7000Ε
μάλλον cdefghigi στα ίδια ευρόπουλα παίζουν Stoned Emoticon Smileys drinking beer Emoticon
πάντως και για μένα ανάμεσα στα 2 το bandit προτιμώ

Εσυ έχεις το μπάντιντ άσε τα σε πε εφ abcdefghgk

Αλήθεια όμως για το Bandit βγαίνει σετ με χαμηλωμένους μαρσπιέδες συνοδηγού;
Δέν το ξέρω, αλλά θεωρώ ότι είναι εύκολη πατέντα να γίνουν

82.000χλμ δόθηκε το με καρμπυρατέρ CBF600S του 04' και δεν έκανε Τσικ όπως και ΔΕΝ έκαιγε.Δεν είχε abs το δικό μου.
Υπήρχαν καρμπυρατέρ με abs.

Πιο σύγχρονο το ψεκαστό όμως θα έπαιρνα πάλι καρμπυρατέρ.ΆΦΟΒΑ.- Bcdefgh

Αν δεν κρατήσει το σκούτερ ο μπαμπάς και φαγωθεί για 4κυλινδρο με φαίρινγκ θα με θυμηθει.Όπως κι εσύ που θα το πάρεις αργότερα..

Στα σύν:
Φρένα,μοτερ.ροπή,ευκολία,αξιοπιστία,συντήρηση..

Στα πλην:
Τα μεσαία φώτα του,θέλει xenon.

Δε θα κάνω σύγκριση με άλλα.. Joy

Δημήτρη σέβομαι την τεκμηριωμένη λόγω κατοχής άποψη περί κατανάλωσης καρμπυρατεράτου cbf, και γενικά εκτιμώ τα γραφόμενά σου, αλλά ρε σύ τα σχόλια για υψηλή κατανάλωση στο συγκεκριμένο είναι αρκετά, (παράμετρος ρύθμισης - συντήρησης cdefghigi cdefghigi )

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Στο bandit τα μαρσπιε πίσω είναι κομματάκι ψηλά, με συνέπεια τα πόδια να σχηματίζουν γωνία για το συνοδηγό, γεγονός κουραστικό για κάποιους!
Δεν έχω βρει στο εμπόριο κάτι για να κατέβουν λίγο, δε ξέρω αν μπορεί να γίνει DIY, και πόσο σωστό θα είναι!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Και το Bandit το θεωρώ ως μια πολύ πολύ καλή μηχανή αλλά κοιτάμε και τον τομέα άνεσης...δηλαδή κάτι να είναι άνετο και για τον συνοδηγό για αυτό ρώτησα αν έχει και πιο χαμηλούς μαρσπίεδες.

Και το CBF δεν είναι άσχημο ρε παιδιά.

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Και το Bandit το θεωρώ ως μια πολύ πολύ καλή μηχανή αλλά κοιτάμε και τον τομέα άνεσης...δηλαδή κάτι να είναι άνετο και για τον συνοδηγό για αυτό ρώτησα αν έχει και πιο χαμηλούς μαρσπίεδες.

Και το CBF δεν είναι άσχημο ρε παιδιά.
https://www.google.com/url?sa=t&rct...t-Suzuki.htm&usg=AOvVaw2rpIfbTHopvI-U6AWgcRfB

https://www.google.com/url?sa=t&rct...x-adjustable&usg=AOvVaw0kzjxP_w85DtlyfS7kKUQ0

https://www.google.com/url?sa=t&rct...opic=53750.0&usg=AOvVaw3l_RMCZl9XqihdKmkRcXvT

User V

Μαθουσάλας member
Δημήτρη σέβομαι την τεκμηριωμένη λόγω κατοχής άποψη περί κατανάλωσης καρμπυρατεράτου cbf, και γενικά εκτιμώ τα γραφόμενά σου, αλλά ρε σύ τα σχόλια για υψηλή κατανάλωση στο συγκεκριμένο είναι αρκετά, (παράμετρος ρύθμισης - συντήρησης cdefghigi cdefghigi )
Γιώργη ίσως γιατί εγώ είχα την αβάντα να το δουλέψω ελάχιστα εντός πόλεως αλλά και με τον πρέπον σεβασμό στο δεξί χερί(εντός πόλεως) όταν χρειαζόταν.
Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που έχεις κουμπωμένη 6η με 40 χιλιόμετρα και μπορείς να γυρνάς χαλαρά.Επισης μπορεί από εκεί να σε πάει τελική.. χωρίς κομπιάσματα- "τρύπες".

Για τα περί συντήρησης θα αναφέρω ότι η Honda προβλέπει αλλαγή λαδιών στα 12000χλμ και μπουζί αν όχι στα 20000,στα 24000.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
βάλε τα κοντινά abcdefghgk στο ψαρ.γρ το φτηνότερο bandit 05/2000E το ακριβότερο 10/6500Ε
το φτηνότερο cbf 04/1500E το ακριβότερο 12/7000Ε
μάλλον cdefghigi στα ίδια ευρόπουλα παίζουν Stoned Emoticon Smileys drinking beer Emoticon
πάντως και για μένα ανάμεσα στα 2 το bandit προτιμώ

Άσε τις χρονιές. Τι σχέση έχουν οι χρονιές με την τεχνολογία που έχει το καθε ένα;
CBF 600 με injection παίζουν στο 4χίλιαρο. To ξέρω επειδή έψαχνα.
Bandit ψεκαστά στο τριχίλιαρο ή και πιο κάτω.

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Άσε τις χρονιές. Τι σχέση έχουν οι χρονιές με την τεχνολογία που έχει το καθε ένα;
CBF 600 με injection παίζουν στο 4χίλιαρο. To ξέρω επειδή έψαχνα.
Bandit ψεκαστά στο τριχίλιαρο ή και πιο κάτω.

ο.κ έχεις δίκιο, μου διέφυγε ότι το bandit είχε ψεκασμό από το 05 ενώ το cbf από το 07 Bcdefghg Smileys drinking beer Emoticon

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Άρα υπάρχουμ κιτάκια για χαμήλωμα των μαρσπίε και για το Bandit. Θα το πω και αυτό στον πατέρα μου αν είναι. Απο εκεί και πέρα οτι θεωρήσει οτι θα τον βολέψει περισσότερο κιόλας...

Top Bottom