δεν μου χει μεινει αντερο πρωι πρωι αχαχ
δεν μου χει μεινει αντερο πρωι πρωι αχαχ
Στην επομενη!!Χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε παιδία ! Να μαζευόμαστε ποτέ ποτέ ! Και σας ευχαριστώ για ολεσ Τις ευχές !!
Άλλη φορά να προλάβουμε και εμείς τα μπέργκερ μόνο![]()
![]()
Παιδιά να σας ευχαριστήσω για την τέλεια παρέα σας και την αποδοχή.Να ευχαριστήσω και εγώ πρώτα τον Ηρακλή και τον Μπαμπίνο που είχαν την υπέροχη ιδέα να ξαναπάμε στο ωραίο αυτό Μπεργκεράδικο και να περάσουμε τόσο ωραία με τόσο γέλιο και με τόσο ωραία δροσούλα !
Χάρηκα που είδα τον Γιάννη ξανά έστω και για λίγο και τον ευχαριστώ πού' κανε τον κόπο να περάσει μόνο για να μας δεί !
Χάρηκα για την γνωριμία Πάρη και Πέτρο !
Γερά τιμόνια και οι δύο και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως έστω και με τα σκουτεροειδή όντες (ΕΝΤΙΤ : Πλην Πάρη με το μοτοσυκλετάκι του που δεν είναι φυσικά σκουτεροειδές) !
Αφήνω για το τέλος τις ευχές για πανέμορφα απροβλημάτιστα χλμ με το νέο εργαλείο που μύριζε ακόμα αυτή την υπέροχη μυρωδιά της καινουργίλας στον Θάνο και ευχάριστη έκπληξη φυσικά και ο Γιώργος πού'ρθε και αυτός να μας δει.
Οι υπόλοιπες φωτό από όλους :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άτιμη κΕνωνία...με κατέστρεψε...
![]()
![]()
Αφού μου πάει ρε λες να κάνω κίνηση χαχααχαδεν μου χει μεινει αντερο πρωι πρωι αχαχ
Τετάρτης θέλει και προϋπηρεσία χςαχαχΑυτό οδηγείται με 3ης?
Η θέλει ποιο μεγάλο δίπλωμα?
Για το ρτ αναφέρομαι
Γειά ρε Πάρη καλώς ήρθες στην παρέα μας και εμείς χαρήκαμε πολύ για την γνωριμίαΠαιδιά να σας ευχαριστήσω για την τέλεια παρέα σας και την αποδοχή.
Είστε όλοι άψογοι , ένας και ένας
Τα καλύτερα έρχονται
Η επόμενη θα σου πω για Χαλκίδα και θα πάμε Σέρρες χααχαχαχ, με το σφουχτερ χαχαχάΕγώ ρε φίλε για αγ. Θεοδώρους ξεκίνησα...και φτασαμε Κόρινθο...
Με ξεγέλασες αλήτη αχαχα
Γειά ρε Πάρη καλώς ήρθες στην παρέα μας και εμείς χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία

Τώρα το είδα εδώ έγραψα Πάρη και τον λένε Πέτρο χαχαχα ,πως έγινε ένα πράγμα με την Κωνσταντίνα ε κάπως έτσι χαχααχ![]()
![]()
ο φιλος σου ο πετρος ειναι ρε τρελοκομειο
αχαχα
Εντάξει παιδιά ακούω σε όλα τα ονόματα χαχαχαΤώρα το είδα εδώ έγραψα Πάρη και τον λένε Πέτρο χαχαχα ,πως έγινε ένα πράγμα με την Κωνσταντίνα ε κάπως έτσι χαχααχ
Με σενα και τον Ηρακλη ειμαστε κομπλεΕντάξει παιδιά ακούω σε όλα τα ονόματα χαχαχα
Στην αρχή αμφέβαλα και εγώ για το όνομα μου
Μετά το συνήθισα χαχαχα
Δημήτρη αυτό θέλει σχολή εμποροπλοιάρχων, μάμησέ τα !Αυτό οδηγείται με 3ης?
Η θέλει ποιο μεγάλο δίπλωμα?
Για το ρτ αναφέρομαι

Τι να πεις και εσύ ρε φίλε με πέντε γάμους οκτώ παιδιά και ακόμα δεν βγήκες στην σύνταξη χααχαχαχΕντάξει παιδιά ακούω σε όλα τα ονόματα χαχαχα
Στην αρχή αμφέβαλα και εγώ για το όνομα μου
Μετά το συνήθισα χαχαχα
Μέσα παιδιά τι τα έχουμε τα 5 παράσημα !!!!!Με σενα και τον Ηρακλη ειμαστε κομπλε
Ο ενας θα μας ταιζει και ο αλλος θα μας γνωριζει γυναικες αχαχα
Για ύπνο ποιός θα σε βάζει χααχχααΜε σενα και τον Ηρακλη ειμαστε κομπλε
Ο ενας θα μας ταιζει και ο αλλος θα μας γνωριζει γυναικες αχαχα
Δημήτρη αυτό θέλει σχολή εμποροπλοιάρχων, μάμησέ τα !![]()
Και 10 κουμπάρους και έχει συνέχειαΤι να πεις και εσύ ρε φίλε με πέντε γάμους οκτώ παιδιά και ακόμα δεν βγήκες στην σύνταξη χααχαχαχ
Ναι αλλά πήγαμε επαρχιακό χααχαχαχ και τα μεγάλα σκούτερ ζεσταίνονται χαχααχαΜ αρέσει που ο παπης είπε πως πηγαίνατε έτσι εσείς με τα σκούτερ.
Αφού και αυτό σαν Μέγκα σκούτερ είναι
καμια σχεσηΜ αρέσει που ο παπης είπε πως πηγαίνατε έτσι εσείς με τα σκούτερ.
Μ αρέσει που ο παπης είπε πως πηγαίνατε έτσι εσείς με τα σκούτερ.

Στο πηγαινε εκει στο μεγαλο πευκο που πηγαιναμε λαου λαου αναψε το μηχανακι αχαχαΝαι αλλά πήγαμε επαρχιακό χααχαχαχ και τα μεγάλα σκούτερ ζεσταίνονται χαχααχα
Το Μεγάλο Πεύκο μου μέσα.....φύγανε τα σφραγίσματα και μερικοί σπόνδυλοι.Στο πηγαινε εκει στο μεγαλο πευκο που πηγαιναμε λαου λαου αναψε το μηχανακι αχαχα

Ρε φίλε υπερβολικός εμείς τι να πούμε πηγαίναμε τσιμα τσιμα πριν βγεί η ντιζα από την γκαζιερα αχαχαχα.Στο πηγαινε εκει στο μεγαλο πευκο που πηγαιναμε λαου λαου αναψε το μηχανακι αχαχα
Άστο Σάββα με πιάσανε τα αυτιά μου κάποια στιγμή με έτρωγε η μύτη μου και φοβόμουν να αφήσω τα χέρια μουΤο Μεγάλο Πεύκο μου μέσα.....φύγανε τα σφραγίσματα και μερικοί σπόνδυλοι.
Έχει δρόμο και από πάνω παιδιά που το αποφεύγουμε, εκεί δεν έχει πλέον δρόμο, θέλει εντούρο ή τράϊαλ καλύτερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()