Aocci

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Χτες το δοκίμασα σε 5 ωρη βόλτα. Όταν το άνοιξα , οι χάρτες ήταν ρυθμισμένοι στη φωτεινότητα "νύχτα" και είχε μαύρο φόντο. Από τη συσκευή το ρύθμισα σε αυτόματη λειτουργία και άλλαξε αμέσως. Επειδή η οθόνη είναι μικρή, την έχω τοποθετήσει στο τιμόνι οπότε φαίνεται καθαρά ο χάρτης και όλες οι άλλες λεπτομέρειες. Το touch λειτουργεί κανονικά, ακόμα και με γάντια. Λογικά πρέπει να συνδεθεί και η ενδοεπικοινωνία με κάποιο τρόπο γιατί δεν είχα ήχο όμως. Το αρνητικό είναι ότι για 2 ώρες μου έφαγε 20% της μπαταρίας του τηλεφώνου, οπότε θέλει συνεχώς έλεγχο μην ξεμείνεις. Σκέφτομαι για powerbank ή δεύτερο καλώδιο φόρτισης.

Στάλθηκε από το motorola edge 50 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris Amaliada

old member
Motoparea Team
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GS ADV 2006
Όνομα
Dimitris Amaliada
Περιοχή
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Καλημέρα Δημήτρη..
Την οθόνη ναι πρέπει να την αλλάξεις χειροκίνητα μου το είπαν και από την εταιρεία..
Τώρα το δοκίμασα και εγώ .
Καλό μου φαίνεται..
Δοκίμασα και με ενδοεπικοινωνια.
Πρώτα θα συνδέσεις το κινητό με το Aoocci και μετά θα συνδέσεις την ενδοεπικοινωνια με το κινητό .
Με αυτή τη σειρά .
Και θα λειτουργήσει κανονικά ..
Η λύση για το κινητό θα είναι να το φορτίζεις όταν πέφτει η μπαταρία..
Η Power bank η όπως εγώ που έχω διπλή θύρα usb.
Ίσως αν δεν έχεις να βάλεις και εσύ διπλό usb.

Dimitris Amaliada

old member
Motoparea Team
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GS ADV 2006
Όνομα
Dimitris Amaliada
Περιοχή
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Χτες το δοκίμασα σε 5 ωρη βόλτα. Όταν το άνοιξα , οι χάρτες ήταν ρυθμισμένοι στη φωτεινότητα "νύχτα" και είχε μαύρο φόντο. Από τη συσκευή το ρύθμισα σε αυτόματη λειτουργία και άλλαξε αμέσως. Επειδή η οθόνη είναι μικρή, την έχω τοποθετήσει στο τιμόνι οπότε φαίνεται καθαρά ο χάρτης και όλες οι άλλες λεπτομέρειες. Το touch λειτουργεί κανονικά, ακόμα και με γάντια. Λογικά πρέπει να συνδεθεί και η ενδοεπικοινωνία με κάποιο τρόπο γιατί δεν είχα ήχο όμως. Το αρνητικό είναι ότι για 2 ώρες μου έφαγε 20% της μπαταρίας του τηλεφώνου, οπότε θέλει συνεχώς έλεγχο μην ξεμείνεις. Σκέφτομαι για powerbank ή δεύτερο καλώδιο φόρτισης.

Στάλθηκε από το motorola edge 50 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημήτρη και εγώ το δοκίμασα αλλά ακόμη και χειροκίνητα να κάνεις την αλλαγή ημέρα - νύχτα δεν γίνεται σε όλες τις εφαρμογές ..
Μόνο στο Here Maps γίνεται..
Στις υπόλοιπες. Google, Tom Tom, Waze δεν γίνεται ούτε από το κινητό ούτε από την συσκευή .
Και είναι πρόβλημα γιατί βράδυ δεν γίνεται να έχεις λειτουργία ημέρας ..
Και κάτι άλλο..
Δεν γίνονται όλες οι ρυθμίσεις που κανείς στους χάρτες από το τηλέφωνο..
Στο Aoocci δεν της έχεις όλες .
Οπότε το έψαξα αρκετά δεν υπάρχει λύση σε αυτό..

Top Bottom