Amici miei — Οι Εντιμοτατοι Φίλοι Μου – Ταξίδι στην Ιταλία για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Moto Guzzi

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Και σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία χωρίς τα ευτράπελα! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Υ.Γ. Ο 77χρονος Μιχάλης είναι μεγάλη ελπίδα για μας τους ελαφρώς μεγαλύτερους! Μια φωτό να δούμε τον Μιχάλη και το Ρέμπελ του ειδικά, νομίζω του αξίζει και με το παραπάνω!

scrabler

new member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
BEAR
Όνομα
Giorgos
Ωραίο ταξίδι κι ωραίες εικόνες.
Τα απρόοπτα σε μεγαλες παρέες αναμενόμενα αλλά -ευτυχώς- ανώδυνα ;)
Η περιγραφή ήταν ταξίδι για μας τους υπόλοιπους :)

R.E.H

member
Μοτοσυκλέτα
Royal Enfield Himalayan
Όνομα
Παναγίωτης
Περιοχή
Νίκαια
Και σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία χωρίς τα ευτράπελα! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Υ.Γ. Ο 77χρονος Μιχάλης είναι μεγάλη ελπίδα για μας τους ελαφρώς μεγαλύτερους! Μια φωτό να δούμε τον Μιχάλη και το Ρέμπελ του ειδικά, νομίζω του αξίζει και με το παραπάνω!

στο πρώτη σελίδα στο ποστ #6

υπάρχουν φωτό από όλους τους ταξιδιώτες.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Γεια σου φιλε Παναγιωτη με τα ωραια σου Smileys drinking beer Emoticon Σου ευχομαι ολοψυχα παντα να ταξιδευεις και εμας παρεα Bcdefgh

The Owl.

well know member
Όνομα
George
..το οτι καβαλαμε ιδια μεκανακια δεν σημαινει οτι μπορουμε να κουμπωσουμε κ ως ταξιδευτες
αυτο ομως λιγο πειραζει (στα 2τροχα ταξιδια) διοτι μπορεις ευκολα να διορθωσεις στο επομενο ατελειες του προηγουμενου.

...σημασια για μενα εχει πως συμπορευεσαι μ' εναν εξαιρετικο ταξιδευτη πλαι σου στο ενα κ μοναδικο ταξιδι της ζωης κ αυτο απο μονο του αρκει για να ''ετοιμαστουν'' πολλες μπαγκαζιερες για οπουδηποτε,οποια ωρα κ στιγμη..!

στα του δρομου κ οσων ελαβαν χωρα θα πω οτι η -παντοτε- λεπτομερης κ στοχευμενη περιγραφη σου μας κανει αυτοματως συνοδοιπορους σου/σας!
ευγε σε ολους για την συμμετοχη κ την υπομονη να σας αντεξετε...! Smileys drinking beer Emoticon

Top Bottom